• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

odada sogan bırakmak

Bu arada soğanin öyle antibiyotik özelliği mikrop kırıcı özelligi falan yokmuş. Kadir tuğcu bunla ilgili diyoki bol bol sogan yiyene kimse yaklaşmak istemez oda haliyle gripten bir nebze uzak kalır. E tabi evi sogan kokanın da evine kimse gelmez.

:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: cok mantikliymis..

Benim oğlanın okulunda da koymuşlar her sınıfa. Ben evde cesaret edemedim berbat kokar yahu.

Bence yemek daha mantıklı. Ama çiğ tüketilmeli. Soğan sarımsak çok severim o gün dışarı çıkmam evden. :)
Soğanı kaynatıp suyu da içilebilir. Portakal da tüketilmeli tek başına soğan yetersiz grip için.

Hurafaelere inanmayi nasil basariyorsunuz? Kah tursu iyi gelir kah dondurma, ya bilmiyor usunuz gribin bir virusle bulasan bir hastalik oldugunu?i Neden kendinizi egitmiyorsunuz, bu internet niye var, yapmayin ne olur.

Burun tikaniligina birebir kizim bebekken denedim onayladim kesip koymak gerek ve çok kokuyor, gece uyuyamayan bebek yarım saat olmadan açıldı, gribi bilmem ama

kzılar 1 haftadır sürekli haberlerde yattıgınız odalara sogan koyun
diyorlar tabi sobanı kesip koyun diyolar sizce yapcak mı grip soguk algınlıgı olmasın diye
ama evde sogan odada kesik sogan bırakmak biraz korkuttu beni hani derler ya sogan kabugu bile kalmasın yemek yaptım at hemen diyee batıl inanc biraz belki ama

sizce
AkSam haberlerde izledim gripten korunmak için günde bir soğan yiyin diyorlar oda bırakmak yerine ye daha etkili olur.

O dediğin hurafelerin amaçlarını bilirsen bunu sormazsın

Hurafenin içeriğini bilmiyorum ama kabuğu ortada kalıp kokmasın diye uydurmuşlar içerde kalırsa kokar dışarı atsınlar demişler

Tembel ve söz dinlemeyenler için de hurafe uydurmuşlar

Gece tırnak kesmeyin şeytanlar gelir mesela

Eskiden böyle ışık mı var

Gece tırnak kesip bir yerlerini kesmesinler diye uydurulmuş bir hurafe

Gecen gun bulgur pilaviyla sogan yedim odamda. Usengecligimden tabagida kaldirmadim. Les gibi koktu. Hatta uzun sure kalirsa kucuk sinekler üşüşüyor soganin basina.

Soğan yemek odaya soğan bırakmak insanları uzaklaştırdığı için gripten korunmuş olursunuz büyük ihtimal:KK53:

Back