• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ocwmays'ın Cicişleri.... :)

:nazar:iyi günlerde kullan çok güzeller:nazar:

günlük yemek takımların çok şirin:21:
güle güle kullan

Katılıyorum, çok şirin bence de :)
Başka modelleri var mıydı, nerden aldınız markası nedir acaba ?

canım herşeyin çok güzel .ALLAH ım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah tatlım.Beyaz eşyada bence tamamen şans işi güzelim takma kafana şansın varsaa iyi çıkarlar inşallahta iyi çıkarlar:nazar:

teşekkür ederim:71:
begenmenize çok sevindim :70:
günlük yemek takımlarım "cooker" markasının. Daha önce pek duymamıştım ama bunları görünce aşık oldum hemen aldım
Diğer modellerine de baktım hepsi birbirinden güzel ve şirin:8:

teşekkür ederim:71:
begenmenize çok sevindim :70:
günlük yemek takımlarım "cooker" markasının. Daha önce pek duymamıştım ama bunları görünce aşık oldum hemen aldım
Diğer modellerine de baktım hepsi birbirinden güzel ve şirin:8:

Sitesi de varmış, ürünlerine baktım da güzel cidden. İstoç'ta görünüyor mağaza, İstanbul'a bir gelebilsem İstoç'a gideceğim de bakalım ne zaman kısmet olacak.
Cevap için çok teşekkürler :) Güle güle kullanın tekrar :)

sıvı yağ pompasından sende almışsın canım :)) ben iki tane almıştım annemede almıştım ama o kullanamadı geri çıkardı yaa :50: bakalım biz naapacaz

iğne iplik kutunda çok güzelmiş, bende bakıyorum ama daha hiç bi yerde görmedim..

sıvı yağ pompasından sende almışsın canım :)) ben iki tane almıştım annemede almıştım ama o kullanamadı geri çıkardı yaa :50: bakalım biz naapacaz

iğne iplik kutunda çok güzelmiş, bende bakıyorum ama daha hiç bi yerde görmedim..

ben de tevafuken görüp aldım kutuyu
koton magazında çok güzel kutular gördüm iki gün önce
bakmanı öneririm
etrafımda sıvı yağ pompasını kullanan kimse yok, ya da ben rastlamadm
inş. kullanabilirz

herşey pek güzel Allah sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin :nazar::nazar:

canımm özenerekk hazırlamışsınn güzel günlerde kullan inşallahhh :))))) gülnlük yemek takımından bende istiyorum pembe çiçekli :)) birde o kızartma tenzerelerinden bulamıyorum sen nerden aldın çok kullanışlı o tencereler :))) güle güle kullan tekrardan canımm :16:

canımm özenerekk hazırlamışsınn güzel günlerde kullan inşallahhh :))))) gülnlük yemek takımından bende istiyorum pembe çiçekli :)) birde o kızartma tenzerelerinden bulamıyorum sen nerden aldın çok kullanışlı o tencereler :))) güle güle kullan tekrardan canımm :16:

teşekkür ederiim:71:
daha güzelleri senşn olsun inş:70:
Ben ikisini de züccaciyeden buldum canım
hem çok kaliteli hem de çok şık görünüyolar
ve hemen hemen her züccaciyede vardır muhtemelen

Ben daha yeni görüyorum burayı :50:
Çok kızdım kendıme :57:

Hepsi özenle secılmıs, uzerıne güzel hayaller kurulmus, emek verilmiş...
Rabbim afiyetle kullanmayı nasıp tsın ınsallah arkadasım... :71:

Ben daha yeni görüyorum burayı :50:
Çok kızdım kendıme :57:

Hepsi özenle secılmıs, uzerıne güzel hayaller kurulmus, emek verilmiş...
Rabbim afiyetle kullanmayı nasıp tsın ınsallah arkadasım... :71:

canımsın...
Allah daha güzellerini nasip etsin sana :71:

bu daaa nişanlımın hediyesiii ÜTÜ MASAAAMM :52::52:

$2011-04-29 22.50.28.webp$2011-04-29 22.50.00.webp$2011-04-29 22.50.11.webp

canımcım hazırlıklar ne alemde dökmüşsün çeyizlerini takip ediyorum topişini çok şirin şeyler almışsın maşallah .:nazar:alıcam bazılarından çok beğendiklerimi kullanırız kardeş kardeş :1::1:

Canım ütü masanın kılıfıı çok güzell yaa bayıldım pembeli morluu, güle gülee kullan tatlımmm:16:

Canım ütü masanın kılıfıı çok güzell yaa bayıldım pembeli morluu, güle gülee kullan tatlımmm:16:

ayy canımıniçi nişanlıcığım aldı tabi güzel olur :52:
ben de bayıldım görünce uçtum havaya :52:

canımcım hazırlıklar ne alemde dökmüşsün çeyizlerini takip ediyorum topişini çok şirin şeyler almışsın maşallah .:nazar:alıcam bazılarından çok beğendiklerimi kullanırız kardeş kardeş :1::1:

tabiki canım ne demek
zaten fikir olsun diye sergilemiyo muyuz:34:
bu arada seni pek göremiyorum nerelerdesin, eylül gelinleri topiğine gel en yakın zamanda bekliyorum:54:

canım çok yoğun çalışıyorum bu aralar ben bile kendimi göremiyorum ki iş yerinde bakıyorum arada ama gelcem o topiğe de. Ben en çokta senin gelinliğini:nazar: merak ediyorum aslında umarım onuda görmek nasip olur:16:

Back
X