- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
- 248
Bilerek degismedim fotoyuInsan bari profil fotosunu değiştirirsonrada nasil tanindim diye sorarsin boyle
![]()
Simdi soyle bakalim,yemek takimi mi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilerek degismedim fotoyuInsan bari profil fotosunu değiştirirsonrada nasil tanindim diye sorarsin boyle
![]()
Simdi soyle bakalim,yemek takimi mi![]()
Anlaşıldı soyletemiycem sanaBilerek degismedim fotoyu![]()
Bende merakla bekliyorumAnlaşıldı soyletemiycem sanabekliycez artik mecbur napalim
![]()
Ohh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzelEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
M Mitsuomi canım deteğin için çok teşekkür ederim
Nevreste yardımların için çok teşekkür ederim
Ve ayrıca bana oy veren destekleyen bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkürler
![]()
Eki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Kızlar yeni yükleyebildim. Ben rahat bi insan olduğum için sizin merak edebileceğinizi düşünememiştim![]()
Ohh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzel
Bende Bende bende![]()
ay vallahi catladik ya sonunda hele şükür
Çok güzelmiş gerçekten güle güle kullan canımEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Güle güle kullan canımEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Güle güle kullan canım bayıldım..Eki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Hayirli olsun canim. Cok cok güzelmis..bayildim:)bi ara yakindanda göster amaEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Senin hediyende çok güzeldiHayirli olsun canim. Cok cok güzelmis..bayildim:)bi ara yakindanda göster amaher zaman canim hep destek tam destek
![]()
Evet canim tesekkur ederim:)Senin hediyende çok güzeldi![]()
Ne kadan güzel bir takım keşke benim olsaEki Görüntüle 2006238 Başta bana hem oy verip hem de hediye gönderdiği içinKazen e çok teşekkür ederim. @Lisabella bu güzel hediye seçimi için çok teşekkürler
![]()
Teşekkürler canımOhh be hele şükür hediyeyi görebildik çok çok beğendim güzel günler de kullan inşallah. Rengine bayildim çok guzel
Bende Bende bende![]()
Teşekkür ederimay vallahi catladik ya sonunda hele şükür
Gercekten hediyen cok guzelmis guzel günlerde kullan canım.insallah bir gun bizede nasip olur hediye![]()
Teşekkür ederimNe kadan güzel bir takım keşke benim olsaKırılırsa karışmam
Güle güle kullan hediyeni canım.