- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Yeni yükledim zaten kız teşekkür ederim canım benimBen bunu yeni gördüm kukriş iyi günlerde kullan çok şıkmış gerçekten ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yükledim zaten kız teşekkür ederim canım benimBen bunu yeni gördüm kukriş iyi günlerde kullan çok şıkmış gerçekten ❤
Yok canımm olmaz sen daha kotulerine layiksin ay şey dilim şürştü iyilerine diyecektimBen beğenmedim bana gönder
Olsun kızzz ne demekYeni yükledim zaten kız teşekkür ederim canım benim
mürekkep dökülmez inşallahYok canımm olmaz sen daha kotulerine layiksin ay şey dilim şürştü iyilerine diyecektim
Hediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
Teşekkür ederim çok zevkli bir seçim ,kesenize bereket .
K Kazen , isabel , Nevreste Eki Görüntüle 2723164
Hayırlı olsun canımGüzel günlerde kullan inşaallahHediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
Guzel gunlerde kullan kankacimHediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
Teşekkür ederim kankacımmmGuzel gunlerde kullan kankacim
mürekkep dökülmez inşallah
Gozunaydin kuzucuuum çok güzelmiş iyi günlerde kullan fıstığımHediyem geldi Kargo biraz olaylı oldu ama .Kargo görevlisi yanlış adrese gitmiş oradaki hanımefendi de kargo bekliyormuş bir güzel teslim edilmiş o da almışNeyse ki farketmiş ulasti ve ulaştırdı bana sağolsun.
teşekkür ederim canımGozunaydin kuzucuuum çok güzelmiş iyi günlerde kullan fıstığım
Canım afiyet ile yersiniz inşaallahSonunda Hediyem Geldi
Yarışmaya katılmama vesile olan başta yemek bölümü editörüm Nevreste ye çok tşk ederim
Kk yönetimi K Kazen abi eşi isabel ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler tabi Pınar Ailesine de
Eki Görüntüle 2724091
Afiyetle tüketin canım bereketli olsunSonunda Hediyem Geldi
Yarışmaya katılmama vesile olan başta yemek bölümü editörüm Nevreste ye çok tşk ederim
Kk yönetimi K Kazen abi eşi isabel ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler tabi Pınar Ailesine de
Eki Görüntüle 2724091
Çok Tşk ederimCanım afiyet ile yersiniz inşaallah
Hayırlı olsun
Amin canım darısı başına ins AllahAfiyetle tüketin canım bereketli olsun
Artık inanıyor musun geldiğineÇok Tşk ederim
Amin canım darısı başına ins Allah
Rica ederim canım ❤Çok Tşk ederim
Amin canım darısı başına ins Allah
Zatın inaniyordum ama geç kaldığı için umudumu kestim dedim aşk olsun gelenleri burda gördük sucuga kim talipti sucuk yok gözü geride kalmasinArtık inanıyor musun geldiğine
Gözleri kalmış demekZatın inaniyordum ama geç kaldığı için umudumu kestim dedim aşk olsun gelenleri burda gördük sucuga kim talipti sucuk yok gözü geride kalmasin
Sağol canım çok tşk ederim dert olmasın canım ne olacak hepsi parayla alınacak şeyler bizede güzel bir heyecan oldu sayende tekrar tşk ederimGözleri kalmış demek
Hayırlı olsun tekrar
Bende rahatladım içime dert olmuştu