Odalar sessiz, Dolaplar bo

yesilim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2006
8.868
19
ODALAR SESSİZ DOLAPLAR BOŞ

Sabah oldu balkonumdan,aradan gözüken süt misali denize bakarken,yeni başlayan güne ama yaşamımdan eksilen bir güne daha hüzün ve neşe ile merhaba diyorum
Bir gün daha eksildi ama sağlıkla bu güne şükürler olsun

Bazen ne kadar anlamsız geliyor bazı şeyler...Çoluk çocuk yok artık.O sevimli varlıkların cıvıltıları,yayıntıları,her birinin odasından,kendilerine göre seçtikleri müzik sesleri,okul dönüşü anlatılan masumane arkadaş şikayetleri,öğretmen taklitleri,yemek telaşlarımız,banyonun rezil oluşu,odalarının yayıntısı,dolap ve çekmecelerin ani dağınıklığı,oyuncak sepetlerinin devrilişi....

Hepsini özledim.Keşke o günler geri gelse.. zamanında zor gelen ,söylenerek yaptığım işleri yapabilsem...Şimdi sessizlik ve sadelik var sadece...Gelseler diye içten içe sessiz bekleyişler,gözler kapıda.... gelseler de gideceklerini bilerek bekleyişimiz...
Gelseler sevinsek,gitseler üzülsek...Yeter ki gelsinler...

HOYRAT SONBAHAR

Sen kök salmış ağacımsın ben dalları
Çocuklarım yaprakları
Biz ayrılmaz parçayız,ağaç ile dalıyız

Korkuyorum sonbahar gelecek,yine hüzün çökecek
Acıyla tek tek yaprak dökecek
Biz bakarken ardından
Birileri gamsızca ezecek,savuracak hoyratça

Kader diye susarken biz
Yalvarsak bahar gelsin filiz versin
Sonbahar gelecek yine yaprak dökecek...

Yeşilimin duyguları:çiçek:

yeşilim ablamm...gene yazın aldı götürdü beni gençlik yıllarıma...bekarken annemlerde yaşadıgım o güzelll günlere sabah kahvaltının bıle ayrı bır tadı vardı..akşam yemeklerınde tüm ailenın bır arada olması ne mutluluk verıcıydı..okul dönüşü annemle sohbetlerımız babamla tavla oynamalarımız.şimdi anneme her gidişimde bana hatırlatır oda ahh kızım evlat yetıştırıp büyütmek ve onların bu evden ayrılıp gitmesı öyle zorki der hep....bu yokluga alışmak öyle zorki...herkez evınde barkında mutlu belkı ama bır anne ve baba için ne zordur onlardan kopmak..bende sımdı anne olunca anladım...ablammm duygularına sağlıkk..yüregine sağlıkk...

Arsa72 Kizimda Oğlumda öyle Söylüyorlar Eve Gelmek Ayri Huzur Veriyormuş Ne Mutlu Değilmi...sağol Canim

dört mevsim bir hayat.... yaşanıyor herşey sırayla önemli olan kış gelip hayatımızı örtene kadar güzel yaşamak mevsimleri, güneşin, yağmurun, sıcağın , soğuğun kıymetini bilmek.
ağaçlar, çiçeklerle dolu bir orman bırakabilmek ardında...
sevgiler selamlar
kalemine sağlık

Her Mevsimin Güzelliği Ayrida Camdankalp Ben Yapraklai çocuklarima Benzetmişim O Gün Kizmişim Sonbahara
Ağacim Sensin Dallari Ben çocuklarim Yapraklarim...
Her Zamanki Gibi Teşekkürler Canim..

yeşilim anlayamam şundandır seni sanırım, ben başka bir duyguyla okudum,
yapraklarım yok sonbaharda dökülecek.
ben henüz bir yaprağım ağacın dalında ve o ağaç için tutunuyorum hayata.
ağacımın sonbaharı gelmesin, ben boynu bükük
düşmeyeyim ..

yaşamadan bilinmiyor senin sonbaharın başka
benim sonbaharım başka işte..

sevgilerimle öpüyorum..

tutunan yaprak düşer elbet sonbaharda. üzüntüm o
ama sen... henüz filiz açan yaprak olmalısın:):):)sevgilerimle..

Yesilim ah cektimki oyle icten duyan olmadi sessiz icimden, neler canlandi gozumde unutmadigim ama unutmazsam buralarda yasayamayacagim duygular canlandi hepsi tek tek saklandigi yerden ciktilar burdayiz dercesine gozlerimde bulustular ve yanagimdan oyle bir suzuldulerki , ne guzel anlatmisin bizim evin halleri gibi geldi, ne zevkliydi hersey mazide kaldi, yasaniyor arada kaybettiklerim oldugu halde sukurler olsun annem var deyip sariliyoruzda, gelisiniz guzelde bunun donusu oldugunu bilip sayili gunlere sigdirmak cok zor der hep annecigim, suan anneme soyliyemiyorum ama sana bir kardes gibi soyleyeyim yesilim seni seviyorum sevdiklerinden ayrilmaman dilegiyle, kapin hep calsin

Annemin gecen hafta söylediklerini animsattin..."keske hepiniz hic büyümeseydinizde ben yine sizinle ugrasmaktan aksam yorgun düsseydim"dedi,Annem sonbahar"ini yasamisti...Sonbahar bir gün banada gelecek ne kadar zor olsada bende yapraklarimi dökecegim...Sevgilerimi yolluyorum ablacigim...

ayşecik hoş geldin annelerin bakışları anlamlıdır onu keşfetmek ayrı anlamdır
sağol canım

yaprak çok zor gerçekten ayrılık.ama mutlu olun o bize yeter.sevgilerimle canım

Sessiz odaların insanı nasıl hüzünlendirdiğini iyi bilirim,güzel bir paylaşımdı teşekkürler yeşilim,herzamanki gibi keyifle okudum.

evt benide hüzünlendirdin,bende kızımın odasına bakıp bakıp iç çekiyorum ama ne yapalım canları sağ olsun eline sağlık yeşilim gene çok güzel yazmışsın keyifle okuyorum yazılarını.

dimağ ne zor değilmi onlar için ama sık sık aranınca seviniverirler işte..

mesure,jasmin 34.hepimizin duyguları aynı evlâtlarımız için.
geldiğiniz için teşekkürler.

Yeşilim senin özlemle aradığın o yılları ben şuanda iki afacan oğlumla yaşıyorum,odaları dağanık okuldan geliyorlar daha kapıdan girer girmez anne bugün şu oldu anne bugün bu oldu anne çabuk ol acıktım okul kıyafetleri atılır bir yerlere ,ben peşlerinden söylene söylene toplarım .evet çok haklısın ilerisini düşününce sana hak vermemek mümkün değil belki bende senin şimdi yaşadıklarını ileride yaşayacağım ve özlemle onları anacağım .Rabbim sana ailene ve yavrularına uzun ve sağlıklı ömür versin ve canları sağ olsun yeşilim .

teşekkür ederim lente bende sana yuvanda huzur sağlık bolluk diliyorum
ailenden her daim iyi haberler gelmesi dileği ile...

Yeşilim, Sezen aksu eşliğinde okudum şimdi duygularını.. okurken dalmış gitmişim biraz eskilere biraz geleceği düşünmeye.. Benim anneciğimin evden biri gittiğinde tansiyonu düşer çok üzülür.. abim her eve geldiğinde mutlu olur giderlerken kalkamaz yerinden.. Anne yüreği bir başka işte.. Rabbim öyle güzel bir maneviyat vermiş ki içinize ne mutlu sizlere..
Rabbim her daim evlatlarınla birlikte olmayı evindeki sesin eksilmemesini sağlar inşallah...

Ve bir gün Anne olmayı bizede nasip eder Rabbim inşallah...:)

Yüreğine Sağlık..

canım figom güzel dilekleriniçin sağolasın
Allah sanada gönlüne göre hayırlısı ile en güzellerini verecek.güzel bir aile kurmayı,ve çocuk sahibi olmayı nasip etsin..

Ne güzel yazmışsınız okurken içime kötü işledi. Hüzünlenmedim desem yalan olur. Akşam eve gittiğimde daha bir sıkı sarılacağım anneme ve babama ben evli değilim ama herkes muhakkak bir yaprak dökümü yaşamıştır hayatında.

Yeşilim ablacım eline yüreğine sağlık..
Çook güzel yazmışsın içindeki depreşen düşüncelerini
Kendine çok iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…