- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.715
-
- Konu Sahibi Kova hatunu
Ya yüzüm aydınlandı biliyormusunO kadar takdir ediyorum ki seni bu gücün ve içinin rahatlığı kesinlikle vicdanının sesi ..
Yapılacak her şeyi yapmış olmanın verdiği rahatlık belki de
İnşaallah bundan sonrası daha güzel olur
Ya yüzüm aydınlandı biliyormusun
üstümden kaya parçası kalkmış gibiöyle rahatım...aslında konu aççılmadığı iyi oldu
çünkü inkar edicek,delenicem gene...
yalan söylemesindense sussun zaten...
umarım da konuyu açmaz,umarım cinsellik istemez ki zaten bende ki farklılığı fark ettiğine eminim...hormonlarım hep tavanda geziniyordu
hiç olmazsa bundan sonra bakması için bi nebze geçerli sebebi olur...
bende artık yavaş yavaş topraliyim iyicene ruhumu :)
ve hep öyle sürsün trip da atmazsın(nazı çok berbat)
yakın da olmayalım....yol ayrımı olacağı güne kadar...
dur bende yakayım bi tane
darısı başıma...buna da bi ayar çekmenin vakti geldi lakin kendisi bana çok aşıkBen sanalda iciciyim yalnız
Ben sanalda iciciyim yalnız
darısı başıma...buna da bi ayar çekmenin vakti geldi lakin kendisi bana çok aşık
eh yani...oldukça hoşlaşıyoruz da işteTek taraflı değildir o bence
eh yani...oldukça hoşlaşıyoruz da işte
çok piskopatça bir aşk...
tipim değil ama vazgeçemiyorum da
uyku düzenim bozuluyor aradaDayanılmaz bir çekim olduğu belli
Sen gececisin hep galiba?
Eşin başına geleceklerden (!) Habersiz kaçıncı rüyasında?
uyku düzenim bozuluyor arada
normale dönmek için bütün gün 3 saatlik uykuyla durdum...akşam üstü biraz kestirdim yanlışlıkla :)
düzen çöpe gitti yine :)
yok telden giriyorum
aynı sorun bende de oluyor son günlerdir
küçültmek isterken tamamen yana kayıyor
eskiden böyle değildi
vhalla yıllardır düzelmediBirşeyine çok hayran kaldımbu durumda bile gülebiliyosun inş hep böyl pozitif olursun canım
Bana art niyetli değilde sanki takıntı haline gelmiş gibi geldi. Yani bakmadan duramıyor. O yüzden biraz zaman ver ona . Hoşuna gidecek şeyler yap mesela onun dikkatini iyice sana verecek şeyler bakarsın yavaş yavaş atar üstünden bu huyu :)
öyle olsa sadece bakışmazmıydı?Tamamen psikolojik bir boşluktandır o. Size böyle iyi davranıyorsa ve aldatma yakalamadıysanız belli ki değer veriyor sizw gerçekten. Belki çocukluktan gelen bir ilgisizlik sevgisizliktir dışarıda beğenilmek istiyordur . Bence bunu bir araştırın.
Umarım en doğru kararları verirsin.Seninki zor durum gerçektenvhalla yıllardır düzelmedi
bence artık hiç düzelmez...hadi düzeldi
benim o hayal kırıklıkları ne olucak hadi onu da boşver ilk yıl öyle bir özgüvensizliğin pençesinde düştüm ki allah kimseyi düşürmesin...
canım son durumunuz nasıl acaba merak ettim seniYazacaklarım uzun olabilir
konu eşim...
öyle bir eş düşünün ki;
işten gelir ev temizler,yemek yapar gocunmaz
bu demek değil ki yapmıyorum...yapıyorum ama her gün değil...rahatım yani sıkmaz etmez
hatta bu denli titiz olup benim gibi dağınıklı birine nasıl dayanır hiç anlam verememiştim...
Bir süre kv kp de kalmıştık yıllar önce,belli bir süre...ne bulaşık yıkatır ne yemek yaptırırdı :)kp in isyanlarına rağmen
ayakkabıya ihtiyacı olmasına rağmen almaz,gider yüz kremlerimi alır...ve bunlara benzer yığınla iyi niyetleri ve örnekleri mevcüt
fazla güzel değil mi ? eh ama her güzelin kusuru olurmuş ya
bizimkinin de 1tane kusuru var...ve bütün doğrularını silecek cinsten..
efenim gözü dışarda kocamınbildiğin sokakta kadınlara bakıyor...hatta eski bir konum da mevcüt bununla ilgili...
kendisi inkar edip duruyordu ve ben çıldırıyordum...özgüvensiz değilim,kör hiç değilim ne görüyorsam o!hep derdim sen benim yanımda böyleysen ben yokken nesin,nasıl bir yaratığa dönüşüyorsundur...velakin bugün...o gittiğinde uyuyordum,zaten geç kalmıştı apar topar çıktı...kapı sesine uyandım gittiğinde...sonra da balkona çıktım...baktım hala durakta.2 dakka sonra bir kız geldi
kız durağın öbür ucuna gitti...bizimkinde bir hareketlenme
kızın olduğu tarafa bi kafa çevirmeler,defalarca defalarca...burası ormanlık yer öyle ilgi çekecek bir şey yok etrafta ve kaldı ki bildiğimiz kıza bakıyordu yani...yanımda bunları yaptığında öldüresim boğasım geliyordu çünkü üstüne bir de inkar ederdi ama bugün uzaktan görünce anladım ki sorunun hepsi kendisinde...mutlu değil ve arayışta ego tatmin ediyor...
çok kötü oldum ya ...
birşeyler yazmam gerekti ona ve yazdım da...'sende eski beni gördüm bu sabah.mutlu değilsin ve bir arayışın içindesin...oysa bilsen ne yalnıştasin...üzüldüm adına'
cevap yok ,gelmedi...çünkü şarjı bitmek üzereydi ya görmedi ya da cvp vermek istemedi...
bildiğim tek şey artık bıktığım...
bu yanlış bütün doğruları hötürür mü sizce?
çünkü ben ilk fırsatta bu doğruları
silecek gibiyim...bir yandan diyorum ki bir daha nerden bulcam böyle erkeği...diğer yanım git diyor...offf