Cicişler Denizli’de kaza yaptı !

Ayy, bu arada, üzerindeki elbise çok tatlı ya, tam benlik, nerden almış acaba, cicişlerin nosunu bilen var mı ? :-) :-)
Bende çok beğendim Allah bilir 1000 TL'ye almıştır. :KK70: onu gördüğüm ilk yerden alacalağım çok gözüm kaldı :)) :KK53::KK53:

Böyle kızlarım olsa sokağa çıkmaya utanırdım ,
pek zevk i alem peşinde bunlar yaşlanınca hergün depresyonda olacaklar kesin sürekli sexliği ön planda tutanların sonu pek iyi olmuyor

Ohoo onların öyle videoları var ki insanın yüzü kızarıyor hele çıplak halde bir hava durumu sunma videoları var ki akla zarar..
Aileleri ne diyor bu duruma ben de bir anlam veremiyorum :)

112 sağlık görevlisinin gözleri bayram etmiştir. :KK45:Eee nede olsa herzaman ünlü tasimiyodur ambülans da :KK53::KK14:

Kiz yok c olmaya calisipta o yolda unsuzz kalanlardan:KK70:
He okadarini bizde biliyoruz. Canim sen espriyi anlamissin kizin iç çamaşırı gözüküyor ya 112 personel erkek gözler bayram etmiştir gibisine yazdim orasını burasını açıp heryerde cirit atan kardeşler :KK14:

bakin 6 sayfa olmus
böyle böyle gündemde kaliyorlar iste
diger gercek haberlerde 1 2 sayfa yorum var yok
onlarda cözmüs olayi :KK53:
bildigim kadariyla manganin klibinde oynadilar(oynadiklari rol de cuk oturmustu gerci, tam kendilerini oynamislar, sarkinin sözleri kendilerine küfür gibi ama onlar siritiyordu :KK45:) reklam filmleri katalog cekimleri sunuculuk vb...

biz öyle böyle diyelim kizlar parayi götürüyor...

bakin 6 sayfa olmus
böyle böyle gündemde kaliyorlar iste
diger gercek haberlerde 1 2 sayfa yorum var yok
onlarda cözmüs olayi :KK53:
bildigim kadariyla manganin klibinde oynadilar(oynadiklari rol de cuk oturmustu gerci, tam kendilerini oynamislar, sarkinin sözleri kendilerine küfür gibi ama onlar siritiyordu :KK45:) reklam filmleri katalog cekimleri sunuculuk vb...

biz öyle böyle diyelim kizlar parayi götürüyor...
Hangi şarkısı bi bakiyim gız yazda merak ittim :KK45:

Kızlar alemsiniz vallaha. Şu fotoğraftan bile nasıl çıkarımlar yapmışsınız. Hepinizin espri anlayışına hayran kaldım . Çok tatlısınız :KK19::KK19::KK70:

X