- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.391
- 598
Bu arada soğanin öyle antibiyotik özelliği mikrop kırıcı özelligi falan yokmuş. Kadir tuğcu bunla ilgili diyoki bol bol sogan yiyene kimse yaklaşmak istemez oda haliyle gripten bir nebze uzak kalır. E tabi evi sogan kokanın da evine kimse gelmez.
AkSam haberlerde izledim gripten korunmak için günde bir soğan yiyin diyorlar oda bırakmak yerine ye daha etkili olur.kzılar 1 haftadır sürekli haberlerde yattıgınız odalara sogan koyun
diyorlar tabi sobanı kesip koyun diyolar sizce yapcak mı grip soguk algınlıgı olmasın diye
ama evde sogan odada kesik sogan bırakmak biraz korkuttu beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama
sizce
Bende biliyorum o batıl inancı da bu konu biraz kib lenir gibi geldi banaIlk defa duydum soganla ilgili batil inanci...sogani yemek daha mantikli sanirim. Oda kokar bide nasil cikicak kokusu ki$ gününde..
Ben biliyorum ama söyleyemem ban yerim sonrane derler bilirsin demişsin ama o soğanla ilgili söylediğin sözü hiçbirimiz bilmiyoruz
iste bende bu yuzden bu kadar yazdım konum banlanmasın diyee 4 sayfadaki artislerden bazıları bilmezmis bu hurafeleri bide dalga geciyolarr aklıncaBende biliyorum o batıl inancı da bu konu biraz kib lenir gibi geldi bana
bilmeyen artist gecinen cok cnm yaa bildigine sevindim kim olsa bilir gercide islerine gelmiyo heraldeBen biliyorum ama söyleyemem ban yerim sonra
Aaa var mı öyle bi sözBen biliyorum ama söyleyemem ban yerim sonra
hurafe bilmiyorlar diye cahilmi oldular?iste bend
iste bende bu yuzden bu kadar yazdım konum banlanmasın diyee 4 sayfadaki artislerden bazıları bilmezmis bu hurafeleri bide dalga geciyolarr aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?