of...

O kadar takdir ediyorum ki seni bu gücün ve içinin rahatlığı kesinlikle vicdanının sesi ..
Yapılacak her şeyi yapmış olmanın verdiği rahatlık belki de
İnşaallah bundan sonrası daha güzel olur
Ya yüzüm aydınlandı biliyormusun
üstümden kaya parçası kalkmış gibiöyle rahatım...aslında konu aççılmadığı iyi oldu
çünkü inkar edicek,delenicem gene...
yalan söylemesindense sussun zaten...
umarım da konuyu açmaz,umarım cinsellik istemez ki zaten bende ki farklılığı fark ettiğine eminim...hormonlarım hep tavanda geziniyordu
hiç olmazsa bundan sonra bakması için bi nebze geçerli sebebi olur...
bende artık yavaş yavaş topraliyim iyicene ruhumu :)
ve hep öyle sürsün trip da atmazsın(nazı çok berbat)
yakın da olmayalım....yol ayrımı olacağı güne kadar...

uyku düzenim bozuluyor arada
normale dönmek için bütün gün 3 saatlik uykuyla durdum...akşam üstü biraz kestirdim yanlışlıkla :)
düzen çöpe gitti yine :)

Konuyla alakası yok ama pc den mi giriyorsun? Iki gündür yazılar küçülmüs sol tarafa kaymis, sağ taraf boşta. Gözümü alıyor. Okurken büyütmek zorunda kalıyorum. Siteye girmeyi istemiyorum ya bu sebepten.

Birşeyine çok hayran kaldım bu durumda bile gülebiliyosun inş hep böyl pozitif olursun canım
Bana art niyetli değilde sanki takıntı haline gelmiş gibi geldi. Yani bakmadan duramıyor. O yüzden biraz zaman ver ona . Hoşuna gidecek şeyler yap mesela onun dikkatini iyice sana verecek şeyler bakarsın yavaş yavaş atar üstünden bu huyu :)

vhalla yıllardır düzelmedi
bence artık hiç düzelmez...hadi düzeldi
benim o hayal kırıklıkları ne olucak hadi onu da boşver ilk yıl öyle bir özgüvensizliğin pençesinde düştüm ki allah kimseyi düşürmesin...

Tamamen psikolojik bir boşluktandır o. Size böyle iyi davranıyorsa ve aldatma yakalamadıysanız belli ki değer veriyor sizw gerçekten. Belki çocukluktan gelen bir ilgisizlik sevgisizliktir dışarıda beğenilmek istiyordur . Bence bunu bir araştırın.

öyle olsa sadece bakışmazmıydı?
ama ona bakılmadığı zaman da bakıyor
yani illa sadece göz flörtü yapmıyor...

Umarım en doğru kararları verirsin.Seninki zor durum gerçekten

canım son durumunuz nasıl acaba merak ettim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…