- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Adresini öğrendiler adamlar yine mi dediler mi kızzTeşekkür ederim kızlar ❤bende bu kadar erken beklemiyordum kargoyla gelmediği için sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adresini öğrendiler adamlar yine mi dediler mi kızzTeşekkür ederim kızlar ❤bende bu kadar erken beklemiyordum kargoyla gelmediği için sanırım
Farkliydi getiren kişi adresi zor buldu, kapının önünde tekrar aradı evin numarasını bulamamış dedim dur sen ben gelip alicamAdresini öğrendiler adamlar yine mi dediler mi kızz
Teşekkür ederim ablacımHayırlı olsun canım
Sağol canım benim umarım bana yazmissindirHayirli olsun canin, afiyetle kulllanin insallah, darisi bulasiklari yikamaya
Evet canım sana yazdımSağol canım benim umarım bana yazmissindir
Ohhh iyi bari sazan gibi atlamamisimEvet canım sana yazdım
Herkese Merhaba
Hediyem geldi.Sizinle paylaşmak istiyorum.Duygularımı tarif edemem çok mutlu oldum
Öncelikle K Kazen Abicim çok teşekkür ederim :) Bu siteyi kurduğun için,bana burada yetki verdiğin ve güzel yarışmalar yapmamıza izin verdiğin için her şey için çok ama çok teşekkür ederim
@isabel canım arkadaşım çok teşekkür ederimİyi ki varsınız
Yemek bölümünde benimle birlikte olup bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Eki Görüntüle 2637229 Eki Görüntüle 2637231
Çok teşekkür ederim canımNe güzel hediyeymiş, özellikle ev eşyası bakarken bu mikserleri çok beğenen biri olarak yemek bölümü editörü olasım geldi valla ehehe. Herkes hediyelerini hak ediyor tabi ki yanlış anlaşılmasın ama sizinki tam olmuş gerçekten. Güle güle afiyetle kullanın Nevreste hanım. ❤
Hayırlı olsun çok sevindimAaa cok şaşırdım ve mutlu oldum. Teşekkür ederim ❤
Hayırlı olsun gençler.Yarışmalarda Oy vererek,
Arkadaşlarının kazanmasında katkısı olup ;
Pro Olmaya Hak Kazanan Üyeler;
Hayırlı olsun sevindimAaa cok şaşırdım ve mutlu oldum. Teşekkür ederim ❤
Sen yarışmaya katıl
İlk aklıma sen geldin, inşallah kazanmıştır dedim