odada sogan bırakmak

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kzılar 1 haftadır sürekli haberlerde yattıgınız odalara sogan koyun
diyorlar tabi sobanı kesip koyun diyolar sizce yapcak mı grip soguk algınlıgı olmasın diye
ama evde sogan odada kesik sogan bırakmak biraz korkuttu beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama

sizce

Adıyla batıl inanç.Bende düşünüyorum koymayı.Kokarsa bırakırım.

beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama

sizce[/QUOTE]
burda ne demek istediniz.

evet çok tavsiye ediyorlar hasta olup yataklara düşmektense ben deneyeceğim ancak soğanın kabuklarını temizleyip dörde mi koyacağın nasıl yapacağız o kısmı tam anlamadım

Çam da aynı işe yarıyor hatta bir kabin içine su koyun ve içine kuru lavanta. Petege koyun.Yada suyun içine okaliptus yağı petege koyun. Çam kokusu eskiden hastanelerde dahi kullanılılırmış

Gribe Karşı Zırh Niyetine Soğan

Son günlerde hangi hastalık için doğal ilaç araştırsam karşıma çıkan soğan bitkisindeki şifaya hayran kalmaya başladım:

- Geçen yıl mail kutuma gelen "odaya soğan koyun grip olmazsınız" başlıklı iletiden sonra hem çocukların hem bizim yatak odasına soğan koydum, ve ondan sonra gerçekten grip olmadık. İşte o hikaye:

"1919 yılında, Dünyada 40.000 milyon kişinin "Grip" ten öldüğünde, bir Doktor birçok çiftçiyi Griple mücadelede yardım amacıyla ziyaret eder.Birçok çiftçi ve ailesi Grip kapmıştır ve birçoğu ölürler. Doktor ziyaretlerine devam eder ve bir sürprizle karşılaşır, ziyaret ettiği bir çiftçi ve ailesi çok sağlıklıdır.Doktor böyle olabilmesi için aileye herkesten farlı ne yaptıklarını sorar ve cevaben çiftçinin hanımı odaya , bir tabak içine "soyulmamış" bir "SOĞAN" koyduklarını (muhtemelen diğer odalarada) söyler.Doktor buna inanamaz ve bu "soğan" lardan birini alarak Laboratuvarda Mikroskop altına koyarak inceler ve "soğan" ın içinde "Grip" virüsünü görür."Soğan" açıkça "Grip" bakterisini absorbe etmiş, emmiştir ve bu sayede de aile sağlıklı kalmıştır.

Çok mantıksız geldi.
Her kış grip aşısı oluyorum. Etrafım gripten kırılsa bile aralarında domuz gibi geziyorum, bir şey olmuyor. En güzeli aşı. Miss.
Soğanı kullanmak çok istiyorsanız yiyin yani, odaya koyup soğan kokusu solumanın ne faydası olabilir Allah aşkına ya :))

Batıl inanç ne ki,bizim ev soğan kabuğundan geçilmiyoda ondan sordum,oğlum sağolsun ufalayıp atıyo

Soğukalgınlığına gelirsek evet ben yapıyorum oğlumun odasına koyuyorum sabaha kadar yırıl yırıl kokuyo tabi ama faydasını gördüm

Evde grip riskinden kurtulmak istiyorsaniz, guzelcene silin heryeri, kapi tokmaklarini, sifonu. eve gelen ellerini yikasin falan felan. Sogan koymak oraya buraya bir de kesip, ne bileyim.. hic duymadim sahsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…