odamda bi yenilik yapmak istiyorum yardım

MEGANN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2009
122
4
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar oturma odam beyaz mor fakat ben araya siyahta katmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm yardım lütfen

Eklentiler

• $001.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 105
merhaba arkadaşlar oturma odam beyaz mor fakat ben araya siyahta katmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm yardım lütfen

şöyle söyliyim siyah beyaz halılara bayılıyorum alsam uymıcak biliyorum siyah beyazda bi tablo alsam halıyla birlikte acaba olurmu diyorum?

halıyı siyah beyaz yapabilir üzerine de siyah büyük bir sehpa yerleştirebilirsin
ayrıca tabloyu da iyi düşünmüşsün ama siyah beyaz ve mor renklerden oluşan birşey al ki bu renkler daha da harmanlansın
ama odanın bu hali daha ferah biraz daha karartmış olcaksın karar senin tabi

tatlım bence hiç gerek yok ama yapacaksan bu halı-tablo-koltuk mınderı-şamdan-ahize şeklinde syah olabır

işte tam bu noktada kararsızım zaten bi halı için bütün kombinosyonu değiştirmem gerekicek bilemiyorum cevap içi teşekkürler:)

tatlım bence hiç gerek yok ama yapacaksan bu halı-tablo-koltuk mınderı-şamdan-ahize şeklinde syah olabır

tablo garanti alıcam zaten büyük bitane ama nerden alıcam hiç bilmiyorum ikea da falan 3 4 tane var beğenmedim güzel bişey olsun istiyorum

tablo garanti alıcam zaten büyük bitane ama nerden alıcam hiç bilmiyorum ikea da falan 3 4 tane var beğenmedim güzel bişey olsun istiyorum

birde halımın uymadığını söylüyolar morlu aldım iade ettim çok mor oldu oda kötü durdu sizce halım nasıl

bence oda güzel ama halı uymamış cidden...halıyı beyaz siyah mor karışımı bişey bulsan güzel olur....yada yastıklara siyah ekleyip siyah objelerle destekleyebilirsin

cnm beyaz lila çok güzel halılar var ipek şhaqy ve ya kurdelalı simli halılar...siyah biaz sırıtmaz mı işin içine lila karışmış çunkü..ayrıca o halın pek uymamış beyaz bi halı az da olsa lilası olsa mükemmel olur...bence tabi

bence oda güzel ama halı uymamış cidden...halıyı beyaz siyah mor karışımı bişey bulsan güzel olur....yada yastıklara siyah ekleyip siyah objelerle destekleyebilirsin

siyah beyaz mor halı çok aradım ama yok internettende bakıyorum sürekli malesef hiç modern halılar yok ki hep kalsik yada shaggy onlarda süpürülmüyo

hala araştırıyorum bakalım bulucam inş.:)

şu halı nasıl bayıldım çok modern ama kapatırmı acaba odayı

Eklentiler

• $mor-hali-modeli.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 60
cnm tabi sen bilirsin ama o mor halı koyu kaçmaz mı tabı sen bilirsin biz de halı mobilya işi yapıyoruz keşke sinopta olsan bizim mağazayı tavsiye ederdim ama:) bence önce bikaç mağaza gez kataloglarını iste :97:

:) bende vazgeçtim o halıdan zaten boğar beni o halı:) netten araştırıyorum şimdilik mağazalarada bakıcam tabi

:) bende vazgeçtim o halıdan zaten boğar beni o halı:) netten araştırıyorum şimdilik mağazalarada bakıcam tabi

Odanızı çok beğendim, halı için mordan çok lila ağırlıklı bir şey olursa muhteşem olacak bence. Siz de araştırıyormuşsunuz zaten, googledan lila halı deyip görsellere girince pek çok çeşit geliyor

teşekkürler nilüfer hanım bi kaç eksiği var işte tablo, halı onlarda oldumu tamamdır:))

Çok renkli halılardan siyah beyaz mor gibi olanları seç canım sehba olarakta bence beyaz kullan üzerine siyah süsler koy hem ağar hemde çok şık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…