oda neee. yarasaaaa :-(

Yarasalar gunduz gormezler ki :) Gece gorurler gece tehlikeliler isirdiklari zaman doktora gitmeniz lazim birisini isirmis ama umursamamiz olmustu.Korkmayin gunduz o gormedigi icin etrafa carpmistir

arkadaslar onlar kanla beslenen yarasalar ıcın gecerlı
onlarda bırtek guney amerıkada var
burdakıler ev kızı :)
benım evde 2 hafta bırlıkte yasadık
yarasam kendı kendıne cıkana kadar hıc karısmadım
gıtmıs gıttıgıne uzuldum ne ısırdı ne kuduz yaptı
bıldıgın hanım hanım oturdu

Siz korkmussunuz ucarlar ama gozleri gunduz gormez :)) Benim abimin odasina 2 tane birden girmisti dusunun Sizin canavarda masallah pek cesurmus yav benim yigenler olsa ciyak ciyak bagirip kosarlar

Benm cnavar a aaa aaa aa diie hayvani yakalamaya calisiyordu tabiki ben son çigligi basip . Solugunu yatak odasinda alana kadarnkorkudn hemen kosup g3ldi oda bagris sesime tabi

Benm cnavar a aaa aaa aa diie hayvani yakalamaya calisiyordu tabiki ben son çigligi basip . Solugunu yatak odasinda alana kadarnkorkudn hemen kosup g3ldi oda bagris sesime tabi

Ay vallahi suan aklimda canlandida guldum Ben de cok korkarim kus girmisti hatta konu acmistim ucan hayvanlarla kapali ortamda kalamiyorum cok korkarim

yalnız sadece kanla beslenenleri değil böcek ve bitki ile beslenenleri de kuduz taşıyabiliyor, kanla beslenende oran daha yüksek tabiki. zamanında bizim evde böyle bir sorun vardı çok yarasa giriyordu, o zaman meraktan epey bir makale okumuştum bu konuda, onlardan aklımda kalan bilgi, onların yalancısıyım ben

Ay vallahi suan aklimda canlandida guldum Ben de cok korkarim kus girmisti hatta konu acmistim ucan hayvanlarla kapali ortamda kalamiyorum cok korkarim

Aynen bir hayvana yavas yavas alismma lazm bnmde . Yavas yavas once tenimi alistrmam lazim yoksa kasinti manyagi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…