Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaşlar oturma odam beyaz mor fakat ben araya siyahta katmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm yardım lütfen
halıyı siyah beyaz yapabilir üzerine de siyah büyük bir sehpa yerleştirebilirsin
ayrıca tabloyu da iyi düşünmüşsün ama siyah beyaz ve mor renklerden oluşan birşey al ki bu renkler daha da harmanlansın
ama odanın bu hali daha ferah biraz daha karartmış olcaksın karar senin tabi
tatlım bence hiç gerek yok ama yapacaksan bu halı-tablo-koltuk mınderı-şamdan-ahize şeklinde syah olabır
tablo garanti alıcam zaten büyük bitane ama nerden alıcam hiç bilmiyorum ikea da falan 3 4 tane var beğenmedim güzel bişey olsun istiyorum
merhaba arkadaşlar oturma odam beyaz mor fakat ben araya siyahta katmak istiyorum bunu nasıl yapabilirm yardım lütfen
tablo garanti alıcam zaten büyük bitane ama nerden alıcam hiç bilmiyorum ikea da falan 3 4 tane var beğenmedim güzel bişey olsun istiyorum
bence oda güzel ama halı uymamış cidden...halıyı beyaz siyah mor karışımı bişey bulsan güzel olur....yada yastıklara siyah ekleyip siyah objelerle destekleyebilirsin
cnm beyaz lila çok güzel halılar var ipek şhaqy ve ya kurdelalı simli halılar...siyah biaz sırıtmaz mı işin içine lila karışmış çunkü..ayrıca o halın pek uymamış beyaz bi halı az da olsa lilası olsa mükemmel olur...bence tabi
cnm beyaz lila çok güzel halılar var ipek şhaqy ve ya kurdelalı simli halılar...siyah biaz sırıtmaz mı işin içine lila karışmış çunkü..ayrıca o halın pek uymamış beyaz bi halı az da olsa lilası olsa mükemmel olur...bence tabi
bene odanız çok güzel sadece halıyı değiştirseniz yeter....[/QUOTE
teşekkür ederim:)
cnm tabi sen bilirsin ama o mor halı koyu kaçmaz mı tabı sen bilirsin biz de halı mobilya işi yapıyoruz keşke sinopta olsan bizim mağazayı tavsiye ederdim ama:) bence önce bikaç mağaza gez kataloglarını iste :97:
:) bende vazgeçtim o halıdan zaten boğar beni o halı:) netten araştırıyorum şimdilik mağazalarada bakıcam tabi
Odanızı çok beğendim, halı için mordan çok lila ağırlıklı bir şey olursa muhteşem olacak bence. Siz de araştırıyormuşsunuz zaten, googledan lila halı deyip görsellere girince pek çok çeşit geliyor