- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Catlak-kurabiye kurbiş gel buraya bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlak-kurabiye kurbiş gel buraya bak
Diğer ödüllerede bak şevk gelsin
Hahah beni gaza getirdin kız Du bakim takipte olacağım belki bi yarışma da cee derimDiğer ödüllerede bak şevk gelsin
Wuuu bekliyom valla karışmam beybi ❤Hahah beni gaza getirdin kız Du bakim takipte olacağım belki bi yarışma da cee derim
Teşekkür ederim canım benim ❤Sağlıkla ve afiyetle yiyin
Herkese Merhaba
Favori Ramazan Tarifleri yarışmasında kazandığım Pınar Hediye Paketim geldi .
Öncelikle bize yarışma imkanı sağlayan K Kazen e çok teşekkür ediyorum
Oy veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Hayırlı İftarlar,Hayırlı Ramazanlar
Eki Görüntüle 2831285
Oy oyyy neler gelmis öyleHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Öncelikle K Kazen abiye ve Nevreste ablama teşekkür ediyorum vesile oldukları için
Oy verip hediye almama katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2836483
Sağol canım Darısı başına inşaallahOy oyyy neler gelmis öyle
Afiyetle yiyin inşallah canlarımmmm
Darısı başıma 20 filan olmuştur sponsor yarismalarina katilisim halen siftahım yok dua edin
İnşallah ablacimSağol canım Darısı başına inşaallah
Teşekkür ederim perişim inşallah darısı sanaOy oyyy neler gelmis öyle
Afiyetle yiyin inşallah canlarımmmm
Darısı başıma 20 filan olmuştur sponsor yarismalarina katilisim halen siftahım yok dua edin
Sağol evvosum benimTeşekkür ederim perişim inşallah darısı sana
Beni beniHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Öncelikle K Kazen abiye ve Nevreste ablama teşekkür ediyorum vesile oldukları için
Eki Görüntüle 2836483
Oooh oooh evvoş buneee bıtıremezsınız sımdı sız bunlarıııHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Sende perişimSağol evvosum benim
Abovv boncuğum senin burda ne işin var çık çabukBeni beni
Bihterini
İki kişiyizOooh oooh evvoş buneee bıtıremezsınız sımdı sız bunlarııı
Afiyet bal şeker olsunHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Miniğim teşekkür ederimAfiyet bal şeker olsun
Harikaymış gerçekten Tekrar tebrikler canım,afiyet olsunHerkese merhaba canlar ❤ pratik sahur tarifleri yarışmasından kazandığım hediye paketim geldi
Eki Görüntüle 2836483
Cennam çok teşekkür ederimHarikaymış gerçekten Tekrar tebrikler canım,afiyet olsun
Rica ederim kuzumCennam çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun Afiyet ile yiyin inşaallahMerhaba Canımlar Ciğerimler
Şuan aşırı mutluyum iftar sonrası labneli tatlılar yarışmasında kazandığım Pınar kolim geldi
Büyük patron K Kazen 'e ve Nevreste nevoşuma çok çok teşekkür ediyorum bu yarışma için
Bana oy verip birinci olmama vesile olan herkese ve beni hep destekleyen tüm arkadaşlarıma da sonsuz teşekkürler
Iyi ki varsınız
Iyi ki varsın Canım KK
Eki Görüntüle 2851097