- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
-
- Konu Sahibi cimcimegfb
Eve yarasa girmiş ,siz korkmuşunuz ,yarasa en sonunda gitmiş ..eeee dert ne tam olarak ,yarasa zaten gitmiş ..zarar verirmi google yaz çıkar biz veterinermiyiz nerden bilelim
:)) Geçen yıl bende yalnız bir evde yaşıyordum sıcak diye camlarda açık uyuyorum. Gece tepemde bişey dönüp duruyor rüzgarına uyandım. bi baktım yarasa kalksam kovmaya çalışsam iyice korkucam üstüme battaniyeyi çekip uyumaya devam etmiştimBende bayağı deliymişim he
Bizim eve de girmişti çıkarana kadar çok ugrasmistik sonunda cikmisti.Ama ben çıktığını gözümle gormedigim için gece uyurken yüzüme geleceğini düşünüp uyuyamamistim .çocukluk akli: )
Kız ne çok smile atmışsın kor oldum
Virüs kapma riski olan durumlarda belirti beklemeden aşı olunur genelde, ciddi bir hastalık sonuçta. Ama sizin durumunuzda virüs bulaşması düşük bir ihtimal. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız aşı düşünebiliriniz. Aşının uygulandığı devlet hastaneleri belirlidir, sadece belirli merkezlerde yapılır, bu yarasa ile aynı ortamda olma sonucu aşı uygulanma sıklığının ayrıntısını bilmiyorum, ama oraları ararsanız daha net bilgiler verebilirler. Benim kız kardeşim de kedi tırmalaması gibi basit bir sebepten kuduz aşısı olmuştu biz evhamlı olduğumuz için, 5 kez yapılıyor ama öyle zor bir aşı değil, her ihtimale karşı bizim gibi yaptırabilirsiniz de.
Rica ederimAnladim bilgilendirmenz icin tsk ederim
çok geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur eminim bende bir gün gece arkadaşla yürürken çok korkmuştum kafamın üstünden uçmuştu
Kelebekten bile korkan ben Yaşadığın sahneyi canlandırdımda tüylerim diken diken oldu. Aynı durumu ben yaşasaydım büyük ihtimalle suan aranızdan ayrılmış, ikindiye müteakip geçirdiğim kalp krizi nedeniyle toprağa verilmiştimgecmis olsun ama yarasalar bildigim kadarıyla körler
Bizim evede girmişti çıkması bizi çok uğraştırmıştı ama bişey yapmamıstı
Sabahları göremiyor diye biliyorum bize akşam çay içmeye gelmişti besbelli :/
Allah bidaha yaşatmasın tatlımBi kac arkadasimizi sese duyarlı oldunu soyledi o yuzden istume ustume geldibnde oyleyim kolumda falan karinca kiprassin abo
Cok sukur ki atlattm
Banads kavaltiya geldi besbelli
Geçmiş olsun bu arada
cimcimem geçmiş olsun ve uzak olsun evinizden
yarasa degil. ari. bal arisi degil ama esek arisi mi bilmiyorum. bulasik makinesinin altinda serin biyer bulmus oraya kiler yapiyo. icine de orumcekleri doldurup kisin yiyecek. her sene karsilasiyoruz bu durumla ama zaten eylulde evi kapatip gidiyoruz. yazlik burasi. kisin eve bile giremicek. bosuna yoruluyoCiddi misiniz
Aynen. Ama ben o evde daha neler yaşadım. İki sezon korku dizisi çıkarİyi cesaret
yarasa degil. ari. bal arisi degil ama esek arisi mi bilmiyorum. bulasik makinesinin altinda serin biyer bulmus oraya kiler yapiyo. icine de orumcekleri doldurup kisin yiyecek. her sene karsilasiyoruz bu durumla ama zaten eylulde evi kapatip gidiyoruz. yazlik burasi. kisin eve bile giremicek. bosuna yoruluyo
Aynen. Ama ben o evde daha neler yaşadım. İki sezon korku dizisi çıkar