- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yöresel üstadımız C A N O ile ikimiz artık eline su bile dökemeyizPin....st gülü,yöresel şampiyonu cağnım hemşom iyi günlerde kullan,sonuna kadar hakettin
Kızla dalga geçe geçe pişman ettik Queen of the yöresel'sbakır görmek istemeyecek artıkYöresel üstadımız C A N O ile ikimiz artık eline su bile dökemeyiz
Kesinlikle. Artık yöresel yemek kategorisinde Margaret Hale den fikir alacağızYöresel üstadımız C A N O ile ikimiz artık eline su bile dökemeyiz
Ama bu ay o bakırları yeniden çıkacakKızla dalga geçe geçe pişman ettik Queen of the yöresel'sbakır görmek istemeyecek artık
Kilim görmeye bile tahammül edemeyen bana yöresel yemek yarışmasında 1. olma şoku hahahsjshsjsYöresel üstadımız C A N O ile ikimiz artık eline su bile dökemeyiz
Ama o bunu bilmiyorAma bu ay o bakırları yeniden çıkacak
Kesinlikle. Artık yöresel yemek kategorisinde Margaret Hale den fikir alacağız
Ben zirvede bıraktım, artık yuvalamamı yer geçerim.Kızla dalga geçe geçe pişman ettik Queen of the yöresel'sbakır görmek istemeyecek artık
Antep gelini olduğun çok belliKilim görmeye bile tahammül edemeyen bana yöresel yemek yarışmasında 1. olma şoku hahahsjshsjs
Nasip ,kader,kısmetKilim görmeye bile tahammül edemeyen bana yöresel yemek yarışmasında 1. olma şoku hahahsjshsjs
KıyamamAma o bunu bilmiyor
Burdayken yap ,bana da faydan olsun.Ben zirvede bıraktım, artık yuvalamamı yer geçerim.
Çok hüzünlü,ama gerçekKıyamam
Orada da İskender yapmıştım.Burdayken yap ,bana da faydan olsun.
E ben yemedim Sen yap,ben gelir alırım Mihrapli'danOrada da İskender yapmıştım.
Bu gözler bunu da gördü vay beeee işte şimdi ikna oldum yöresel de kazandığına, tarhanalara fısıldayan kadın
Ben emekli olurum
Bak bu kehanetler kendini gerçekleştiriyor yooo dostum yooo