Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
oğlum 7 aylık odasını ayıralımıyım? siz odalarını ne zaman ve nasıl ayırdınız?dalarımız yakın ama ağlayınca duyamamaktan korkuyorum.kıyamam ben EGE'me..:1rolleyes:
bebeğim 6. ayında. bu ay odaları ayırma niyetindeydim; çünkü bebekler büyüdükçe ayrılmak istemez diye düşünüyordum. ama vazgeçtim. gerek burada, gerekse çevremde edindiğim deneyimlere göre, bebeğimizi odayı ayırmadan önce bu duruma konuşarak, anlatarak alıştırırsak zorluk yaşanmazmış. zaten iyice büyüdüğünde bizimle aynı odada kalmak istemeyecek ki.
kizim 9 aylik olacak 3 gun sonra 4.ayinda ayirdim odasini uyandiginda aglamasina firsat vermeden yanindayim babyfonu hep acik zaten cok rahatiz bazen uyaninca uykuya dalamiyor yatagimiza aliyorum uyuyor. eger alismamissa sizinle yatmaya ayirin bence benim kizim cok yatti benimle ama alismadi hic cunku istemesine firsat vermeden aliyorum yanima hatta oglen uykusuna beraber yatiyoruz 2 saat uyuyoruz
ben oğlumun odasını 5.5 aylıken ayırdım oda için geç kalınmamalı.şimdi oğlum odasında kendi kendi mutlu bir şekilde uyuyor :)oğlum şuan 9 aylık oldu.geç kalmayın kızlar odalarını ayırmak için
valla ben kizimi ozluyorum canim ondan aliyorum onunla yatmak hosuma gidiyor almazsamda uyuyor odasinda ama kendim istedigim icin aliyorum yani kendi odasi daha rahat tabiki sessiz kocaman yatagi done done uyuyor
Ben düşünmüyorum ayırmayı henüz. Gecenin büyük bölümünde zaten beraber yatıryoruz. Gece emiyor sık sık ben çalışıyorum gece yataktan yatağa taşımak bile zor gelirken oda dan odaya daha zor olur gibi geliyor. Yaşına kadarda ayırmayı düşünmüyorum. Zaten bütün gün ayrı kalıyoruz bari gece kokumu alsın diye..Hem ayırsam odasını aklım hep onda kalır. ıki yaşına kadar yolu var acelemiz ne.. Hepimiz anne babamızın yanında yatmadık mı küçükken ?
valla keşke ayırabilsem 1 yaşına geldi o bizim odamızda değil ama ben onun odasında yatıyorum gece saat başı kalktığı için başka da çarem yok inşallah 2 yaşında kesintisiz uyursa odama geçeceğim uyumazsada kesintisiz uyumasının çarelerini arayacağım denildiği gibi geç kalınınca kötü sonuçlar olmasından korkuyorum çünkü yeğenim 5 yaşında annesi zor ayrıldı yanından bırakmadı eğer yatıyorsa ayrı düşünmeden yatırın sonrası hakikaten zor
ben 4. aydan beri kendi odaısnda yatırıyorum odalarımız yan yana kapılar sonuna kadar açık mık dese fırlıyorum yanına gidiyorum hatt sağdan sola dönse fırlıyorum eşim sakin ol diyor :) kendi yatağında daha rahat yatıyor benim gözlemlediğim bu o yatakta öyle bir dönüyor ki yana sağa sola ters çapraz yüzükoyun akla hayale sığmaz benim yanımdayken dondyde yatıyordu sıkışıp kalıyordu hatta ben oğluma bir yer yatağı atıcam yuvarlana yuvarlana uyusun yavrucak.
bebeğim 3 ayını yeni bitirdi yaklaşık 3 haftadır ayırdım odasını . zaten yanyana odalardayız ve ağladığında da duyuyorum hoş sürekli tetikteyim ha uyudu ha uyanacak diye ama en önemli olan bebeğimin yatağında rahat uyuması