ODTÜ'de 28 yıldır düzenlenen bahar şenliği iptal edildi

Kendilerinden daha zeki, daha seviyeli, daha daha daha olan hiçbir şeye tahammülleri yok. Bu ODTÜ'lülere bu kadar takılıp kalmasının nedeni ne ki acaba? :KK14::KK14: İptal edin arkadaşım hatta mümkünse ünv.leri de iptal edin. Gerekirse nefes almamızı da iptal edin. Yaptığınız en güzel şey iptal etmek ya da yasaklamak zaten.:stop::stop:

Şimdi ki gençler her yönden talihsiz, bildiğin baskı rejimini yaşıyorlar.
image.jpg

Al anılarını tazele...
Odtü gençliği altta kalmaz. Alternatif şenlik fikirleri gelir.

Çok enteresan bir yönetim halindeyiz,halktan daha doğrusu okuyan araştıran gören bilen bilinçli halktan gençlerden ve hatta çocuklardan o kadar korkuyorlar ki Yasaklarla bastırarak sindirme yolunu seciyorlar.

Biz hem sansliyiz hem sanssiz. .sansliyiz çünkü tarihin hiç unutmayacagi ve bence asla affetmeyecegi bir dönemi yaşıyoruz buna tanıklık ediyoruz, sanssiziz çünkü bu baskı rejiminde nefes almaya çalışıyoruz.

Eşim odtülü. 15-16 senedir katılmış şenliklere son 6-7 senedir de birlikte katılıyoruz. İkimiz de çimlerde sevişen kimse görmedik. Öpüşüp koklaşanlar var tabiki. Bu kadar korkmayın birbirine sarılmış gençlerden. Sevgiden, sevmekten bu kadar korkmanıza gerek yok. Size zarar verecek olanlar onlar değil, o şenlikleri yasaklayan sevgisiz zihniyet.

valla sevisen beraber olan var dedi ben onun yalancisiyim da bu agresif tavir niye bana yani onu anlamadim sadece?
korkmayin kimseye zarar gelmez sevgiden gibisinden
ben biseyden korkmuyorum merak etmeyin musterih olun...

valla sevisen beraber olan var dedi ben onun yalancisiyim da bu agresif tavir niye bana yani onu anlamadim sadece?
korkmayin kimseye zarar gelmez sevgiden gibisinden
ben biseyden korkmuyorum merak etmeyin musterih olun...

Akıl var mantık var. Kim milletin ortasında sevişir ki? Hadi ormanda dese, eymirde dese bir ihtimal. Ama çimlerde sevişiyorlar falan saçma ötesi, uydurma...
Sizin üzerinizden genele cevap verdim. Korkmuyorsanız üzerinize alınmayın zaten.

Akıl var mantık var. Kim milletin ortasında sevişir ki? Hadi ormanda dese, eymirde dese bir ihtimal. Ama çimlerde sevişiyorlar falan saçma ötesi, uydurma...
Sizin üzerinizden genele cevap verdim. Korkmuyorsanız üzerinize alınmayın zaten.

tamam ama yani bana yoneltmeyin cok rahatsiz edici oluyor..

uyuşturucu, alkol vb durumlara ilişkin yorum yapanların stand fotograflarını gostermesini rica ediyorum.
sanki satış yerleri varmıs gibi anlatılıyor da... odtu özelinde yazabilirim ki zaten yasak.
bunları dışarıdan getirip kullanan kişiler icin ise cebinden cıkardıgı sigara paketinden farkı yok ki.
veya sorun sevismekse kampuste istendigi an sevisebilirler, insanlar şenliklerle start mı bekliyor sanıyorsunuz?

Üniversite onların mezuniyet onların eğlenmeye hakkı olan onlar ne demekya kararı biz mi verelim yada başkalarımı ahlaktan söz ediyoruz ya dışarda her tarafta ahlakı bütün insanlar bir tek üniversiteler ahlaksızlık yuvası bu çocuklar geleceğin önderleri olacaklar bu kadardamı güvenmeyelim onlara bırakalım kararı onlara biz ahlakı bütün insanlar

bizdeki zihniyet hep aynı kendi beğenmediği şeyi başkası yaşasın istemez ama yıllarca yok örtüm yok namazım diye ağlarken iyiydi. işte bu yüzden islam ülkeleri gelişemiyor özgürlüğü sadece kendi istediklerinden ibaret görüyorlar.

bir de şu bahar şenliğine karşı olanlar maşallah sanki her yıl katılmış gibi nasıl emin nasıl kesin konuşuyorlar böyle. sanırım bu sevişenler sapıtanlar gelip size gösteriyor o kadar eminsiniz yani. yazık.

geçen seneki şenliklerden bir foto bu çok gndem olmuştu yani malum zihniyet diyor ki bir kız eğer türban taktıysa onun eğlenmeye hakkı yok öyle şenlikler falan ona uymaz.. kim diyor bunu 50 yaşı geçmiş koca erkekler.

kızların türbanla üniversiteye girmesi bir siyasi hamleydi ama şimdi o kızlar istedikleri gibi davranmıyor çalışmak eğlenmek insan gibi yaşamak istiyor birilerinin istediği gibi doğurma makinesi olmamak istiyor diye geliyor bu yasaklar.
bunu anlamak için süper zeka olmaya gerek yok.

Dışarıdan katılımlar yasaklanmalı.

Odtü de okuyan bir genç zaten sevişmek istese , alkol almak istese fırsat yaratacak kapasiteye sahip ve hepsinin ''senlikler baslasın da sevişelim'' diye bekledğini hiç sanmıyorum. şenlik zamanı boynu mor gezmeyi dert etmeyen başka zaman da dert etmeyecektir..

Şenlikler olaylı geçebiliyor ama bunun büyük çoğunlugunu dışarıdan katılanlar gerçekleştiriyor. Zaten öğrencilere sıra dahi gelmiyor alana girmek için

X