oda neee. yarasaaaa :-(

Eve yarasa girmiş ,siz korkmuşunuz ,yarasa en sonunda gitmiş ..:KK43:eeee dert ne tam olarak ,yarasa zaten gitmiş ..zarar verirmi google yaz çıkar biz veterinermiyiz nerden bilelim

İnternetten standarttir bazi seyler ama burada bu tur olaylar yasayan ve surecleri hakkinda bilgisi olan arkadaslardan bilgi almak amaciyla yazdim.. bu tur seyler hakkinda blgi almiycaksak ne hakkinda alacaz soyler msnz ne anlami kalr bu sitenin varolusu ??

:)) Geçen yıl bende yalnız bir evde yaşıyordum sıcak diye camlarda açık uyuyorum. Gece tepemde bişey dönüp duruyor rüzgarına uyandım. bi baktım yarasa kalksam kovmaya çalışsam iyice korkucam üstüme battaniyeyi çekip uyumaya devam etmiştim :KK47: Bende bayağı deliymişim he :eek:

İyi cesaret :KK57:

Bizim eve de girmişti çıkarana kadar çok ugrasmistik sonunda cikmisti.Ama ben çıktığını gözümle gormedigim için gece uyurken yüzüme geleceğini düşünüp uyuyamamistim .çocukluk akli: )

Bnd3 ciktini goremedim ve butun gun acaba cikagelcek mi die resmen manyak gbi sinek ucsa korkuyordum .:KK17:

Virüs kapma riski olan durumlarda belirti beklemeden aşı olunur genelde, ciddi bir hastalık sonuçta. Ama sizin durumunuzda virüs bulaşması düşük bir ihtimal. Yine de içiniz rahat etsin istiyorsanız aşı düşünebiliriniz. Aşının uygulandığı devlet hastaneleri belirlidir, sadece belirli merkezlerde yapılır, bu yarasa ile aynı ortamda olma sonucu aşı uygulanma sıklığının ayrıntısını bilmiyorum, ama oraları ararsanız daha net bilgiler verebilirler. Benim kız kardeşim de kedi tırmalaması gibi basit bir sebepten kuduz aşısı olmuştu biz evhamlı olduğumuz için, 5 kez yapılıyor ama öyle zor bir aşı değil, her ihtimale karşı bizim gibi yaptırabilirsiniz de.

Anladim bilgilendirmenz icin tsk ederim:KK60:

Kelebekten bile korkan ben Yaşadığın sahneyi canlandırdımda tüylerim diken diken oldu. Aynı durumu ben yaşasaydım büyük ihtimalle suan aranızdan ayrılmış, ikindiye müteakip geçirdiğim kalp krizi nedeniyle toprağa verilmiştim :KK70: gecmis olsun ama yarasalar bildigim kadarıyla körler

çok geçmiş olsun kuzum çok korkmuşsundur eminim bende bir gün gece arkadaşla yürürken çok korkmuştum kafamın üstünden uçmuştu :110:

Ya cok korkakim o konuda koye falan gttmzde cibindirik takarim yatacam yere icerine girer oyle yatarim :KK17: ustume ustume :cry:

Kelebekten bile korkan ben Yaşadığın sahneyi canlandırdımda tüylerim diken diken oldu. Aynı durumu ben yaşasaydım büyük ihtimalle suan aranızdan ayrılmış, ikindiye müteakip geçirdiğim kalp krizi nedeniyle toprağa verilmiştim :KK70: gecmis olsun ama yarasalar bildigim kadarıyla körler

Bi kac arkadasimizi sese duyarlı oldunu soyledi o yuzden istume ustume geldi :KK17: bnde oyleyim kolumda falan karinca kiprassin abo:KK17:
Cok sukur ki atlattm

yarasa degil. ari. bal arisi degil ama esek arisi mi bilmiyorum. bulasik makinesinin altinda serin biyer bulmus oraya kiler yapiyo. icine de orumcekleri doldurup kisin yiyecek. her sene karsilasiyoruz bu durumla ama zaten eylulde evi kapatip gidiyoruz. yazlik burasi. kisin eve bile giremicek. bosuna yoruluyo :KK43:

Ay ben çocukken köyde yolda yürürken yarasaya çarpmıştım saçlarıma ayağı takılmıştı ben onu çıkartmaya çalıştıkça çıkmıyordu uyy tüylerim ürperdi yine, hadi yarasa kör bana ne oluyor da nasıl becerdim de çarptım alçaktan uçan yarasaya hala düşünürüm

yarasa degil. ari. bal arisi degil ama esek arisi mi bilmiyorum. bulasik makinesinin altinda serin biyer bulmus oraya kiler yapiyo. icine de orumcekleri doldurup kisin yiyecek. her sene karsilasiyoruz bu durumla ama zaten eylulde evi kapatip gidiyoruz. yazlik burasi. kisin eve bile giremicek. bosuna yoruluyo :KK43:

Resmleri bekliyorim:KK51:

X