of...

İnşallah çok ama çok mutlu olursun. Acele karar vermeden inşallah senin için en iyisine karar verirsin
bu karar yıllar önce verilmiş zaten ufaktan ufaktan...ama şartlar bugüne kadar getirdi
şimdiden sonra da acelem yok...
herkes gönlünün ekmeğini yer buna çok inanırım...
istediği kadar da inkar etsin...
triplerde gezinsin...kendi etti,kendi kaybetti

Hakkında her şeyin hayırlısını dilerim. İşte bu

bakmıyorum dyen yalan diyo bence, benim eşimde farkına bile varmıyo bakıyo gayriihtiyari ama kadına erkeğe garip bi tipi olan her çeşit insana da bakıyo, bi kaç kez söylendim, sadece menüye bakıyorum sipariş edip yemiyorum diip susturuyo beni, aman bakarsa baksın ya beni seviyo onu biliyorum gerisi tırıs

Ben mi aykırıyım insanlar mı bir tuhaf anlayamıyorum.Kadın milletinin kendine yaptığı kötülüğü bir başkası yapmıyordur.Nasıl da kendimizi avutuyoruz.Nasıl da bir kabulleniş içerisindeyiz.Bakmayan erkek mi var,herkes bakar,bu kadar iyi huyu varsa bu kabul edilir,biz bile mini etekliye bakıyoruz........gibi kendimizi masallarla uyutup,gerçeklerin üstünü kara bir örtüyle örtüyoruz.

Kadın olalım erkek olalım,yolda dikkat çekici birini veya birşeyi görsek tabiki gayri ihtiyari şöyle bi bakar önümüze döneriz.Ama bir insana,hem de bir erkeğin bir bayana bön bön durup bakması ne kadar doğru.Erkeğin evli veya bekar olması önemli değil.Kadın veya erkek olması da.Bize biri böyle baksa rahatsızlık duymaz mı insan.

Bir insanın mini etek giymş olması,herkese ona pervasızca bakma hakkını mı verir.Hala mini etekte takılıp kalmış bir toplumuz.İnsanlar tecavüz etse,mini etek giydi tahrik etti deniliyor.

Kocanın senin şu yukarıda saydığın özellikleri olağanüstü bir özellik değil, olması gerekenler.Evlilikte ikimizde birbirimizin isteklerine,zevklerine değer vermiyorsak,birbirimize yardımcı değilsek,birimiz diğerimizin önceliği değilse,neden evli olalım.Ve sırf bunları yapıyor diye kocamın başka kadınlara göz süzmesini,evliliğin sadakat bağını zedeleyici davranışta bulunmasını,kendi ahlaki yapısınıdaki zayıflığı görmezden gelemem.

Sen kocan başka kadınlara bakıyor mu diye pencereye çıkıp arkasından bakma güdüsü yaşıyorsan,evliliğinizde zaten büyük bir güven problemi var.Ve bu tür şeyler konuşarak çözülecek şeyler değil.

Bakabilir. Guzele bakilir. Yakisikli.erkege bakarim mesela. Guzel kiza da. Benimki de of tas gibi der sadece sinir etmek icin. Ama bakip gecilir. Oyle agzindan salyalari akacak gibiyse ona da cus hayvan der kafasina bi vururum yani. Abartiyorsa haklisiniz. Gerci erkekler 7 dk sonra begendigi kizlarin suratini unuturlarmis. Ama sinirimiz 7 dk de gecmiyor maleseff. Yalniz sizin.icin bunca sey yapan erkek varken gitmek cok sacma. Elle tutulur gozle gorulur pek bi sey yok. Aldatma yok yani. Gene de rahatsiz edici tabi.

çok haklısın...iyi niyetim mi diyim ne diyim
kısa sürelik ikilem yaşadım...
hahayırlıs artık QUOTE="nazlideniz, post: 39887099, member: 489006"]Ben mi aykırıyım insanlar mı bir tuhaf anlayamıyorum.Kadın milletinin kendine yaptığı kötülüğü bir başkası yapmıyordur.Nasıl da kendimizi avutuyoruz.Nasıl da bir kabulleniş içerisindeyiz.Bakmayan erkek mi var,herkes bakar,bu kadar iyi huyu varsa bu kabul edilir,biz bile mini etekliye bakıyoruz........gibi kendimizi masallarla uyutup,gerçeklerin üstünü kara bir örtüyle örtüyoruz.

Kadın olalım erkek olalım,yolda dikkat çekici birini veya birşeyi görsek tabiki gayri ihtiyari şöyle bi bakar önümüze döneriz.Ama bir insana,hem de bir erkeğin bir bayana bön bön durup bakması ne kadar doğru.Erkeğin evli veya bekar olması önemli değil.Kadın veya erkek olması da.Bize biri böyle baksa rahatsızlık duymaz mı insan.

Bir insanın mini etek giymş olması,herkese ona pervasızca bakma hakkını mı verir.Hala mini etekte takılıp kalmış bir toplumuz.İnsanlar tecavüz etse,mini etek giydi tahrik etti deniliyor.

Kocanın senin şu yukarıda saydığın özellikleri olağanüstü bir özellik değil, olması gerekenler.Evlilikte ikimizde birbirimizin isteklerine,zevklerine değer vermiyorsak,birbirimize yardımcı değilsek,birimiz diğerimizin önceliği değilse,neden evli olalım.Ve sırf bunları yapıyor diye kocamın başka kadınlara göz süzmesini,evliliğin sadakat bağını zedeleyici davranışta bulunmasını,kendi ahlaki yapısınıdaki zayıflığı görmezden gelemem.

Sen kocan başka kadınlara bakıyor mu diye pencereye çıkıp arkasından bakma güdüsü yaşıyorsan,evliliğinizde zaten büyük bir güven problemi var.Ve bu tür şeyler konuşarak çözülecek şeyler değil.[/QUOTE]

Valla öyle bir şey yok.Ben olsam kaldıramam.Ne demek eşinin yanında başka kadınlara bakmak.Kendi karına bak.Madem böylesin,evlenme.
Evlenmek bir nevi sadakat işidir.Benim en yakın kız arkadaş,sevgilisi başka şehirdeyken burada başka erkeklere bakınca ben çıldırıyorum.Halbuki banane değil mi? Ama böyle sadakatsizliğe dayanamıyorum.
Yurt dışındaki adamlar niye yolda giderken herkese bakmıyorlar?Hem de fıstık gibi kızlar varken.Kimse kimsenin umrunda değil çünkü,kendi hayatına odaklanmış.
En korktuğum şey başkalarına bakıp bakıp duran kişiye aşık olmak.
Yani kendimizi kandırmayalım,her erkek bakmıyor,Türkiye'de de bakmayan sevdiğine sonuna kadar bağlı adamlar var.
Bu arada konu sahibi abla ben olsam ayrılırdım.İnsan kaldıramaz ya .Bir değil iki değil..

Ohhhh duygularıma tercüman biri çıkmış :)saygılar

Benim demek istediğim evden ayrılamaması deil ..o eve geldimi mutlu olması herşeyi sende araması canım

Benim demek istediğim evden ayrılamaması deil ..o eve geldimi mutlu olması herşeyi sende araması canım

En fazla 9 yaşımdayken babam annem ben marketteydik. Babam kasada kasiyer kıza gülümsemişti ama alışkın olmadığım değişik bi gülümseme. Annem galiba fark etmemişti ama ben 9 yaşımdaki halimle sinirimden ağlayacak gibi olmuştum.
Bekar biri olarak tam size büyütmeyin diyecektim ki bu basit örnek aklıma geldi.
Yok yok bu cidden sinir bozucu.

çok da iyi anlıyorum seni kova burcu hanım. evli değilim. ben de en başlarda rahattım epey, p... olsun kız muhabbeti olsun. ama bu farklı bir şey işte. erkekten soğutan bir şey kesinlikle. tamam dışarda bir sürü insanla karşılaşıyoruz, bakarız ama bakar geçeriz. kadınları süzmek, bunu belli etmek, onları ve eşleri kesinlikle rahatsız eden bir şey.
kimse kendi kendini üzmüyor hanımlar. yaşamayan bilemez. güvensiz hissetmeye ve akabinde bir sürü şeye neden olan bir şey çünkü. ben de çalışmayı bırakıp evde kaldığım sıralar çok yaşadım. internette kadın fotoğrafları olsun, birrrrr sürü kadın profilleri geçmişi... bunu yaşayana kadar BEN DE 'amaaan alt tarafı bakmış ne olacak' derdim diğer arkadaşlarıma. tekrar ediyorum yaşamayan bilemez! GERÇEKTEN zedeleyici bir şey arkadaşlar.
sertçe değil ama beni gerçekten ne kadar üzüp yıprattığını anlattım. kadın düşkünü birisine göre çok değişti ama benim o eski güvenim ve huzurum hiç bir şekilde geri gelmedi.
utandırmışsın adamı diyenler olmuş, UTANACAK. insan karşısındakini kendi yerine koymalı ve öyle haraket etmeli. sevgi saygı işi karşılıklıdır. sevgiler...

aramız düzeldi...yani konuşuyoruz
ama artık mesafeliyiz...işte havadan sudan ve gerektikçe...yani böyle olmasını ben istedim...yakınlaşma konusunda kesinlikle adım atmıyorum ve atmayı da düşünmuyorum...cinsellik helem aman allahım şu an onunla en son yapmak istediğim şey...buz gibi olmuşum...ilk defa adamı içten istemiyorum kaç yıldan sonra...
ne hale getirmiş yazık...ve biliyormusunuz kafam ve içim rahat...canım hiç acımıyor
bugün gitme imkanım olsa gayet de yeni hayata başlayabilirim sorunsuzca...işin ilginç yanı ....konu hiç açılmadı!
o msjı niye gönderdin ,ne oldu falan bişey yok...yani aslında herşey ortada ....
hayırlısı...

O kadar takdir ediyorum ki seni bu gücün ve içinin rahatlığı kesinlikle vicdanının sesi ..
Yapılacak her şeyi yapmış olmanın verdiği rahatlık belki de
İnşaallah bundan sonrası daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…