of...

bana bunu söylesin yeter
ne beni hırpalasın ne kendini
sorduğumda bunu da kabul etmiyor...
adam hiçbişeyi kabullenmiyor ki
kendimden şüphe edicem artık...o kadar çıkmazdayım...
Yaptiginin cok ayip oldugunun farkina varmasi lazim bence. Yani bunu ona iyice hissettirecek bir olay olmali.

Empati kurmasini sagla sende bak ozamansa bunu farketsin sana tepki veriyorsa hala bir isik vardir canim uzulme bu kadar desekte sen uzuleceksin belli ki derdi olmayanin bdv de isi ne :KK43:

Benimki de senin dediğin gibi ev işlerinde yardimci çok iyi bir dost çok sevilen birisi ama o kadar çok bu tarz olaylar yaşadık ki gozumle görmeme rağmen hEp inkar etti üste çıkmaya çalıştı ne oldu ayrilamadim çünkü arkamda destek kimse yok ve ben kendimi çok güçlü hissetmiyorum Sonuç uğruna öleceğim adam sadece cocuklarimin babasi

Benimki de senin dediğin gibi ev işlerinde yardimci çok iyi bir dost çok sevilen birisi ama o kadar çok bu tarz olaylar yaşadık ki gozumle görmeme rağmen hEp inkar etti üste çıkmaya çalıştı ne oldu ayrilamadim çünkü arkamda destek kimse yok ve ben kendimi çok güçlü hissetmiyorum Sonuç uğruna öleceğim adam sadece cocuklarimin babasi
bu tür şeyler o kadar dibe çekiyor ki insanı
güçsüz kalmamak elde mi ?
sen yanında kalarak güçsüzleştin
ama ben bunu yapmiycam...
benimde annem var o da ayrı bir vaka ...
ama ben varım ya... allah büyük

Yine ayni fikri savunmak olacak ama ilgi eksikligi olabilirmi sizce? Yardimci olmak adina soruyorum bunu?

Öyle deme
Sinirlerine hakim olabileceğini düşündüğün bi an, onun da hani böyle eşref saatinin geldiğini anladığın bi an :KK39: konuşsan mı ki
Böyle varsayımlarla kalbini karartma

hiç bir sebep bu yaptığını haklı çıkartmaz...
olduysa bir derdi söyleyecekti...yıllarca bunu yapmanın sebebi olmaz...
Yillardir ayni soruya mi cevap ariyorsunuz yani? Kusura bakmayin ama sizin esiniz problemin kendisi ozamansa. Boyle evlilik tabiki yurumez kadin sorusuna cevap alamiyor ama ben hala fedakarliklari bolumde takili kaldim. Kendiliginden konusmasini bekleyin olaylara tepki vermeyin kacan kovalanir

Yillardir ayni soruya mi cevap ariyorsunuz yani? Kusura bakmayin ama sizin esiniz problemin kendisi ozamansa. Boyle evlilik tabiki yurumez kadin sorusuna cevap alamiyor ama ben hala fedakarliklari bolumde takili kaldim. Kendiliginden konusmasini bekleyin olaylara tepki vermeyin kacan kovalanir
o istiyor ki ben hep iyi davranayım
tatsızlık çıktığı an triplerde...
resmen iki yüzlülük istiyor...
süründürdüğü kadar sürünsün
bu yılları da unutmasın,çünkü bu yıllar onu hiç unutmayacak...ben artık sözümün bittiği yerdeyim...yığıldım...artık ne hali varsa...

Kova Hatunu konuya başlarken böyle değildin sen bi dur bakıyim
Senin adamla bi konuş
İşin ciddiyetine nasıl varıyorsa artık
Epey bi kaşınmış
Azıcık kaşınmaya ihtiyacı var gibi
Hiç yapmadığın bi şeyi yapmanın sırası gelmiş olayın ciddiyetine varması için

Kova Hatunu konuya başlarken böyle değildin sen bi dur bakıyim
Senin adamla bi konuş
İşin ciddiyetine nasıl varıyorsa artık
Epey bi kaşınmış
Azıcık kaşınmaya ihtiyacı var gibi
Hiç yapmadığın bi şeyi yapmanın sırası gelmiş olayın ciddiyetine varması için
yapamamamın sebepleri var...
yoksa ben zaten çoktan onu kaşımaktan yolardım
ve o bunu çok güzel kullanıyor...normal şartlarda zaten ilkinden biterdi çoktan...

Daha orta halli bişey yapsan
Tamam hemen kestir at ayrıl çok zor ve içinde bulunduğun durum buna el verişli değil ama başka bişey
Akıllanana kadar mesafe koy mesela
Canını acıt

Kör olmayasıca bak nasıl sinirlendim yine:mad:

X