- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
hergün görmedigimiz bir yaratik oldugu icin ürpertici tabii ... eee evden cikti mi bari? ne kadar büyüklügündeydi?
siyah deri kanatli fare gibiiiiiiii
Abokorkmadnz mi
Yarasalar gunduz gormezler ki :) Gece gorurler gece tehlikeliler isirdiklari zaman doktora gitmeniz lazim birisini isirmis ama umursamamiz olmustu.Korkmayin gunduz o gormedigi icin etrafa carpmistir
Kk değil national geographic wild olduk bugün.
Bişi yapmaz yarasa, görmüyor bile zavallıcık. Çok küçükler zaten kanatları fazla büyük sadece.
3 sene önce bizim eve de girmişti. Siz şanslısınız yine biz haftalarca çıkaramadık evden. Ne pusular kurduk. Işığı kapatıp elimizde çarşafla bekledik ama yok 2 hafta filan bizimle yaşadı. En son bi gün evde ararken cansız çiçeğin arasına saklanmış olarak bulduk. Camdan çiçeği silkeleyince uçtu gitti.
Yarasalar kuduz mikrobu taşıyor diye biliyorum. Ama ısırıp etmediği müddetçe sorun olmaz.
yarasalarda kuduz virüsü vardır o yüzden dikkatli olun. ayrıca kanlarında da çeşitli mikroplar taşıyorlar, ola ki korktunuz hayvana vurdunuz ve öldü, kan çıkması durumunda dikkatli olun. bence çok sevimliler ama bunların dışındageçmiş olsun
aksam resimli konu acicam bizde de var bi tane :) kiler yapiyo :)
Yok gayet guzel ucuodu
gündüz görmez ki o
korkma yalnızmış sürü olarak gelseydiler kork derdim
Karganın aile efradı pencereye dayandı onlar dışarda gaklıyo içerdeki odada
Sanki zorla tutuyoz
Hayvancıkların laneti üzerime olacak diye hafif bi tırstım tabi
Zor bela çıkardıydım haylazı
onlar karanlıkta gorur canım ısıgı actıgın ıcın senı gormemıs ustune gelmısHayir isigi yakmamla nasil grdi o zaman gormuolarda
böööööööö.... bitane terlik firlataydinBoyle biseydi
Yaklasik 1 saat evin icinde dolandiktan sonrz cikti ama cok bitkin hale gelmis
Işığı yakınca girmemiştir o önceden girmiştir muhtemelen. Işık yanınca korkmuştur.Hayir isigi yakmamla nasil grdi o zaman gormuolarda
Siz korkmussunuz ucarlar ama gozleri gunduz gormez :)) Benim abimin odasina 2 tane birden girmisti dusununSizin canavarda masallah pek cesurmus yav benim yigenler olsa ciyak ciyak bagirip kosarlar
onlar karanlıkta gorur canım ısıgı actıgın ıcın senı gormemıs ustune gelmıs
ısıgı kapatırsan saklandıgı yerden cıkar gıder
Işığı yakınca girmemiştir o önceden girmiştir muhtemelen. Işık yanınca korkmuştur.
Benm cnavar a aaa aaa aa diie hayvani yakalamaya calisiyordu tabiki ben son çigligi basip . Solugunu yatak odasinda alana kadarnkorkudn hemen kosup g3ldi oda bagris sesime tabi
yalnız sadece kanla beslenenleri değil böcek ve bitki ile beslenenleri de kuduz taşıyabiliyor, kanla beslenende oran daha yüksek tabiki. zamanında bizim evde böyle bir sorun vardı çok yarasa giriyordu, o zaman meraktan epey bir makale okumuştum bu konuda, onlardan aklımda kalan bilgi, onların yalancısıyım benarkadaslar onlar kanla beslenen yarasalar ıcın gecerlı
onlarda bırtek guney amerıkada var
burdakıler ev kızı :)
benım evde 2 hafta bırlıkte yasadık
yarasam kendı kendıne cıkana kadar hıc karısmadım
gıtmısgıttıgıne uzuldum ne ısırdı ne kuduz yaptı
bıldıgın hanım hanım oturdu
böööööööö.... bitane terlik firlataydin
Ay vallahi suan aklimda canlandida guldumBen de cok korkarim kus girmisti hatta konu acmistim ucan hayvanlarla kapali ortamda kalamiyorum cok korkarim