• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oda arkadaşlarım odadan çıktiğım an dedikodumu yapmaya başlıyor

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
40
6
1
23
Kendileri söylediler çıktığın an arkandan konuşmaya başlıyoruz diye.Ben sessiz ve sakin olduğum için üstüme geliyor hepsi birlik olup.Arkamdan erkek delisi diyorlarmış bizim erkek çevremiz olmadığı için bizi beğenmiyorsun dediler halbuki sevgilisi var erkek muhabbetinden sıkılıyorum sürekli yapıyorlar.Sevgilimi yaptığımda hepsi sevgilimi tanımadan kötülediler dolduruşa getirdiler seni sevmedi hiç diyorlar bizim ilişkimiz örnek ilişki evlencez diyorlar.Sevgilimle evlenmeyi düşünmediğim için de laf söylediler evlilik ve çocuk gibi tercihim yok dedim tuhaf karşıladılar yine.Bizim mutlu ilişkimiz var diyorlar.Odadaki biri sevgilisiyle yaşıyor sürekli cinsel hayatını anlatıyor hepsi de imreniyorum onlara bana gelince laf söylüyorlar.Sevgilim olmadan önce de iyi biri olmadığı sürece kimseyle çıkamazsın dediler.Ayrılmistim kısa süre çok belliydi diyip dalga geçtiler hiç olgun değilsin dediler

Siz onlara yüz vermeye devam edin. Bakın anlattıklarınızdan bire manüpilatif kişiler oldukları belli. Siz de onlara kötü yorum yapsanız hepsi tırsar bişey diyemezler. Sanırım ünv ilk yıllar cok normal daha neler göreceksiniz neler. Sonunda dönüştüğünüz kişiliğe siz bile inanamayacaksınız.

Siz onlara yüz vermeye devam edin. Bakın anlattıklarınızdan bire manüpilatif kişiler oldukları belli. Siz de onlara kötü yorum yapsanız hepsi tırsar bişey diyemezler. Sanırım ünv ilk yıllar cok normal daha neler göreceksiniz neler. Sonunda dönüştüğünüz kişiliğe siz bile inanamayacaksınız.
insanlardan baya soğudum üniversite sosyallesme yeridir benim için antisosyallesme yeri oldu 1 tane iyi insan tanımadım.Önceki okul yıllarımda birkaç tane yakın arkadaşım oluyordu güveniyorum bu tür manipülasyonu daha önce görmedim.

Universite

Biz senin iyiliğin için hayat dersi veriyoruz bizi dinlemedin ayrılmadin diye kızıyorlar
Tamam, kızlar normal falan değiller. Fakat erkek arkadaşınızla ilgili ne anlattınız ki ayrılmanızı söylüyorlar? Kıskandıkları için mi, cidden kötü bir erkek arkadaş mı, yoksa sizi saf görüp takılıyor mu bu kızlar?
Özelinizi açmayın ve bir soğuk yapmadan ciddi bir duruş sergileyin. Böyle durumları yönetmeyi öğrenmek de insanı olgunlaştırıyor. Fakat huzursuzsanız, derslerinize yansıyorsa odanızı değiştirin ve yeni gittiğiniz odada birazcık daha ağırbaşlı davranın.

Lise yurdudur işalla…
Universite
Lise yurdu mu?
Gidin, odanızı değiştirtin. Açık zorbalık varsa şikayet de edilebilir
Biz senin iyiliğin için
Tamam, kızlar normal falan değiller. Fakat erkek arkadaşınızla ilgili ne anlattınız ki ayrılmanızı söylüyorlar? Kıskandıkları için mi, cidden kötü bir erkek arkadaş mı, yoksa sizi saf görüp takılıyor mu bu kızlar?
Özelinizi açmayın ve bir soğuk yapmadan ciddi bir duruş sergileyin. Böyle durumları yönetmeyi öğrenmek de insanı olgunlaştırıyor. Fakat huzursuzsanız, derslerinize yansıyorsa odanızı değiştirin ve yeni gittiğiniz odada birazcık daha ağırbaşlı davranın.
Bulusmalarq özen gösteriyor geç yazıyorum dedim onlar zaten benim her seyimi eleştiriyor. Onlar sevgilisinin evine gidiyor ben gitmek isteyince karışıyorlar sevgilim biosuna tarih yazmıştı ne kadar saçma dediler görüntülü konuşuyoruz biz ilk zamanlar bile konuşmadık saçma dediler.Yakin arkadaşım sevgilisinden ayrıldı dedim sen ve arkadaşın tuhafsınız dediler

Universite

Biz senin iyiliğin için

Bulusmalarq özen gösteriyor geç yazıyorum dedim onlar zaten benim her seyimi eleştiriyor. Onlar sevgilisinin evine gidiyor ben gitmek isteyince karışıyorlar sevgilim biosuna tarih yazmıştı ne kadar saçma dediler görüntülü konuşuyoruz biz ilk zamanlar bile konuşmadık saçma dediler.Yakin arkadaşım sevgilisinden ayrıldı dedim sen ve arkadaşın tuhafsınız dediler
Ay uzak durun. Sizi seçmişler zorbalık için. Oda değişimi yapın, ama yeni odada biraz ağırbaşlı olun, her şeyi bilmesinler. Aynı odada kalacaksınız artık ciddi olacaksınız.

Zıçmıştm hepsinin ağzına coktan 😝 cevap verin kabalaşın tersleyin yoksa öyle devam eder pısmayın.

Bence bir şeyi kafalarında büyütmüş,sana kin gütmüşler.Neden böyle davrandıklarını sor.Belki yaptıklarından utanırlar.Olmazsa odanı değiştirirsin.Yoksa senin psikolojini bozarlar.

23 yaşında genç kadın bunları kendine dedirtiyor. Benim 16 yaşındaki kardeşim bile yaşıtlarına kendine böyle şeyler dedirtmez. Biraz ağır başlı olun. Kendinizle dalga gectirmeyin. Sizden küçüğüm ama bu tavsiyeleri veriyorum. Yazık..

Kendileri söylediler çıktığın an arkandan konuşmaya başlıyoruz diye.Ben sessiz ve sakin olduğum için üstüme geliyor hepsi birlik olup.Arkamdan erkek delisi diyorlarmış bizim erkek çevremiz olmadığı için bizi beğenmiyorsun dediler halbuki sevgilisi var erkek muhabbetinden sıkılıyorum sürekli yapıyorlar.Sevgilimi yaptığımda hepsi sevgilimi tanımadan kötülediler dolduruşa getirdiler seni sevmedi hiç diyorlar bizim ilişkimiz örnek ilişki evlencez diyorlar.Sevgilimle evlenmeyi düşünmediğim için de laf söylediler evlilik ve çocuk gibi tercihim yok dedim tuhaf karşıladılar yine.Bizim mutlu ilişkimiz var diyorlar.Odadaki biri sevgilisiyle yaşıyor sürekli cinsel hayatını anlatıyor hepsi de imreniyorum onlara bana gelince laf söylüyorlar.Sevgilim olmadan önce de iyi biri olmadığı sürece kimseyle çıkamazsın dediler.Ayrılmistim kısa süre çok belliydi diyip dalga geçtiler hiç olgun değilsin dediler
Odanı değiştir ya bu zorbalar kendi aralarında grup yakın arkadaş olmuşlar sen de dışlanmışsın

Bu kadar avam takımını arasanız zor bulursunuz.Gozumde sakız patlatan boş beleş tipler canlandı Neyine imreniyorsunuz Boğaziçi mi orası yada holding sahibinin kizlarimi .Ben buna imrenebilirdim ancak Ne anlatıyor ne konusuyorsunuz tepeden tepeden bakın arkanızdan konusuyorlarsa kışt dersiniz kazları dağıtmak için kullanilir bu kelime sorarlarsa 😄Yasiniz da küçük değil .Yani kimki onlar hanımefendi maddiyatlari ne mevkileri ne .Bozun bozmak şart Ayyyt ! Kenarın dilberleri siz kimsiniz der öyle bir eziklerdimki.Bak sinir oldum 😄Üzerine gidin hicbirseyinizi anlatmayın milletin basit hayatına ozenmeyin. Ay ne basit ilişkin var tek cinsellik konuşuyorsun sanki yürüyen libido gibisin ne beyin ne karaktere bakmıyor senin sevgili o çok belli tam birbinize goresiniz diyin.. Boyle insanlarla böyle diyalog kurulur.Odanizi değiştirmeyin onları değiştirecek hale getirin .Saldirirlarsa şikayet edersiniz atılırlar zaten eliniz de armut toplamasin.Bu arada tabi bunlari böyle yapmak için biraz kendinize güvenin .Ne o öyle herşeye tamam.Beniide bozdunuz 😂

Back
X