Cicişler Denizli’de kaza yaptı !

bakin 6 sayfa olmus
böyle böyle gündemde kaliyorlar iste
diger gercek haberlerde 1 2 sayfa yorum var yok
onlarda cözmüs olayi :KK53:
bildigim kadariyla manganin klibinde oynadilar(oynadiklari rol de cuk oturmustu gerci, tam kendilerini oynamislar, sarkinin sözleri kendilerine küfür gibi ama onlar siritiyordu :KK45:) reklam filmleri katalog cekimleri sunuculuk vb...

biz öyle böyle diyelim kizlar parayi götürüyor...
kız bunlara paramı yeter,emnın dediği gibi,yaşlanınca mutsuz olur bunlar,hayatlarını sexi görünüme adamışlar,dudak şişik göğüs şişik:)

Ilk çıktıkları zaman bu kızlara kızıyordum, artık kızamıyorum, akıllarıyla değilde bedenleriyle medyatik olmaya çalışırken onları görüntüleyip bize servis eden, bir tiyatro, sinema sanatçısının, ressamın, heykeltraşın sanat etkinliklerini bize sunmaktansa bedenleri akla, sanata tercih edip gözümüze gözümüze sokan medya ve biz daha iyisini hak ediyoruz deyipte yine de o TV'nin başından kalkmayıp sunulan herşeyi iyi kötü ayırt etmeden seyreden bizler suçluyuz.

Ne diyelim, geçmiş olsun her ikisine de...

Oldum olasi böyle gereksiz insanlari sevmem. Yaptiklari ne yani sosyal medyada hersey paylasilirmi yahu? Bu devirde maalesef ozel diye bisey kalmamis, insanlar yiyip ictiklerinden tutunda sacini bile boyadiginda fotosunu atip nasil olmus diye soruyo, herkesin insanin ozel yasantisiyla ilgili hersryi bilmesine bence hic gerek yok..

Ilk çıktıkları zaman bu kızlara kızıyordum, artık kızamıyorum, akıllarıyla değilde bedenleriyle medyatik olmaya çalışırken onları görüntüleyip bize servis eden, bir tiyatro, sinema sanatçısının, ressamın, heykeltraşın sanat etkinliklerini bize sunmaktansa bedenleri akla, sanata tercih edip gözümüze gözümüze sokan medya ve biz daha iyisini hak ediyoruz deyipte yine de o TV'nin başından kalkmayıp sunulan herşeyi iyi kötü ayırt etmeden seyreden bizler suçluyuz.

Ne diyelim, geçmiş olsun her ikisine de...
Kesinlikle bu sozlerinin tamamina katiliyorum..

Ne usturuplu kaza geçirmiş yanlız helal olsun :KK70: Hayır o kan kıyafetine bir damla bile damlamamış hep bacağına damlamış panikle felanda mı elin kıyafetine denk gelmedi be kızım :KK70: O kadar paran var neden kıyafetin batmasın diye o kadar çaba harcadın ki :KK70:

donuda göstermiş özellikle
bi ara da polisler bize saldırdı diye meme ucu açılmış bir foto paylaşmıştılar
mağdurken de erotikler

O anda ellerinde kamera, soyal medya icin fotograf cekiyorlarsa, pek de bir seyleri yok, kendileri bile ciddiye almiyor durumu demektir. Kazadan bile reklam malzemesi cikarmislar kendilerine. Cok gereksiz buldugum bir ikili. Gecmis olsun yine.

X