odamda bi yenilik yapmak istiyorum yardım

Çok renkli halılardan siyah beyaz mor gibi olanları seç canım sehba olarakta bence beyaz kullan üzerine siyah süsler koy hem ağar hemde çok şık olur.

2 yaşında bi kızım var sehpa kullanamıyorum üstüne çıkıyo çünkü sürekli:) tavsiye için teşekkürler bende aynen öyle yapıcam

bi kaç marka söyleyim istersen angora/ sanat halı/padişah tavsiye ederim sorun çıkarsa halıda genelde garantili oldukları için fabrikaya gönderiyoruz bir de yün halılar var şimdi bembeyaz hafif gül desenleri falan vsr toz pembe cok güzel modeller var ya senin odanda hayal ettim süper duruyo inşallah güzel bi model bulursun

sole bı yorumlara baktım herkes sehpa halı aksesur demıs bende farklı bıse solıım tek duvara duvar kagıdı dusundunuzmu evı cook deıstrıo

eveett ilk olarak tekli koltuğun yeri değişti halı hala bulamadım çok kals bişey arıyorum bakalım bulucam sonunda herkese teşekkürlerr kızlarr benden bi tavsiye yeni evleneceklere ve mobilya alıcaklara açık renkten şaşmayın hele beyaz mor beyaz siyah kombinleri çok şık iyi şanslar herkese

Eklentiler

• $009.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 67

klas bişey dicektim sorry:))

royalde cok orjınal halılar var tavsıye ederım bızde gecen hafta aldık uzerınde taslar var halıya yenı bı tarz katmıslar

siyahh hali hayatinda yapicagin büyük hatalardan biri olur benden söylemesi, benim 2 tane siyah halim var insanin bakislariyla kirleniyor allah düsmanima vermesin benden demesi...

siyah dekorasyon objeleri kullan daha pratik olur...

ben lilayla siyahi yakistiramiyorum nedense.
lila koyu bi renk, siyahda öyle. ikisi kombin edilince cok bogucu bisey cikiyor ortaya
kesinlikle siyah beyaz bi hali alma bence
cok göz yorar.

yerinde olsam genel anlamda siyahdan uzak dururdum, halini degistirsen kafi.
odanin kombini bu sekilde cok güzel
ben lilayla griyi daha cok begeniyorum mesela

lila, beyaz, gri ve gümüs aksesuarlar... gri renkte yastiklar alabilirsin misal, gümüs renkte aksesuarlar.
halinida gri. bi duvarina sade lila bi duvar kagidi, üzerine cok $IK bi ayna
güzel olur bence :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…