oda neee. yarasaaaa :-(

yarasa nasıl birşey yapmaz. kuduz yapar ayol. görmediği için sağa sola çarparak bodoslama uçar. insana çarptığı zaman kuduz aşısı olmak gerekir.

bazılarının kuduz mikrobu taşıdığını biliyorum, Allah korusun bana yapışırsa, ısırmasa bile hastaneye koşarım:KK45: bizim kedi yakalayıp eve getirdi bu yaz,öldürmemiş bir de tutup getirmiş,perdeye yapışıktı.çığlık çığlığa milleti ayaklandırdım. kedinin eve girişini takip ediyorum ağzında bir şey var mı diye,paranoyak oldum ya:KK70:

Sabah sabah super ekşin yaşadim :mad:

Eşime kahvalti hazirlamaya kalktimda , mutfagin lambasini yakmamla içeriye yarasa girdi:KK17::mad:

İlk etapta kuş sanaraktan kovalamaya calistim ,baktim ses çıkmıyor :KK61: perdeye konmasiyla aci gercekle karşı karsiya kaldim o yarasaydi k :KK57::KK42::KK42: eşime seslendim ama duymadi iyice ustime ustume ucmaya basladi buzdolabin kosesindeki bosyere saklanip tepsiyle kendimi sakladim :mad:

Bnm minik canavar çıkageldi :KK61: abow yandim ben didim mecburen saklandim yerden cikMK ZORUnda kalacaktik :cry: bnm sipa ustune ustune gitmeye baslado :mad: tam ciktim ustume gelmeye basladi o korkuyla oyle bir çığlık attim ki bnm sipa dakorktu :KK61: ama napim korkuyorim :KK17: sonra esimi uyndirdim bir baktik mutfakta yok :KK57: salona girmis gariban :mad: pencereleri actik cikmak bilmedi en sonunda cikti ama cok korktum ya :KK42: bu yarasalar bissey yaparlar mi bilgisi olan arkadaslardan yorum bekliyorim:KK24::KK61:

yarasa bişiy yapmaz yıllar önce bizede girmiş geçen gece çekirge girmiş sanırım ağaçlardan geliyo

Allahtan temas soz konisu mevcut degildi:KK57:
bi de sevimli gibi gösterilmiş bazı yorumlarda ama pis ve tehlikeli hayvandır. en iğrendiğim hayvanlardan birisi. hem tipi hem o gece yarısı çıkardığı cik cik cik sesi hem de mikroplu olması açısından. uçan fare resmen bi farkı yok. dikkatli olun pencerelere balkon kapılarına tel taktırın.

Yarasa mı :KK57:
Ben görsem evi terk ederim..acayip tırsıyorum börtü böcek filan, yarasa görsem ne olur bilmem :KK53:

bazılarının kuduz mikrobu taşıdığını biliyorum, Allah korusun bana yapışırsa, ısırmasa bile hastaneye koşarım:KK45: bizim kedi yakalayıp eve getirdi bu yaz,öldürmemiş bir de tutup getirmiş,perdeye yapışıktı.çığlık çığlığa milleti ayaklandırdım. kedinin eve girişini takip ediyorum ağzında bir şey var mı diye,paranoyak oldum ya:KK70:

Sizin kedide iyimis:KK72:

bi de sevimli gibi gösterilmiş bazı yorumlarda ama pis ve tehlikeli hayvandır. en iğrendiğim hayvanlardan birisi. hem tipi hem o gece yarısı çıkardığı cik cik cik sesi hem de mikroplu olması açısından. uçan fare resmen bi farkı yok. dikkatli olun pencerelere balkon kapılarına tel taktırın.

Gece yatarken kapatip yatacm napaym :-(

yarasa nasıl birşey yapmaz. kuduz yapar ayol. görmediği için sağa sola çarparak bodoslama uçar. insana çarptığı zaman kuduz aşısı olmak gerekir.
kendimi çıkıntı gibi hissediyorum bir yorumun tersine yorum yazınca ama konu ilgimi çekiyor ondan :) yarasalar aslında çok iyi görürler. biz gece göremiyoruz ya gündüz gibi, onlar da bizim tersimiz. bir de duyu organları çok daha fazla geliştiğinden görme işini de bu şekilde yapıyorlar, ortama ses dalgası yolluyorlar, cisimlere çarpıp dönen ses dalgasına göre yollarını belirliyorlar.

Ya aslında tamam çirkinler, korkuyoruz iğreniyoruz filan da çok enteresan hayvanlar ya, mükemmel bir anatomileri var.

kendimi çıkıntı gibi hissediyorum bir yorumun tersine yorum yazınca ama konu ilgimi çekiyor ondan :) yarasalar aslında çok iyi görürler. biz gece göremiyoruz ya gündüz gibi, onlar da bizim tersimiz. bir de duyu organları çok daha fazla geliştiğinden görme işini de bu şekilde yapıyorlar, ortama ses dalgası yolluyorlar, cisimlere çarpıp dönen ses dalgasına göre yollarını belirliyorlar.

Ya aslında tamam çirkinler, korkuyoruz iğreniyoruz filan da çok enteresan hayvanlar ya, mükemmel bir anatomileri var.
evet ama yine de ben almıyım :KK53:

Allahtan temas soz konisu mevcut degildi:KK57:
Temas olmasa bile kuduz virüsü aerosol şekilde havada asılı damlalar halinde bulunabildiğinden uzun süre bir yarasa ile kapali bir ortamda vakit geciren birine virüs bulaşabilir. Mutfakta ne kadar kaldı, virüslü bir yarasa mıydı bunları bilmiyoruz tabi.

Temas olmasa bile kuduz virüsü aerosol şekilde havada asılı damlalar halinde bulunabildiğinden uzun süre bir yarasa ile kapali bir ortamda vakit geciren birine virüs bulaşabilir. Mutfakta ne kadar kaldı, virüslü bir yarasa mıydı bunları bilmiyoruz tabi.
aman Allah'ım yani ısırmasa bile bulaşıyor mu? off ya triplere girecem sanırım :KK17:

Mutfakta cok kalmadi . Genelde salondaydi ve cam kapi hala acik :KK17: korkutmay8n bni lutfej :KK43:

X