- 21 Şubat 2007
- 3.720
- 1.441
Sesimi açıyorum gülüm, koroyu yöneteceğim şef olarak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sesimi açıyorum gülüm, koroyu yöneteceğim şef olarak
Kırmızı Gülün Alı Var aman amannnnnnn
Hergün Ağlasam Da Yeri Var
Bugün Benim Efkârım Var aman a-maaaaannnnn
Ah Bu Gönül Arzular Seni Seni Yâr Seniiiiiiiiiii
Yurttan sesler Kadınlar Kulübü Korusu neyi tartışıyorsunuz bakalım
Anarşist tavırlarla gündeme gelen ODTÜ'nün bazı öğrencileri
Oruç tutmayanlar üniversite kantinlerinde az bıçaklanmadı ,az dayak yemedi bu ülkede.Benim fakülteme de camiden çıkanlar tekbir getirip satırlarla saldırmıştı. Hatta başka bölümden bir kızı bıçakladılar o saldırıda.
Ben napayım anarşist namaz kılanlar falan mı diyeyim yani.
Haberin yalan olduğunun kanıtınıda getirde boş atmış olmaYok tabiÜnlü karalama gazetecilik ve haber anlayışı ile göz dolduran haber7 asparagas bir haberle daha karşımızda sayın seyirciler!
Bu üstün yeteneğini Takdir ediyoruz Ve saygıyla selamlıyoruz.
Hep böyle tarafsız Haberler yapmasi dileği ile!
Bu örnekler iki taraflıda çoğaltılabilirOruç tutmayanlar üniversite kantinlerinde az bıçaklanmadı ,az dayak yemedi bu ülkede.
Bizde öyle oruç falan da yoktu, kendi halinde fakülte bahçesinde oturanlara saldırdılar. Yüzlerinde maske, ellerinde satırlar bıçaklarla tekbir getirerek.Oruç tutmayanlar üniversite kantinlerinde az bıçaklanmadı ,az dayak yemedi bu ülkede.
Haberin yalan olduğunun kanıtınıda getirde boş atmış olmaYok tabi
Yani neymiş namaz kılanlara saldırdıkları doğruymuş.......ODTÜ Öğrencileri, bugün ODTÜ'de yaşanan provokasyona ilişkin açıklama yaptı. Açıklamayı maddeleştirerek yayınlıyoruz,
AKP Provokatif Senaryolarla Üniversiteleri Kuşatıyor
Bugün ODTÜ’de yaşananlar, son zamanlarda coğrafyamızda ve ülkemiz üniversitelerinde yaşananlardan bağımsız düşünülemez. Bugün üniversiteler aynı tarzda örgütlenmeler ve oluşumlar ile gericilikle kuşatılmaya, AKP fiilen kendini var edemediği üniversitelerde bu tarz provokatif senaryolarla üniversiteler kuşatmaya baskı altına almaya çalışılmaktadır.
10 Metre Ötede Mescid Varken Neden Basketbol Sahasında Namaz
Kim olduğu belli olmayan 70 kişinin imzası bahane edilerek Hazırlık binalarının yanına, hâlihazırda var olan 16 taneyi hiç göz önüne getirmeksizin, yeni mescit yaptırmaya çalıştıktan sonra, 400’den fazla hazırlık öğrencisinin talebiyle durdurulan inşaatı sindiremeyen bu insanlar, bugün öğlen saatlerinde de mağdur tiyatrosunu sahneye koydular. Birkaç seferdir mağdur görünebilmek için Hazırlıktaki basketbol sahasında namaz kılan provokatörler, yanlarına gidilip de mescidin hemen 10 metre ötede olduğu konusunda uyarıldıklarında tehditler savurmaya başlamış, hemen arkasından kamera kayıtlarını başlatarak niyetlerinin provokasyon olduğunu ortaya koymuşlardır.
Namaza, Mescide Saldırı Yok, IŞİD Çetecilerine Karşı Savunma Var
Bugün ODTÜ’de yaşananlar yansıtıldığı gibi namaz kılan, mescidi kullanan Müslümanlara bir saldırı değildir. Kimsenin inancıyla, mezhebiyle, ibadetiyle bir ‘ilgili bir’ sıkıntı veya tartışma yoktur. AKP’nin mezhepçi politikalarını ODTÜ’de ve diğer tüm üniversitelerde gerçekleştirmeye çalışan bir grup provokatörün engellenmesidir. ODTÜ’de tehdit edilen öğrencilerin, kendini savunmasıdır!
http://muhalefet.org/haber-odtu-ogr...isid-cetecilerine-karsi-savunma-12-17884.aspx
Peki :)Yani neymiş namaz kılanlara saldırdıkları doğruymuş.......
Bu açıklamada çevşr kazı yanmasın oluyor.... Yok mescidde kılnamışlarda yok basket sahasındaymışta.. Bla bla bla