Popüler Konu Ödüller

Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
@Kazen @Lisabella ve Nevreste Nevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))
Güzel günlerde kullan canım,hediye seçimleri çok zevkli seçimler.:KK37:

Eki Görüntüle 2009679

@Kazen bey 8@Lisabella hanım Nevreste Nevreste canımmmm :KK36: Hediye için teşekkür ederim. Güzel bir anı oldu benim için.

Eki Görüntüle 2009774 benimki de geldi şükür :))
@Kazen @Lisabella ve Nevreste Nevreste çok teşekkür ederim. ..
Bayıldımmmmm....
Oğlum benden çok heyecanlandı. Resimleri de kendi çekti.. anne seni tebrik ederim.. zaten çok güzrl olmuştu yemeğin. . Hele o bademler çok güzeldi diyo.. bidahakine daha güzel bi yemekle katıl yine birinci ol dedi :))

Kızlar hayırlı olsun.:mad:
Hediyeleriniz cok güzeller.
Güzel günlerde kullanın.:KK36:
Darısı deynepnaz deynepnaz ile benim başıma:KK48:

Bende bir yarışmaya katıldım ama kazanıp kazanmadıgımın mesajı geledi ne yapmam gerekli ögrenmem için ben yeni üye oldum da kusura bakmayın bilmedigim için sordum

Eşim zevklidir ....

Merhaba rahatsız ettim kusura bakmayın ben yeni üye oldumda iki hafta oldu bir yarışmaya katıldım kazanıp kazanmadıgımı bilmiyorum. Ben arkadaşlarla derdimi sevincimi sıkıntımı herşeyi paylaşmak için konular yazıyorumda onuda paylaşamıyarım yardımcı olur musunuz lütfen

Konu açtımda açtıgım konuyu takip etmeyi unuttum sorun olu
Evet ondan bahsediyor:KK66:
Ama o yarışmalarda kazananlara bildiriliyor:KK66:
Bu konu ile alakası yok diye öyle yazdım.:KK45:
Evet vernelle ilgiliydi onun için sormuştum ama zamanlamam yanlış olmuş galiba

Bundan sonraki yarışmalarda,yarışmayı kazanan arkadaşlar,kadınlar kulübünün kendilerine gönderdiği hediyeyi fotoğraflayıp bu konuya ekleyeceklerdir. Her yarışmada bu geçerli olacaktır.
Çoğu üyeden yarışmada hediye yok mu?Ne gönderildi diye mesajlar geliyor.

Bazı birinciler konularda, bu hediyenin resmini koyuyorlar ancak arada kaynıyor, görülmüyor.

Bu sebeple,böyle bir kural getirildi.
Biz yarışmayı açan editörler yarışma kurallarında bunu ekleyerek ,buranın linkini vereceğiz..
Yarışma olduğunu nereden takip edebilirim yeni uyeyim bilmiyorum :)

X