Canım tekrar tebrik ederimHediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı
Başta K Kazen Bey,Nevreste ve Efser olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim.
Eki Görüntüle 1560455
Ben teşekkürederimCanım tekrar tebrik ederimGüzel günlerde kullan,çok şık bir hediye bizde bizimle yarışma heycanı paylaştığınız için teşekkür ederiz
Çok güzelmiş hediyen canımHediyem elime ulaştı,yine harika ve çok zevkli bir seçim olmuş,Emsan'dan 7 parça baharat takımı
Başta K Kazen Bey,Nevreste ve Efser olmak üzere diğer editörlerimize çok ama çook teşekkürederim.Ayrıca bana oy veren tüm arkadaşlarıma da tek tek teşekkürederim.
Eki Görüntüle 1560455
Çok teşekkürederim canım nevoşum,seninde ellerin dert görmesin, harikÇok güzelmiş hediyen canımİyi günlerde,sağlıkla kullan inşaallah
Çok teşekkürederim canım nevoşum,seninde ellerin dert görmesin, harik
a bir yarisma yürütüyorsunuz,senin ilgin alakan ve kibarligin bambaşka seni seviyorum
Güle güle kullan canım hediyeniEki Görüntüle 1608881 hediyem bugün elime ulaştı
K KazenNevreste Efser ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm
Eki Görüntüle 1608879
Güle güle kullan canım hediyeni
Sen sürekli beni niye utandırıyorsunçok teşekkür ederim nevoş,
senin sayende biliyorsun dimi
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
herşey için ayrıca teşekkür ederim sana
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edinEki Görüntüle 1608881 hediyem bugün elime ulaştı
K KazenNevreste Efser ve emeği geçen herkese tek tek teşekkür ederim
ne şirinn,ne tatlı bişi, tek kelimeyle bayıldımm
Eki Görüntüle 1608879
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırımçok teşekkür ederim nevoş,
senin sayende biliyorsun dimi
yarışmaya davetin, ilgin alakan, iletişimindeki zerafet , naifliğin ,tatlı dilin ile mükemmel bi editörsün.
herşey için ayrıca teşekkür ederim sana
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırım
çok güzeller cidden bende çok beğendim,iki gözümden de kalpler çıkıyor şuanda ama gösteremiyorum,o yüzden şimdilik bununla idare edin
bu hediyeleri kim seçiyorsa gerçekten çok zevkli birisi ve benim zevkime de çok hitap ediyor,keselerine bereket.
nevrestem öyledir,her zaman zarif ve kibar,sevmeyeni yoktur sanırım
Güzel sözleriniz için çok teşekkür ederimAynennn, diğer arkadaşlarınki de bi harika,
hakikaten zevkli seçimler
nevoşu tanımak için görmeye gerek yok, çok kaliteli, dürüst, zarif bi bayan.
kişi kendini her yerde belli ediyor.mash, Allah nazardan korusun
Gül güle kullan canımEki Görüntüle 1610265 Eki Görüntüle 1610266
Hediyelerim geldiii. Cok cicileer.. herkese cok tesekkur ederimm
Gül güle kullan canım
Güle güle kullan canımm
Güle güle kullan canım
Güle güle kullan canımm
TesekkurlerGüle güle kullan canım