of...

Öncesinde milyon kere konuştu bir işe yaramadı hatta benim aklım abaşka bir fikir gelmişti ama arkadaşımınki daha mantıklı geldi ve hiiiiç pişman değiliz :)) Ben de şunu önermiştim. Eşinin gideceği yerleri aşi bilir ve demiştim ki hani avm, cafe, restaurant gibi bi yere gideceğini öğrendiğin bir gün akşam eve geldiğinde trip at. nedenini sorduğunda sana defalarca başka kadınlara bakıyorum dediğinde hep inkar ettin bugün baktığın kadınlardan biri benim arkadaşım çıktı ve seni tanımış üzülerek aradı, yerin dibine girdim senin yüzünden. Ya bu laf yayılırsa benim ne duruma düşeceğimi düşünebiliyor musun vs de demiştim ama bu daha mantıklı geldi ama diğeri de alternatif olarak elimizdeydi hani biri tutmazsa biri tutar misali :KK70::KK70::KK70:

Kiminle dans ettiklerini bilmiyorlar.
Erkek işte. Düz mantık.
Adamın hali aklıma geldikçe gülüyorum.
Siz nasıl kopmuşsunuzdur. :KK70:
Konu sahibi arkadaşım çok muzdarip, inş faydası olur.
Takipteyim. Zira çok üzülüyorum.

%100 etkili olduğuna tanık olduğum için konu sahibesinin de işine yarar diye düşündüm :KK70::KK70::KK70: süper etkili bir çözüm :KK70::KK70:

bana da baya etkili geldi ancak baktığı iç geçirdiği bir bayan tarafından azarlanırsa ya da aşağılanırsa anca dediğiniz gibi bu durum biter gibime geliyor valla tebrik ediyorum sizi güzel yöntem bulmuşsunuz :KK50:

Kiminle dans ettiklerini bilmiyorlar.
Erkek işte. Düz mantık.
Adamın hali aklıma geldikçe gülüyorum.
Siz nasıl kopmuşsunuzdur. :KK70:
Konu sahibi arkadaşım çok muzdarip, inş faydası olur.
Takipteyim. Zira çok üzülüyorum.
Bizim halimiz inanılmazdı yani yakalanma korkusu bir yandan, diğer yandan da etrafa rezil oluyoruz ama müthiş bir zafer kazanmış olmanın da haklı gururu bir yandan :KK70::KK70::KK70: olayın üzerinden 3 gün geçtikten sonra ben yemeğe davet etmişlerdi ve harbiden de bir durgunluk vardı üzerinde. Normalde espiriler yapan adam gitmiş yerine ezik biri gelmiş ve gerçekten de belliydi içinde bir savaş verdiği :KK70:inşallah konu sahibinin de işine yarar :KK70:

bana da baya etkili geldi ancak baktığı iç geçirdiği bir bayan tarafından azarlanırsa ya da aşağılanırsa anca dediğiniz gibi bu durum biter gibime geliyor valla tebrik ediyorum sizi güzel yöntem bulmuşsunuz :KK50:
Kesinlikle olayın püf noktası buymuş çünkü eşine ya da sevgililerine inkar edebiliyorlar çünkü kimi bunu normal olduğunu düşünüyor. Ama hiç tanımadıkları birinden bu tepkiyi görünce normal olmadığını anlıyolar bence ve dikkat etmeye başlıyolar. Bir de evli biri için tam travma oluyomuş onu gördük yani kendini toplum içinde sapık damgası yemiş psikolojisine de kaptırabiliyor üzüntüden ama oh oldu iyi oldu :)) Arkadaşım çok mücadele etmişti sonunda bu yöntemle kökten çözdük :KK70::KK70:

Bizim halimiz inanılmazdı yani yakalanma korkusu bir yandan, diğer yandan da etrafa rezil oluyoruz ama müthiş bir zafer kazanmış olmanın da haklı gururu bir yandan :KK70::KK70::KK70: olayın üzerinden 3 gün geçtikten sonra ben yemeğe davet etmişlerdi ve harbiden de bir durgunluk vardı üzerinde. Normalde espiriler yapan adam gitmiş yerine ezik biri gelmiş ve gerçekten de belliydi içinde bir savaş verdiği :KK70:inşallah konu sahibinin de işine yarar :KK70:

Tebrik ediyorum efenim :KK5:

Arkadaşımın eşinin tanımadığı birinden yardım istedik. Kız süslendi püslendi onun bulunduğu ortama yolladık :) normalde hepimiz biri baktığında rahatsız olup başımızı çeviririz değil mi? adam tabi hatunu görünce süzmeye başladı kız da biraz sabretti sonra toplum içinde ne bakıyor sunuz? rahatsız oluyorum lütfen önünüze bakarmısınız dedi vs ve adam rezil oldu, özgüven yerlerde. Biz gülmekten yakalnıcaz diye zaten oradan nasıl kaçacağımızı şaşırdık. İnanır mısın tam bir hafta adam o olay yüzünden ruh gibi gezdi, rezil oldu çünkü ve özgüven yerlerde. Sonra gözlemledi arkadaşım. Korkusundan kafasını oynatamamış gittikleri yerlerde ve adam hatta tik geliştirmiş tesadüfen baktığı yönde biriyle göz göze geldiğinde hemen panikle ya uzaklaşıyormuş ya da başka yöne çeviriyomuş yüzünü hatta özür dilediği de oluyormuş :)))))))))))))) %100 etkili bir çözüm oldu
Ben kocami elaleme maskara edemem. Uyaririm yapiyorsa bana saygisizligidir, o saygisiz diye ben de mi saygisizlasip koca adami oyunla insan icinde yerin dibine sokacagim canim ne munasebet.

Konuya gelirsek, ev isi yapiyo diye goz aldatmasina niye goz yumayim? Ev isini temizlikciye de yapdirtirim bana kasi gozu oynamayan adam lazim

Ben kocami elaleme maskara edemem. Uyaririm yapiyorsa bana saygisizligidir, o saygisiz diye ben de mi saygisizlasip koca adami oyunla insan icinde yerin dibine sokacagim canim ne munasebet.

Konuya gelirsek, ev isi yapiyo diye goz aldatmasina niye goz yumayim? Ev isini temizlikciye de yapdirtirim bana kasi gozu oynamayan adam lazim
Arkadaşımın eşinin kusuru da oydu biz de bu şekilde çözüm bulduk :) Arkadaşım çok üzülmüştü ve gerçekten artık evliliğini bitirme noktasına geldi ve son bir hamle bu oldu. Şimdi çok mutlu :) Eşine o hareketiyle yeterince saygısızlık yapmıştı varsın o da hatasını o yolla öğreniversin :)

Arkadaşımın eşinin kusuru da oydu biz de bu şekilde çözüm bulduk :) Arkadaşım çok üzülmüştü ve gerçekten artık evliliğini bitirme noktasına geldi ve son bir hamle bu oldu. Şimdi çok mutlu :) Eşine o hareketiyle yeterince saygısızlık yapmıştı varsın o da hatasını o yolla öğreniversin :)

harika bir yöntemmiş buu!
ama herkesde işe yarar mı orasını bilimiyiciğim :p

harika!

resmen adam etmek budur :KK52:
Gerçekten de oldu :) Aksi halde boşanacaktı ve bunu da denemedim demeyeyim dedi, önce bana da ütopik bir fikir gibi geldi ama sonra mantıklı geldi çünkü arkadaşım söylediğinde kabul etmiyodu ve anladımki başkası söylediğinde anca farkına varabilecek ve destek oldum elbette :)) Pişman değilim şimdi musmutlu bir yuva var ortada :KK68::nazar::nazar::nazar::nazar:

Asıl çözümü ben sana söyliyim dışardaki baktığı kızlardan eksik kalma bana göre akıllı kadın eşinin gözünün dışarıya kaymasına izin vermeyen kadındır yani kısacası o eve geldimi gitmek istemesin dışarıda çıktımı kendini eve zor atsın.:KK9:

kimse bulunmaz hint kumaşı değildir tatlım.
öyle olmuş olsaydı buraya bu konuyu açıyor olmazdın.
konuşmayı denesen belki huyundan vazgeçer.
keskin ve ne istediğini bilen bir tavır sergilemini tavsiye ederim.
eğer ben böyle erkeği nerden bulacağım imajını onada da hissettirirsen sahiden kendini bulunmaz,
erişilmez sanmaya başlar.

Asıl çözümü ben sana söyliyim dışardaki baktığı kızlardan eksik kalma bana göre akıllı kadın eşinin gözünün dışarıya kaymasına izin vermeyen kadındır yani kısacası o eve geldimi gitmek istemesin dışarıda çıktımı kendini eve zor atsın.:KK9:
off ne alaka....?
bazen diyordum çıkarsın dışarı maça falan gidersin...ne işim olur senin olmadığın yerde derdi..adam zaten evden iş işten eve
eve sokmaya uğraşan yok zaten...
bende vaktinde dışarda ki kızdım
onunla evlendim diye bi yerim eksilmedi de artmadı da....

aslında Bu konuda ki kavgaları etmekten bile çekinirdim...içten içe kıskanıyor beni hehe imajı oluşsun istemedim...
ama susamadım işte...
kimse bulunmaz hint kumaşı değildir tatlım.
öyle olmuş olsaydı buraya bu konuyu açıyor olmazdın.
konuşmayı denesen belki huyundan vazgeçer.
keskin ve ne istediğini bilen bir tavır sergilemini tavsiye ederim.
eğer ben böyle erkeği nerden bulacağım imajını onada da hissettirirsen sahiden kendini bulunmaz,
erişilmez sanmaya başlar.

Gerçekten de oldu :) Aksi halde boşanacaktı ve bunu da denemedim demeyeyim dedi, önce bana da ütopik bir fikir gibi geldi ama sonra mantıklı geldi çünkü arkadaşım söylediğinde kabul etmiyodu ve anladımki başkası söylediğinde anca farkına varabilecek ve destek oldum elbette :)) Pişman değilim şimdi musmutlu bir yuva var ortada :KK68::nazar::nazar::nazar::nazar:
arkadaşın güzel yapmış :)
ama büyük ihtimalle yapmam ben...
gitsin dersini kimden alacaksa alsın
güven içinde koynuma alamam bu saatten sonra sanırım..:KK43:

hem ev işleri hem fedakarlıkları ikilemde bırakmıştı beni...aslında ikilemde kalınacak pek bir konu değil de işte affalladımm bir an
normalde bende olumsuzdum...

Bu dediğiniz çok zor bir şey
Kadın 7/24 model gibi yesin, içsin, giyinsin o zaman evlilik olmaz ki resmen diken üstünde yaşamak olur
Dışarıda milyon tane kadın var her baktığı kadın gibi olamayız ki, 170 38 bedenken benden daha uzun ve fit bi bayandan nasıl eksik kalmayalım, e bir de bin bir tane yüzü güzel kız var onun içinde estetik mi olalım.
Zaten bizi biz olduğum için sevip evlenmediler mi.

X