Oda arkadaşlarım odadan çıktiğım an dedikodumu yapmaya başlıyor

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
23
6
23
Kendileri söylediler çıktığın an arkandan konuşmaya başlıyoruz diye.Ben sessiz ve sakin olduğum için üstüme geliyor hepsi birlik olup.Arkamdan erkek delisi diyorlarmış bizim erkek çevremiz olmadığı için bizi beğenmiyorsun dediler halbuki sevgilisi var erkek muhabbetinden sıkılıyorum sürekli yapıyorlar.Sevgilimi yaptığımda hepsi sevgilimi tanımadan kötülediler dolduruşa getirdiler seni sevmedi hiç diyorlar bizim ilişkimiz örnek ilişki evlencez diyorlar.Sevgilimle evlenmeyi düşünmediğim için de laf söylediler evlilik ve çocuk gibi tercihim yok dedim tuhaf karşıladılar yine.Bizim mutlu ilişkimiz var diyorlar.Odadaki biri sevgilisiyle yaşıyor sürekli cinsel hayatını anlatıyor hepsi de imreniyorum onlara bana gelince laf söylüyorlar.Sevgilim olmadan önce de iyi biri olmadığı sürece kimseyle çıkamazsın dediler.Ayrılmistim kısa süre çok belliydi diyip dalga geçtiler hiç olgun değilsin dediler

Siz onlara yüz vermeye devam edin. Bakın anlattıklarınızdan bire manüpilatif kişiler oldukları belli. Siz de onlara kötü yorum yapsanız hepsi tırsar bişey diyemezler. Sanırım ünv ilk yıllar cok normal daha neler göreceksiniz neler. Sonunda dönüştüğünüz kişiliğe siz bile inanamayacaksınız.

Siz onlara yüz vermeye devam edin. Bakın anlattıklarınızdan bire manüpilatif kişiler oldukları belli. Siz de onlara kötü yorum yapsanız hepsi tırsar bişey diyemezler. Sanırım ünv ilk yıllar cok normal daha neler göreceksiniz neler. Sonunda dönüştüğünüz kişiliğe siz bile inanamayacaksınız.
insanlardan baya soğudum üniversite sosyallesme yeridir benim için antisosyallesme yeri oldu 1 tane iyi insan tanımadım.Önceki okul yıllarımda birkaç tane yakın arkadaşım oluyordu güveniyorum bu tür manipülasyonu daha önce görmedim.

Bu ne avamliktir yahu, niye muhatap oluyorsunuz bunlarla? Imkan varsa odanizi degistirin. Allah sabır versin.

Universite

Biz senin iyiliğin için hayat dersi veriyoruz bizi dinlemedin ayrılmadin diye kızıyorlar
Tamam, kızlar normal falan değiller. Fakat erkek arkadaşınızla ilgili ne anlattınız ki ayrılmanızı söylüyorlar? Kıskandıkları için mi, cidden kötü bir erkek arkadaş mı, yoksa sizi saf görüp takılıyor mu bu kızlar?
Özelinizi açmayın ve bir soğuk yapmadan ciddi bir duruş sergileyin. Böyle durumları yönetmeyi öğrenmek de insanı olgunlaştırıyor. Fakat huzursuzsanız, derslerinize yansıyorsa odanızı değiştirin ve yeni gittiğiniz odada birazcık daha ağırbaşlı davranın.

X