ODTÜ'de 28 yıldır düzenlenen bahar şenliği iptal edildi

Öpüşen gençlerden rahatsız olmam onlardan rahatsız olandan olduğum kadar.
olabilir oda senin ahlaki degerin.Ama ben opusenden rahatsiz olurum mu yazdim bak yazimda ne yaziyor bidaha oku istersen

Boyle festivallerde cok calistim zamaninda bogazicinden odtuye hacettepeye koc da bilkende hacettepede eylemciler linc bile edeceklerdi bizi cok seviyeli guzel gecen festivaller gordum.basinda kocla bogazicininki geliyor.Ama pislik alkol sevismeler neler neler sahid oldum standimizin yanina gelip cis yapanlar oldu.O yuzden alkolde bi sinirlama yapilmaliydi.Gencler inanilmaz sapitiyorlar.Boynu boyazi gogsu mosmor gezen kizlar gordum utandm kendi adima.

Söylediklerinize inanmadığım için önemsemedim. Dediğim gibi o sevişenler bize görünmüyorlar herhalde. Buna yapacağım tek yorum nereye çiş yapacağını biliyormuş demek ki arkadaş olur.

Söylediklerinize inanmadığım için önemsemedim. Dediğim gibi o sevişenler bize görünmüyorlar herhalde. Buna yapacağım tek yorum nereye çiş yapacağını biliyormuş demek ki arkadaş olur.
evet philipmorris standiydi bende size ne diyrum.Ahlak tabi onemsememis inanmamis yazik ben karsimdakini insan sanip acikliyrum neye acikliysun kime niye Bosuna dememisler goren gozsuz gosteren ....

Bundan 10 sene önce ODTÜ nun bahar şenlikleri harika geçerdi ne uyuşturucu ne taciz falan görmedim yasamadım 4 yıl boyunca.du anda da boyle seylerin olduguna inanmiyorum.yani neyin ne amaçla yapıldığı belli iken olayı başka yerlere çekmeye gerek yok.odtu duruşu ile zaten iktidarın tepkisini çeken ve her fırsatta göz dağı verilmeye çalışılan bir üniversite.

tek odtü mü???
anadoluda neredeyse bütün üniversitelerde iptal,hatta benim mezun olduğum okulda (yanılmıyorsam) son 3 yıldır tam şenlik zamanına denk gelen şehit haberi vsler yüzünden iptal ediliyordu,bu sene de sebepsiz yere iptal edilmiş.
ayrıca yasağı savunan zihniyeti anlayamıyorum,hadi istanbul ankara neyse ama uzak şehirlerde okuyan gençlerin eğlenebileceği,sevdiği sanatçıyı canlı canlı görebileceği tek şey bahar şenlikleri.Bunu elinden almaya kimsenin hakkı yok.
Bir de "isim değiştirip başka bi formda eğlenceler düzenlenecek" yazısı vardı okuduğum.Bence sema gösterileriyle , ilahi okumalarla dolu pek eğlenceli bahar şenlikleri görecek pek yakında bu gözler (!)

Ya da algıda seçicilik diyelim

Valla bu kadar ahlak ahlak diye ağlayan birinin sigara satması oldukça ironik olmuş.
yasakçı zihniyetle nereye kadar..bilinçli yapılyor odtü lülere bence..sonu problemler çıkması olsaydı önlemler alınırdı demokratik bir ülkede olması gereken budur!

rüyalarında görürler ancak 100 de elli ölmedi

O devrim yazısı stadta duruyor mu acaba hala? Bizim zamanımızda o yazının önünde ne konserler verilirdi. Vallahi tam zamanında mezun olmuşum :)

yasakçı zihniyetle nereye kadar..bilinçli yapılyor odtü lülere bence..sonu problemler çıkması olsaydı önlemler alınırdı demokratik bir ülkede olması gereken budur!

Olur mu yasaklamak varken önlem almaya ne gerek var.

Eşimden bir yorum "bizim zamanımızda odtüye girmek nükleer santrale girmek kadar zordu. Şimdi iti kopuğu doluruyorlar içeriye. Böyle şeyler olması normal" der kendisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…