- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Teşekkür ederim canımRengine bayildim iyi gunelrde kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canımRengine bayildim iyi gunelrde kullan
Yok anam yok kaşar koymamışlar cimriler kaşarsız pizza tost mu olurmuş yine cepten yedikGulumse24 seninkiler de gelmiş tostu pizzayı yediniz mi sonunda afiyet olsun
Ben yine ikişer koymuslar dur diyordum bir dahakine inşallahYok anam yok kaşar koymamışlar cimriler kaşarsız pizza tost mu olurmuş yine cepten yedik
Babannem derdi elden gelen öğün olmaz oda vaktinde bulunmaz önümüzdeki maçlara bakacaz artikinBen yine ikişer koymuslar dur diyordum bir dahakine inşallah
Hayırlı olsun canım Güle güle kullanK Kazen isabel Nevreste
Okadar çokkkk begendimki renkler hele çokkkk guzel tesekkur ederim iykiii katılmışım yarismaya kesenize bereket Eki Görüntüle 2739793
Çokkkk tesekkur ederim canımHayırlı olsun canım Güle güle kullan
Ama bunlar çok güzel hayırlı olsun elifim güzel günlerde kullan inşallah ❤K Kazen isabel Nevreste
Okadar çokkkk begendimki renkler hele çokkkk guzel tesekkur ederim iykiii katılmışım yarismaya kesenize bereket Eki Görüntüle 2739793
Teşekkürederim canımAma bunlar çok güzel hayırlı olsun elifim güzel günlerde kullan inşallah ❤
Güzel günlerde kullanırsın inş canım, BA-YIL-DIMK Kazen isabel Nevreste
Çokkk tesekkur canimGüzel günlerde kullanırsın inş canım, BA-YIL-DIM
Çok güzel canım. Güle güle kullanK Kazen isabel Nevreste
Tesekkur ederim canımÇok güzel canım. Güle güle kullan
Çok güzeller canım güle güle kullan bak benimkiler yedik bitti bunlar kalıcı darısı başıma diyim o zamanK Kazen isabel Nevreste
Tesekkur ederim canımÇok güzeller canım güle güle kullan bak benimkiler yedik bitti bunlar kalıcı darısı başıma diyim o zaman
Ayyy çok tatlisleeer bayıldım İnanki çok hoşlar eloofiiiim güzel günlerde kullan insallah tabaklara baaaakK Kazen isabel Nevreste
Çokkk tesekkur ederim canim bende çok begendimAyyy çok tatlisleeer bayıldım İnanki çok hoşlar eloofiiiim güzel günlerde kullan insallah tabaklara baaaak
K Kazen isabel Nevreste
Ama çokkk teşekkür ederimTekrar tebrikler canım İyi günlerde, keyifle kullan