- 8 Eylül 2017
- 11.039
- 19.742
- 31
Bende bu şans var yarışmada da dağıtılmaz bu seferSen yarışmaya katıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu şans var yarışmada da dağıtılmaz bu seferSen yarışmaya katıl
Bende ona baktımİlk aklıma sen geldin, inşallah kazanmıştır dedim
Çok tatlısın canım. Keşke Kazenin de aklına gelseydimİlk aklıma sen geldin, inşallah kazanmıştır dedim
Çok tatlısınız gerçektenBende ona baktım
Yarışmaya katılsın,bu sefer ki daha kolay olacak diyollaBende ona baktım
Oy vererek kazanma şansın bazen 1000 de 3 en iyi ihtimalle 400 de 3Bende bu şans var yarışmada da dağıtılmaz bu sefer
Sen de öylesin canım 1 Haziran'da katil sen de yeni yarışmaya,kategori uygun olursa dene şansını:)Çok tatlısın canım. Keşke Kazenin de aklına gelseydim
Katılanlara mı dağıtılacak yoksa kazanana mı verilecekYarışmaya katılsın,bu sefer ki daha kolay olacak diyolla
Sende öyle canım bakmışsın proluk yerine bir de ödül kazanmissinÇok tatlısınız gerçekten
Katilanlara veriyor patron genelde,en azından eğlenmiş olursun, gel mutlakaKatılanlara mı dağıtılacak yoksa kazanana mı verilecek
Bencede bencede bana yokmuş yarismaYarışmaya katılsın,bu sefer ki daha kolay olacak diyolla
Yükseklerde gözüm yok canımcım pro olsam yeter bu aralar çok taktım ya kafaya niyeyseSende öyle canım bakmışsın proluk yerine bir de ödül kazanmissin
E bir zahmet,her yerde kazanmanın bir dur noktası olmaliydiBencede bencede bana yokmuş yarisma
Katılanlara veriliyorsa gelirim zira kazanma şansım çok az. Eve zar zor yemek yapıyorum hamiş halimleKatilanlara veriyor patron genelde,en azından eğlenmiş olursun, gel mutlaka
Katılanlara veriliyorsa gelirim zira kazanma şansım çok az. Eve zar zor yemek yapıyorum hamiş halimle
Üstteki mesajıma bak canım:)Arkadaşlar herkese merhaba
Bu ay farklı bir kategori yapacağız ve yarışmaya sadece daha önce hiç kazanmamış(madalyası olmayan arkadaşlar )katılacak:)
Bu fırsatı kaçırmayalım:)
Kategorimiz yarın açılacak tarif ayırtmak için herkesi buraya bekliyorum
Hannaz
Jenna16
alimiyon
Dahliadivin
@Yasnaz
Gizemm0
Bal0ncuk
Youlost16
HayatSevinceGuzel
WunderLost
Sur-es
X xDerinMavix
ince bilek
Laale
Elhan
pearlshine
Kmsl Hnd
O Oha diyorum
K KurkmantoluS
pinkpantera
B Babygirl16
Rakika
Kukrim
T Tatlianne20
yorgun anneanne
NAVLEE
C A N O
_CaNanSu_
AngelicaPickles
darkmore
Wynonna
@tuzsuz_ruh
B Belkibiumut
Neysesakinim
Reyyan__
Zipzip-
Kirmizi pabuc
Selenofil
kariyerkadin
Jawlensky
merve
Yabanmersini14
Olursun katilmaya devam et bak biz oldukYükseklerde gözüm yok canımcım pro olsam yeter bu aralar çok taktım ya kafaya niyeyse