- 25 Ekim 2013
- 5.452
- 5.136
-
- Konu Sahibi in vino veritas
Dışarıdan katılımlar yasaklanmalı.
Odtü de okuyan bir genç zaten sevişmek istese , alkol almak istese fırsat yaratacak kapasiteye sahip ve hepsinin ''senlikler baslasın da sevişelim'' diye bekledğini hiç sanmıyorum. şenlik zamanı boynu mor gezmeyi dert etmeyen başka zaman da dert etmeyecektir..
Şenlikler olaylı geçebiliyor ama bunun büyük çoğunlugunu dışarıdan katılanlar gerçekleştiriyor. Zaten öğrencilere sıra dahi gelmiyor alana girmek için
Bizde ne yazık ki herkese açık oluyor.. Hala da öyle..dışarıdan katılımlar da yasak, cogu universitede de böyle.
benim düşünceme göre ise ogrenci kimligimiz diger uni.ler icin de gecerli olmalı : )
ve bu şenlik veya normal ogretim donemi vs. ayrımı yapılmaksızın tüm durumlar icin olmalı.
mesela bir universitede de bir keresinde bir konu hakkında hocayla gorusmem var, adamdan randevu almışım beni bekliyor, kapıya ismimi yanlış yazmıslar diye saatlerce bekleyip sonra da hocanın yanına gidince azar işitmiştim :/
yine bir baska universitede de bir ogrenci etkinligiyle ilgili gorevli oldugum halde yanımda o uni.den kişi yok diye girememiştim, oturum benim yüzümden gec baslamıstı. bunun gibi daha nice olaylar...
Bizde ne yazık ki herkese açık oluyor.. Hala da öyle..
Sadece şenliklerde de değil her zaman herkes girebiliyor
Bu yüzden karmaşa da fazla oluyor.. Trafik zaten ayrı bir kaos yaratıyor saat gece 12de alandan ayrılsan 2 gibi anca üniversiteden ayrılman demek.. Bu yüzden benim için şenlikler hep söylendiğim zamanlar olarak kaldı:)
Aynen öyle bu yüzden üniversite öğrencilerinden başka tüm memleket eğleniyordu... Sonra taşkınlık çıkınca da üniversiteliler şöyledir böyledir oluyor...sizinkini biliyorum, oraya da gelmişligim var, baya baya arabaya dolusup x yere gidelim muhabbeti yapan insanlar vardı, bu ne bicim sey yaw diye şaşıp kalmıştım.
şenlikler benim de söylendigim zamanlar olurdu ama yasak mı? yoo yoo. begenmiyorsam gitmem, katılmam bu kadar basit.
bence çok saçma bu olay siyasi değil...ama siz inanmıyorsunuz:) ne diyeyim..:)
yazınca da ben yasaklamış oluyorum şenliğikeyfiniz bilir istediğinize inanın:)
cevap vermem... sizin canınız tartışma istiyor sadece..bu durumda ben toyum evet..
bende öyle yapardımtam anlayamadım ne demek istedıgını acabılir misin biraz ? yanlıs anlayıp yanlış bir cevap vermeyeyim..
"eteklerini katlayanların Iq ları ; moda makyaj estetik yemek aşk meşk konularındamı gelişiyor duyguları" bilmiyordum. o yaşlarda yemek hariç hepsıne basar kızların kafası..
bende ortaokul ve lisede katladım etegımı çünkü ; önceleri seneyede gyersın mantıgıyla alınan uzun etekler once normal boya gelsın dıye daha sonra ergenlıkle bırlıkte kısaltma! gereksınımı duydum sahsım adına ( diz kapagı hızası) lisede de aynı boyda devam ettı. aılem bılıyormuydu evet.
ben takip ederim sizi aklı başında bir hanımsınız..sizce yasak yerine önlem alınamazmı..doğru olan önlem alınması değilmi?bence çok saçma bu olay siyasi değil...ama siz inanmıyorsunuz:) ne diyeyim..:)
yazınca da ben yasaklamış oluyorum şenliğikeyfiniz bilir istediğinize inanın:)
aynen katılıyorum:) sonuna kadarben takip ederim sizi aklı başında bir hanımsınız..sizce yasak yerine önlem alınamazmı..doğru olan önlem alınması değilmi?
belki yanlış anlaşılma olmuştur..olabiliyor genelde hararetli konularda insanlar gerildikleri için..aynen katılıyorum:) sonuna kadar
ama bana söylenen gerekçesini söyledim diye hemen bana tavır alındı halen anlayamadım anlatamadım şaka gibi:)
Haklısınız..belki yanlış anlaşılma olmuştur..olabiliyor genelde hararetli konularda insanlar gerildikleri için..