Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten pahalı değil. İstanbul da okursan anca o kadar para harcarsın. Zaten dikkatli harcamazsan para hiç biryerde dayanmaz...
Bak şöyle diyeyim, kuaföre gerçekten pahalı, bir fön 20 lira ka. bıyık 20 lira, Ben Girne'ye gittikçe öğretmen evinde yaptırıyorum ayda 10 lira. Markette sadece ingiliz ürünleri pahalı diğerleri en fazla 2 lira far vardır. Bir kola tam 2 katı. Eğer eve çıkacaksan zaten 4 kişiden aşağıya çıkmıyorsun nerdeyse ayda kira 300-400 veriyorsun faturalarda paylaşılıyor. Kışın evine göre ısınma masrafın . Tüp türkiyede 70 lira galiba belki daha fazla ama burda 36 lira. Bir tüp en soğuk günlerde 18 gün gidiyor. Alırsın odana özel katalatik ayda ısınma ihtiyacın 60 lira. Kıyafet olarak tek tük alırsan göze bakmıyor, bariz bir fark yok burda önemli olan tarzın olan şeyleri alman. genelde rodi, lcw falan ürünler var. zaten türkiyeden geldiğin için ordan alışverişini hyaparsın. ben en son Martta gittim bir sürü kışlık alışverişi yaptım çoluk çocuk.. Böyle yani. Gözünde korkutma ama Kıbrıs2ta yapabilmek çok zor. sıcağına dayanmaz. Şuan burda in cin top oynuyor desem yeridir. ya turistler var otellerde yada esnaf..
bu arada odtü güzelyurttaymış ve ordan şehir merkezine inmek zor oluyomuş sanırım taksi fln da pahalıymış baya ... eve çıkmayı da pek düşünmüyorum aslnda o kadarını yapamam ben yurt en iyisi tek kişilik odalar da var orda çok sorun olursa öyle kalabilrm :) peki sen uçakla gidip geldiğinde bagaj hakkını aşıyomusun benim gidiş gelişimde o korkutuyo beni bütün eşyalarımı götürücem sonçta ilk gittiğimde.....
Kıbrıs'ta akşam 6'dan snra toplu taşıma bitiyor :)) Ancak haftasonları Girne'ye okuldan servis kalkıyor :) Gündüz vakti gitmek istersen de haftanın her günü 5dk da bir 5tl ye servisler var Girne ve Lefkoşa'ya :)
Bagaj olayı için sana şöyle bir tavsiyede bulunayım, kıyafetlerini ve olmazsa olmazlarını bavulda götür (25 kg bagaj, el bagajında götüreceğin şeyleri tartmıyorlar, el bagajı olarak sağlam bir sırt çantası kullanabilirsin ya da PTT kargo ile gönderebilirsin :)) Uçaktan kesinlikle daha ucuz.
Merhaba. :)
Bende Odtü kkk psikoloji yazmayı düşünüyorum bu sene.Odtü kkk psikolojide okuyor musun ?Ya da önerebileceğin,eğitimi çok iyi olan psikoloji bölümü olan vakıf üniversitesi var mı ?