Tekrar tebrikler kuzu, afiyet olsunMerhaba Canımlar Ciğerimler
Şuan aşırı mutluyumiftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron @Kazen 'e veNevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Çok teşekkür ederim nevoşum ,allah razı olsunHayırlı olsunAfiyet ile yiyin inşaallah
Canim ayşom, allah razı olsunTekrar tebrikler kuzu, afiyet olsun
Şampiyonum benÇok teşekkür ederim nevoşum ,allah razı olsungelen kişi çok kibardı, nasıl kazandınız diye sordu bende anlattım insanlar şaşırınca hoşuma gidiyo
TühŞampiyonum benHavanı sevsinler
Şampiyonlar liginde hissettim kendimiŞampiyonum benHavanı sevsinler
Birde haziranda kazanırsam kaymaklı ekmek kadayıfı olacak nevoşum
Hayırlısı canımBirde haziranda kazanırsam kaymaklı ekmek kadayıfı olacak nevoşum
Ohh kanka afiyet olsun, benim yerime de yeMerhaba Canımlar Ciğerimler
Şuan aşırı mutluyumiftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron @Kazen 'e veNevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Allah razı olsun kankirellam darısı başına ınşOhh kanka afiyet olsun, benim yerime de ye
Teşekkürler iyi dileklerin için kankaAllah razı olsun kankirellam darısı başına ınş
Oy oyy sonunda gelmişsMerhaba Canımlar Ciğerimler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Canim Perişkom çok teşekkür ederim allah razı olsunOy oyy sonunda gelmişstekrar tebrikler fistigiiiim afiyetle yiyin
Çok amin kuzucumCanim Perişkom çok teşekkür ederim allah razı olsundarısı başına ınş kuzum
Afiyetle yiyin insAllah elifimMerhaba Canımlar Ciğerimler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097
Heee işteydi resim attımÇok amin kuzucum
Enişte gördümu kuzu
Ayy çok merak ediyorum ne dicekHeee işteydi resim attımşoka girdi herhalde cevap yok
Allah razı olsun filizkom çok teşekkür ederim,darısı başına inşAfiyetle yiyin insAllah elifim
Afiyetle, sağlıkla tüketin canımMerhaba Canımlar Ciğerimler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097