- 28 Ekim 2022
- 6.018
- 14.862
- 28
İyi günlerde kullanın çok güzel.Herkese Merhaba
Ramazan Sofraları Yarışması ödülüm geldi
Çok ama çok beğendimŞu sıralar en ihtiyacım olacak şey.
Bu yaştan sonra çeyiz dizmeye, yeni evime hazırlık yapmaya başladım
Bu takımda çeyizimin en nadide parçası olacak
Öncelikle K Kazen 'e bize bu forumu ve yarışmaları kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum.
isabel canım çok teşekkür ederim Her şey için
İyi ki varsınızKeseniz dolu olsun
Yarışmaya destek olan, takip eden herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3433285 Eki Görüntüle 3433286
Eki Görüntüle 3433287
Teşekkür ederim sedoşÇok güzel .
Bende merak etmiştim .
Börekte 1. Olan arkadaşımızın hediyesini şimdi gördüm. ☺iyi günlerde kullanın.
Teşekkür ederim canımİyi günlerde kullanın çok güzel.
yeni evinde güzel günlerde kullan canım çok güzellerHerkese Merhaba
Ramazan Sofraları Yarışması ödülüm geldi
Çok ama çok beğendimŞu sıralar en ihtiyacım olacak şey.
Bu yaştan sonra çeyiz dizmeye, yeni evime hazırlık yapmaya başladım
Bu takımda çeyizimin en nadide parçası olacak
Öncelikle K Kazen 'e bize bu forumu ve yarışmaları kazandırdığı için çok teşekkür ediyorum.
isabel canım çok teşekkür ederim Her şey için
İyi ki varsınızKeseniz dolu olsun
Yarışmaya destek olan, takip eden herkese çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 3433285 Eki Görüntüle 3433286
Eki Görüntüle 3433287
Çok teşekkür ederim canımyeni evinde güzel günlerde kullan canım çok güzeller
Hayırlı olsun canım benim iyi günlerde kullan inşallahKurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Hediyemin güzelliği şaka mıııfazla bayılmış olabilirim ne sevdiğimi bilip ona göre ince düşünüp hediye secmenize cok duygulandım ben cok sevindim, sizde tez zamanda ummadığınız anda çok sevinin. kesenize bereket, allah daha çok versin. Büyük patron K Kazen Canım Kraliçem isabel Canımıniçi Canım nevoşum Nevreste cok ama çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıyıp bu yarışmaya katılmışım
Eki Görüntüle 3490676
Allah razı olsun canım nevosumHayırlı olsun canım benim iyi günlerde kullan inşallah
Allah razı olsunAmin amin amin
Çok güzel güle güle kullan kiraz çiçeğimKurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Hediyemin güzelliği şaka mıııfazla bayılmış olabilirim ne sevdiğimi bilip ona göre ince düşünüp hediye secmenize cok duygulandım ben cok sevindim, sizde tez zamanda ummadığınız anda çok sevinin. kesenize bereket, allah daha çok versin. Büyük patron K Kazen Canım Kraliçem isabel Canımıniçi Canım nevoşum Nevreste cok ama çok teşekkür ederim, iyi ki varsınız iyi ki sizleri tanıyıp bu yarışmaya katılmışım
Eki Görüntüle 3490679
Zorla hediyemi gosteriyorum dimi amaÇok güzel güle güle kullan kiraz çiçeğimtam senlik
Görsünler tabii bu güzel hediyeyiZorla hediyemi gosteriyorum dimi amanapayım çok güzel herkes görsün profilde de paylaşacağım az kaldı çok teşekkür ederim canım Esliiiii liiiii liiiii liii yarrr
Çok güzelKurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Eki Görüntüle 3490679
Kurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Eki Görüntüle 3490679
Canoommm çok teşekkür ederim, aşırı mutluyumÇok güzelGüle güle kullan canım benim
Teşekkür ederim Sedoş, tez zamanda başına inşÇok güzel.
İyi günlerde kullan.
Kirazlı sevdiğin emoji.
Evet.Teşekkür ederim Sedoş, tez zamanda başına inşkiraz sevgimiz her yerde sağolsun yönetim çok nazik
Tam senlik bir hediye olmuş gerçekten, güzel günlerde kullan hemşomKurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Eki Görüntüle 3490679
YaaaKurabiye yarışmasında birinci olduğum için kazandığım hediyem az önce elime ulaştı.
Eki Görüntüle 3490679
Çok teşekkür ederim hemsosuu,bende bayıldım allah razı olsunTam senlik bir hediye olmuş gerçekten, güzel günlerde kullan hemşom
Naneemm çok teşekkür ederim, darısı başınaYaaatam da senlik bir hediye iyi günler de kullan