- 20 Mayıs 2009
- 23.908
- 63.648
- 598
onu sana soruyoruz işte
ilim bilim merkezlerini ne hale getirmişler yazık yaoysa duvarlarda nüüü çıplak tablolar olsa şaşırmaz san at derdik belkide vardır bilemiyorum : p
bak nü tablo haberi olsa şaşıran arkadaşlr şaşırmazdı yani o bir sanattır üni ye yakışır kıyaslama yapmadım kafalar bu iken neden şaşırdık diye kendimize şaşırdım..Ya sabır. Ne istiyorsunuz, camilerden nefret ediyorum, kimse namaz kılmasın dua etmesin dememi mi? Bana zararı yok, sıkıntı yok diyorum daha ne diyeyim.
Siz bana sen müslüman değilsin diyen şahsiyet miydiniz? Yanlış mı hatırlıyorum?
Nü tablonun ne zararı olur peki? Zavalli ahlakli cocuklarin terbiyesi mi bozulur yoksa tahrik mi olurlar? Hem cami ile tablonun ne alakası var, niye iki farklı şeyi kiyasladik yine?
Yahu olmayan bir şeyin olduğunu öğrendiğinizde şaşırmaz mısınız?
Üniversitelerde eskiden beri mescit olsa şimdi de kaldırıldı haberi yapılsa ona da şaşırırdım. Buluttan nem kapacak hale geldiniz.
bak nü tablo haberi olsa şaşıran arkadaşlr şaşırmazdı yani o bir sanattır üni ye yakışır kıyaslama yapmadım kafalar bu iken neden şaşırdık diye kendimize şaşırdım..
resimden tahrik olma değil konum..
neden sinirlendin ki şaşırmana şaşırdım sadece dedim o kadar biti gitti yani
hayır yazış biçiminden anladım çok sert geldi banaYok sinirlenmedim cicim. Yanlış anlaşıldim sadece.
namazı kıldıysan kaçar uykun merak etmehayır yazış biçiminden anladım çok sert geldi banaaman neyse çok uykum geldi benim namazı kıldım çok şükür iki bardak çay içip yatayım ben
şöyle bakınca alaksız haklısınNü tablo da önceden yokken şimdi asilsa sasiririm. Ama gerçekten alakasız cami ve tablo.
Yok sinirlenmedim cicim. Yanlış anlaşıldim sadece.
Tesekkürler cevabin icin. gercekten bilmiyordum.Üniversitelerde olmaya başladı artık
cıks.kaçmadı uykum ama uyumakta istemiyorumnamazı kıldıysan kaçar uykun merak etme
çok şaşırdım gerçekten tabikide her üniversitede mescid var. odtüde cami bile var :)Üniversitelerde ne zamandan beri mescit var ??? Merak ettim.
Yani üniversitede mescitler bulunuyor ve orada namazmi kiliniyor ?
bunun öğle arası var, akşam çıkışı var varda var yani :) isteyen vakit ayırır isteyen ayırmaz. orası bir iş yeri değil sadece öğrencinin yaşadığı bir yer. ayrıca odtülü her şeye vakit ayırabilecek kapasitedir deyip öveyim biraz :)Mesela benim is yerimde namaz kilmak yasak cünkü is yeri namaz yeri degil. Üniversiteleride öyle biliyordum demekki son seneler mescit yapilmis. Ilginc
Ben üniversitede cisimi yapmaya vakit bulamiyordum vallahicok yogunduk, dersler falan.
Mune sana iş düştü herhalKırmızı Gülün Alı Var aman amannnnnnn
Hergün Ağlasam Da Yeri Var
Bugün Benim Efkârım Var aman a-maaaaannnnn
Ah Bu Gönül Arzular Seni Seni Yâr Seniiiiiiiiiii
Yurttan sesler Kadınlar Kulübü Korusu neyi tartışıyorsunuz bakalım
Sesimi açıyorum gülüm, koroyu yöneteceğim şef olarakMune sana iş düştü herhal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?