- Konu Sahibi Halikarnas
-
<B>
Sardunya' cım!</B>
a.s.
Öncelikle; bu konuya dikkat çekmek istediğin için, seni tebrik ve takdir ederim...
Başkalarının derdini, kendine dert edinebilecek kadar güzel ve ince bir kalbe sahip olman beni çok mutlu etti...
Keşke hepimiz aynı pencereden bakabilsek, aynı hassasiyetle yaklaşabilsek olaylara...
Sorunu kafamda canlandırdığımda, o acının büyüklüğünü daha iyi anladım...
Benim de bir oğlum var, canımın bir parçası...
Uğruna her şeyimi feda ederim...
Eğer böyle bir durumla kaşrı karşıya gelirsem, ne düşünürüm, bilmiyorum inan...
Aklıma dahi getirmek istemiyorum..
Tek dileğim; Allah' ım, kimseye böyle bir acı yaşatmasın...
Açmış olduğun bu konu sayesinde; biraz olsun empati yapabilme imkanı kazandım...
Sanki kendi başıma gelmiş gibi içlendim...
Başkalarının hislerini daha yakından kavrayabildim, yetersiz de olsa...
Bunun için sana çok teşekkür ederim...
Hep böyle güzel kalmanı dilerim...
Ferzacım güzel dostum övgüne çok teşekkür ederim ....
biliyorum sen bunu biliyorsun ama ben gene de sana cevap verdiğim bu mesajımla tekrar seslenmek istiyorum...
bir çok kişi beni yanlış anlıyor bazıları ise anlatmama rağmen anlamamakta direniyor; amacım anket değil...amacım dikkat çarpıcı bir başlıkla sayısı hayli yüksek olan çocuk kayıplarına dikkat çekerek başımıza felaket gelmeden önlem almaya teşvik etmek...
"dikkat çekeceksin de ne olacak nirvanaya mı ulaşacağız" diye alay edenler de oldu..olsun hiç önemli değil benimle dalga geçmeleri küçümsemeleri hiç dert değil önemli olan çocuklara kötü birşey olmasın...
henüz 9 yaşında minik bir kız çocuğu iken uludağa kaçırılmak istenen 5 yaşında ki erkek çocuğunu sapığın elinden kurtarmış bir yetişkin olarak ne yaptığımı çok iyi biliyorum...
beni anladığın için sana çok teşekkür ederima.s.
sen bi meleksin canim benim duyarli yardim sever iyilik melegim seni bilen biliyo
helal olsun tbrkler canimcigim gerisinide bosver cok yerinde ve hisabet bi konu acmissin bukadar emek veriyo ve bizi bilgilendiriyosun daha ne isterizki en azindan kendi adima
heleki keske elimden daha fazlasi gelse
9yasinda yaptiginada masallah kücük yasda ama büyük kocaman bi yürege ve cesarete sahipmismissin helal olsun sana melegima.s.
Öncelikle allah kimseyi evladinla sinamasin...en kötü düsmanimin bile basina vermesin...cok aci bir sey bu...:çok üzgünüm:
Soruna gelince....Her allahin günü nerde..kimin ellerinde..ne yapti..acmi..tokmu..iskencemi görüyor diye düsünmektense...bagirma tas basip sabahdan aksama kadar gidip mezarina aglamayi tercih ederim....(Allah korusun)
Cocuklarimiza dikkat edelim arkadaslar...sadece kendi cocuklarimiza degil kolu komsunun cocugna sokaktaki her cocuga dikkat edelim..süpheli kisilerin olaylarin üstüne gidelim..unutmayalimki allah korusun bu hepimizin basina gelebilir..:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?