• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ödüller

İyi günler herkese 🤗 çorba tarifleri yarışmasında düğün çorbası ile 1.olduğum için kazandığım hediyem geldi 🤩çok ama çok beğendim, hem rengi, hem tarzı çok şık , çok zarif bir pasta takımı 🥰 bu güzel hediye için @Kazen ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. 'e çok ama çooook teşekkür ederim 🤗 ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim 💕🤗
Eki Görüntüle 3539570
güle güle kullan canım. renk de model de şahane 😍😍😍

İyi günler herkese 🤗 çorba tarifleri yarışmasında düğün çorbası ile 1.olduğum için kazandığım hediyem geldi 🤩çok ama çok beğendim, hem rengi, hem tarzı çok şık , çok zarif bir pasta takımı 🥰 bu güzel hediye için @Kazen ve isabel isabelisabel hesabı doğrulanmış üye. 'e çok ama çooook teşekkür ederim 🤗 ayrıca yarışmada her zaman, her türlü desteği sağlayan,iyi yürekli Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. 'ye ve tarifime oy veren herkese çok teşekkür ederim 💕🤗
Eki Görüntüle 3539570

Beğenmene sevindim canım🥰. İyi günlerde, keyifle kullan inşallah 🙏🥰❤️😘

Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullan 🥰 😍 ❤️
Çok teşekkür ederim canım 🥰🙏🏻
Çok güzel .
Hayırlı olsun.
Darısı bana inşallah bir gün birinci olurum. 😃😄
Çok teşekkürler canım 🥰 darısı başına 🙏🏻
Yaaaa çok güzelmiş bende istiyorummmm🥰🍒🍒🍒🍒🫶 rengi çok aşk 🥳💃 güle güle kullan kuzucum,güzel günlerde inş 🌸💕😘
Çok teşekkür ederim kirazlım 🥰🌸 ben de aşk yaşadım resmen hediyemle 🫠☺️
güle güle kullan canım. renk de model de şahane 😍😍😍
Çok teşekkür ederim canım 🥰😇

Beğenmene sevindim canım🥰. İyi günlerde, keyifle kullan inşallah 🙏🥰❤️😘
Çok ama çok teşekkür ederim , hediye seçimlerinizden çok zevk ve estetik sahibi biri olduğunuz anlaşılıyor ♥️😇 iyi ki varsınız 🙏🏻🌸☺️

Çok ama çok teşekkür ederim , hediye seçimlerinizden çok zevk ve estetik sahibi biri olduğunuz anlaşılıyor ♥️😇 iyi ki varsınız 🙏🏻🌸☺️
Rica ederim. Ve teşekkür ederim 🥰Siz de iyi ki varsınız. 🙏❤️

Back