- Konu Sahibi Samire tmv
-
senden önce kutladı diye mi kıskandın ? faceten doğum günü kutlamak nedir şekerim sen eşi değil misin zaten ? çok çocukça bu davranışınızBugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
Ya oylede o niye kutluyor ben kutlamiyacaktim onu gorunce bende yazdimsenden önce kutladı diye mi kıskandın ? faceten doğum günü kutlamak nedir şekerim sen eşi değil misin zaten ? çok çocukça bu davranışınız
senden önce kutladı diye mi kıskandın ? faceten doğum günü kutlamak nedir şekerim sen eşi değil misin zaten ? çok çocukça bu davranışınız
faceten insanlar kutluyorlar zaten de bu abartılacak birşey mi? başka kimse kutlamasa bi tek o kutlasa bile sıradan birşey yaniYa oylede o niye kutluyor ben kutlamiyacaktim onu gorunce bende yazdim
Bugun esimin dogum gunu yine kiskanclik krizine girdim valla ya esminin facedeki kiz arkadasi benden once kutlamis dogumgununu ay cok kotu sinir oldum of ya neden o kutluyorsa esimde kesin havalara girer zaten facede de surekli resimlerini begeniyor biliyorum birsey olmaz ama ne yapiyim siz olsaniz ne yapardınız
Trişkadan nağmeler. Bu iki kelime yanyana gelince ne güzel bir cümle oluyor. Trişkadan nağmeler....
çok ağır kıskanç bence ablamız ya da rahat bakması vuku bulmuşDoğumda yoktum diye kıskanmasından iyidir diye düşünüyorum o potansiyel var
Tek kelimeyle harikasın de geçMeraba dombik tek kelimesin senden güzel bi cümle olamadı :)
çok ağır kıskanç bence ablamız ya da rahat bakması vuku bulmuş
eski konularını bilmiyorum okumaya da üşendim açıkçası 2.limoncu mu yoksa çiğdemlik tarzı mı ?Yakında bizi bile kıskanabilir.
Zira bi hayli bilgi sahibi olduk
Aslan Burcu erkeği süper :)
Tek kelimeyle harikasın de geç
eski konularını bilmiyorum okumaya da üşendim açıkçası 2.limoncu mu yoksa çiğdemlik tarzı mı ?
ya benim icin sorun degil ama esim icin degere binecek kizÇok ergence değil mi bu yaptıgınız ya? Kıskanclık bile değil bu. Kıskanclığın bile bir raconu vardır yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?