- 20 Nisan 2014
- 3.937
- 6.062
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
öldürse daha iyi gözle bakabilirdimyazlığa her gelişinde börtü böcek getiriyor önümüze koyuyor ,aferin bekliyor sanırım
Korkutmak istemiyorum da ben de böyle bulaşabileceğini eskiden bilmezdim, tıp okuyorum ve derste işlemiştik böyle de bulaşabileceğini, şimdi okuyunca aklıma geldi, bir uyariyim dedim.Mutfakta cok kalmadi . Genelde salondaydi ve cam kapi hala acikkorkutmay8n bni lutfej
Evet, ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.aman Allah'ım yani ısırmasa bile bulaşıyor mu? off ya triplere girecem sanırım
anem yavrum nasıl korkmuştur kıyamam
geçmiş olsun..
şimdi ben bunu bizimkilere de söyleyeyim onlarda triplere girsin,tek başıma triplenmiyimEvet, ben de ilk duyduğumda şaşırmıştım.
canım temas yok bişey olmaz ki. iyice temizle sen girdiği yerleri. uzun zaman bir arada kalınırsa mikrop geçmesi konusunda bir fikrim ve bilgim yok açıkçası. ama çarptığı zaman hemen hastaneye gitmek gerektiğini biliyorum.Mutfakta cok kalmadi . Genelde salondaydi ve cam kapi hala acikkorkutmay8n bni lutfej
Korkutmak istemiyorum da ben de böyle bulaşabileceğini eskiden bilmezdim, tıp okuyorum ve derste işlemiştik böyle de bulaşabileceğini, şimdi okuyunca aklıma geldi, bir uyariyim dedim.
Virüs kapma riski olan durumlarda belirti beklemeden aşı olunur genelde, ciddi bir hastalık sonuçta. Ama sizin durumunuzda virüs bulaşması düşük bir ihtimal. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız aşı düşünebiliriniz. Aşının uygulandığı devlet hastaneleri belirlidir, sadece belirli merkezlerde yapılır, bu yarasa ile aynı ortamda olma sonucu aşı uygulanma sıklığının ayrıntısını bilmiyorum, ama oraları ararsanız daha net bilgiler verebilirler. Benim kız kardeşim de kedi tırmalaması gibi basit bir sebepten kuduz aşısı olmuştu biz evhamlı olduğumuz için, 5 kez yapılıyor ama öyle zor bir aşı değil, her ihtimale karşı bizim gibi yaptırabilirsiniz de.Belirtileri nedir peki? Blgilendirirseniz sevnrim
Eve yarasa girmiş ,siz korkmuşunuz ,yarasa en sonunda gitmiş ..Sabah sabah super ekşin yaşadim
Eşime kahvalti hazirlamaya kalktimda , mutfagin lambasini yakmamla içeriye yarasa girdi
İlk etapta kuş sanaraktan kovalamaya calistim ,baktim ses çıkmıyorperdeye konmasiyla aci gercekle karşı karsiya kaldim o yarasaydi k eşime seslendim ama duymadi iyice ustime ustume ucmaya basladi buzdolabin kosesindeki bosyere saklanip tepsiyle kendimi sakladim
Bnm minik canavar çıkageldiabow yandim ben didim mecburen saklandim yerden cikMK ZORUnda kalacaktik bnm sipa ustune ustune gitmeye baslado tam ciktim ustume gelmeye basladi o korkuyla oyle bir çığlık attim ki bnm sipa dakorktu ama napim korkuyorim sonra esimi uyndirdim bir baktik mutfakta yok salona girmis gariban pencereleri actik cikmak bilmedi en sonunda cikti ama cok korktum ya bu yarasalar bissey yaparlar mi bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorim
:)) Geçen yıl bende yalnız bir evde yaşıyordum sıcak diye camlarda açık uyuyorum. Gece tepemde bişey dönüp duruyor rüzgarına uyandım. bi baktım yarasa kalksam kovmaya çalışsam iyice korkucam üstüme battaniyeyi çekip uyumaya devam etmiştimSabah sabah super ekşin yaşadim
Eşime kahvalti hazirlamaya kalktimda , mutfagin lambasini yakmamla içeriye yarasa girdi
İlk etapta kuş sanaraktan kovalamaya calistim ,baktim ses çıkmıyorperdeye konmasiyla aci gercekle karşı karsiya kaldim o yarasaydi k eşime seslendim ama duymadi iyice ustime ustume ucmaya basladi buzdolabin kosesindeki bosyere saklanip tepsiyle kendimi sakladim
Bnm minik canavar çıkageldiabow yandim ben didim mecburen saklandim yerden cikMK ZORUnda kalacaktik bnm sipa ustune ustune gitmeye baslado tam ciktim ustume gelmeye basladi o korkuyla oyle bir çığlık attim ki bnm sipa dakorktu ama napim korkuyorim sonra esimi uyndirdim bir baktik mutfakta yok salona girmis gariban pencereleri actik cikmak bilmedi en sonunda cikti ama cok korktum ya bu yarasalar bissey yaparlar mi bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorim
Bi baykuş girmedi