oda neee. yarasaaaa :-(

karşı komşuyu evine giren yarasa ısırmıştı, dr. kuduz tedavisi uygulamıştı diye hatırlıyorum.

bir şey soracağım uyurken yarasa ısırdı diyelim, sanırım bir maddeden dolayı ısırdığını anlamıyormuşuz doğru mu

Mutfakta cok kalmadi . Genelde salondaydi ve cam kapi hala acik korkutmay8n bni lutfej
canım temas yok bişey olmaz ki. iyice temizle sen girdiği yerleri. uzun zaman bir arada kalınırsa mikrop geçmesi konusunda bir fikrim ve bilgim yok açıkçası. ama çarptığı zaman hemen hastaneye gitmek gerektiğini biliyorum.

Belirtileri nedir peki? Blgilendirirseniz sevnrim
Virüs kapma riski olan durumlarda belirti beklemeden aşı olunur genelde, ciddi bir hastalık sonuçta. Ama sizin durumunuzda virüs bulaşması düşük bir ihtimal. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız aşı düşünebiliriniz. Aşının uygulandığı devlet hastaneleri belirlidir, sadece belirli merkezlerde yapılır, bu yarasa ile aynı ortamda olma sonucu aşı uygulanma sıklığının ayrıntısını bilmiyorum, ama oraları ararsanız daha net bilgiler verebilirler. Benim kız kardeşim de kedi tırmalaması gibi basit bir sebepten kuduz aşısı olmuştu biz evhamlı olduğumuz için, 5 kez yapılıyor ama öyle zor bir aşı değil, her ihtimale karşı bizim gibi yaptırabilirsiniz de.

ben örümcek görünce çığlık atan insanım yarasa üstüme uçsa kalp krizinden ölürüm

Eve yarasa girmiş ,siz korkmuşunuz ,yarasa en sonunda gitmiş ..eeee dert ne tam olarak ,yarasa zaten gitmiş ..zarar verirmi google yaz çıkar biz veterinermiyiz nerden bilelim

:)) Geçen yıl bende yalnız bir evde yaşıyordum sıcak diye camlarda açık uyuyorum. Gece tepemde bişey dönüp duruyor rüzgarına uyandım. bi baktım yarasa kalksam kovmaya çalışsam iyice korkucam üstüme battaniyeyi çekip uyumaya devam etmiştim Bende bayağı deliymişim he

Bizim eve de girmişti çıkarana kadar çok ugrasmistik sonunda cikmisti.Ama ben çıktığını gözümle gormedigim için gece uyurken yüzüme geleceğini düşünüp uyuyamamistim .çocukluk akli: )

çok geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur eminim bende bir gün gece arkadaşla yürürken çok korkmuştum kafamın üstünden uçmuştu

Bizim evede girmişti çıkması bizi çok uğraştırmıştı ama bişey yapmamıstı
Sabahları göremiyor diye biliyorum bize akşam çay içmeye gelmişti besbelli :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…