bi kaç marka söyleyim istersen angora/ sanat halı/padişah tavsiye ederim sorun çıkarsa halıda genelde garantili oldukları için fabrikaya gönderiyoruz bir de yün halılar var şimdi bembeyaz hafif gül desenleri falan vsr toz pembe cok güzel modeller var ya senin odanda hayal ettim süper duruyo inşallah güzel bi model bulursun
eveett ilk olarak tekli koltuğun yeri değişti halı hala bulamadım çok kals bişey arıyorum bakalım bulucam sonunda herkese teşekkürlerr kızlarr benden bi tavsiye yeni evleneceklere ve mobilya alıcaklara açık renkten şaşmayın hele beyaz mor beyaz siyah kombinleri çok şık iyi şanslar herkese
eveett ilk olarak tekli koltuğun yeri değişti halı hala bulamadım çok kals bişey arıyorum bakalım bulucam sonunda herkese teşekkürlerr kızlarr benden bi tavsiye yeni evleneceklere ve mobilya alıcaklara açık renkten şaşmayın hele beyaz mor beyaz siyah kombinleri çok şık iyi şanslar herkese
siyahh hali hayatinda yapicagin büyük hatalardan biri olur benden söylemesi, benim 2 tane siyah halim var insanin bakislariyla kirleniyor allah düsmanima vermesin benden demesi...
siyah dekorasyon objeleri kullan daha pratik olur...
ben lilayla siyahi yakistiramiyorum nedense.
lila koyu bi renk, siyahda öyle. ikisi kombin edilince cok bogucu bisey cikiyor ortaya
kesinlikle siyah beyaz bi hali alma bence
cok göz yorar.
yerinde olsam genel anlamda siyahdan uzak dururdum, halini degistirsen kafi.
odanin kombini bu sekilde cok güzel
ben lilayla griyi daha cok begeniyorum mesela
lila, beyaz, gri ve gümüs aksesuarlar... gri renkte yastiklar alabilirsin misal, gümüs renkte aksesuarlar.
halinida gri. bi duvarina sade lila bi duvar kagidi, üzerine cok $IK bi ayna
güzel olur bence :)