- 18 Şubat 2015
- 745
- 189
- 38
Pembe değil turuncu, ben renk körümüyüm yoksa ?amaç sözde kazayı vurgulama ama araç konuyu başka yönlere kaydırıyor
insanlar pembe iç çamaşırına bakmaktan başka şeyi göremez ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pembe değil turuncu, ben renk körümüyüm yoksa ?amaç sözde kazayı vurgulama ama araç konuyu başka yönlere kaydırıyor
insanlar pembe iç çamaşırına bakmaktan başka şeyi göremez ki
Bence de.Yere bile düşmemiş sanki, sadece eli kapıya sıkışmış gibi
Değişik bir pembe tonu. Ama tam adını bilmiyorum bende ..Pembe değil turuncu, ben renk körümüyüm yoksa ?
Bende çok beğendim Allah bilir 1000 TL'ye almıştır. onu gördüğüm ilk yerden alacalağım çok gözüm kaldı :))Ayy, bu arada, üzerindeki elbise çok tatlı ya, tam benlik, nerden almış acaba, cicişlerin nosunu bilen var mı ?
Kiz yok o unlu olmaya calisipta o yolda unsuzz kalanlardan112 sağlık görevlisinin gözleri bayram etmiştir. Eee nede olsa herzaman ünlü tasimiyodur ambülans da
He okadarini bizde biliyoruz. Canim sen espriyi anlamissin kizin iç çamaşırı gözüküyor ya 112 personel erkek gözler bayram etmiştir gibisine yazdim orasını burasını açıp heryerde cirit atan kardeşlerKiz yok c olmaya calisipta o yolda unsuzz kalanlardan
Hangi şarkısı bi bakiyim gız yazda merak ittimbakin 6 sayfa olmus
böyle böyle gündemde kaliyorlar iste
diger gercek haberlerde 1 2 sayfa yorum var yok
onlarda cözmüs olayi
bildigim kadariyla manganin klibinde oynadilar(oynadiklari rol de cuk oturmustu gerci, tam kendilerini oynamislar, sarkinin sözleri kendilerine küfür gibi ama onlar siritiyordu ) reklam filmleri katalog cekimleri sunuculuk vb...
biz öyle böyle diyelim kizlar parayi götürüyor...
Hangi şarkısı bi bakiyim gız yazda merak ittim
Teşekkürler canımmanga-dünyanin sonuna dogmusum klibin sonuna dogru izle alllloooo diye telefonu aciyor :)
ayyyy çoook üzüldüm:))))Kiz yok o unlu olmaya calisipta o yolda unsuzz kalanlardan