- Emoji Skoru
- 1.832
- Puanlar
- 63
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederimGüle güle kullan canım![]()
Çok teşekkür ederim@manolya1458 harika bir hediye , çok çok beğendim . Hediyeni keyifli , bol muhabbetli sofralarda kullan ...
Pro üye olmuşsunuz hayırlı olsunAhh ahh su pro karttan bizde hediye alsak ne guzel olur![]()
Çok teşekkür ederim..Gönlü güzelPro üye olmuşsunuz hayırlı olsun![]()
Çok güzel.hayırlı uğurlu olsun .. ama benimki gelmediEki Görüntüle 2009679
@Kazen bey @Lisabella hanım @Nevreste canımmmmHediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.
Güle güle kullan canım.Eki Görüntüle 2009679
@Kazen bey @Lisabella hanım @Nevreste canımmmmHediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.
Hediyelerin çok güzel,güzel günlerde kullan canım.Eki Görüntüle 2009679
Az sabırlı ol daaÇok güzel.hayırlı uğurlu olsun .. ama benimki gelmedi![]()
Ayy çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)Eki Görüntüle 2009679
Sende güzel günlerde kullan hippocum hediyeleri seçen kim bilmiyorum ama çok zevkli olduğunu söylemeliyim :)Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
@Kazen @Lisabella ve @Nevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Güle güle kullan canım.Hayırlı olsun.
![]()
Hediyelerin çok güzel,güzel günlerde kullan canım.![]()
Teşekkür ederimAyy çok güzeller canım güzel günlerde kullan :)
Hayırlı olsun güzel günlerde kullan hep inşallah:)Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Saol cnm.. bi dahaki yarışmaya bunları kullanırım@Portakal Sulu Ordek , @hippotalamus Kızlar çok güzel hediyeleriniz güle güle kullanın![]()

Güle güle kullan canım .Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....
Eki Görüntüle 2009679
Güzel günlerde kullan canım,hediye seçimleri çok zevkli seçimler.Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
Bayıldımmmmm....