ÖDEM

zeytin13

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2009
142
17
623
37
Kizlar bugün 5.gunum.. Yok böyle bir ödem.. Sanki korsenin içinden firlayacaklar.. kocaman oldular.. ne zaman inmeye başlar bu ödem ya da normal mi bu kadar şişmeleri acayip de aciyolar

Kizlar bugün 5.gunum.. Yok böyle bir ödem.. Sanki korsenin içinden firlayacaklar.. kocaman oldular.. ne zaman inmeye başlar bu ödem ya da normal mi bu kadar şişmeleri acayip de aciyolar
Normal canim. Odem iki uc haftada rahatlaticak kadar iner ama 2 ay kadar az da olsa devam ediyor. Bol bol su icmelisin. Merak etme odemin gidince korse de rahat hale gelicek. Suan cok sikiyor ve canini yakiyordur muhtemlen. Ben korseyi 6 ay kullandim. Yaz oldugu icin de ikinciyi edindim dr umdan. Operasyon sonrasi korse canimi yakarken 2.korseyi bir beden kucuk verdi dr tam oldu. Okadar farkediyor.

Daha erken o zaman ben de inmedi diye üzülüyorum ama çok ağrıtıyor sancı giriyor özellikle sağ mememe hayırlısıyla atlatsak su sureci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…