• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuunuzun kayp olmasn lmesine yeler misiniz?

bu ne biçim soru allah herkesin evladını bağışlasın dünyadaki tüm çocukları korusun

olmadı diğer sayfalara bir göz atın....

size bu kadar abuk gelen bir soruya diğer üyelerin verdiği yanıtları hiç mi merak edip bakmadınız aralarda neler var diye....

bu topik burada duruyorsa demek ki site kurallarına uygun bir konu...

saygılar....

Çok kötü bir durum 2 side çok ağır bir tercih olur böyle bir şeyi rabbim kımseye vermesin aklını kaçırmamak elde değil

2side çok zor bir durum tercih yapamam allah hiçkimseye yaşatmasın böyle birşey.
düşününce bile insanın içi parçalanıyor.allah çocugunu kaybeden annelerin de yardımcısı olsun en kısa zamanda kavuştursun yavrularına.:Saruboceq:senağlama

Canım çok duyarlısın seni teprik ederimmm
------------------------allah korusun kayıpda ölümde çok acı allahım kimseye göstermesin amin.
Allahım her ikisinide göstermesin görenlerde sabır versin
ya tek kelimie yazamdımmm gözlerim dolduuu bügün bana ne oldu yine anlamadımmmm

bencede her iki seneçekte kötü...ama hergün baska ellerde naaptılar tecavüzemi uğradı iskence mi ediliyo organ mafyasında mı baska biyerdemi diye düsenmektense....en azından nerde olduğunu bilirim ecel derim...ALLAH'ım cümlemizin evladını bağıslasın düsmanımın basına vermesin...

Acaba bir gün bulmak umudu daha mı iyi diye düşündüm ilk okuduğumda ama ya hemen bulunmazsa...Üzerinden aylar geçmesi...Tecavüz,işkence,organ mafyası,aç kalması,üşümesi,korkması,sürekli ağlaması...Allahım kimseyi böyle bir acı ile imtihan etme ne olursun...

Allah'ım kimseye yaşatmasın böyle durumu. nekadar zordur ben anne olmadığım halde okurken bukadar üzüldüysem böylesine korkunç bi olayı yaşayan annenin çaresizliğini düşünemiyorum bile.

her ikiside birbirinden acı ama sanki kayıp ölümlerden beter. ölüm akıbetini bilip umudu kesersin. ama kayıp nerde, ne halde, başına ne geldi, tecavüzmü ediyorlar, işkence altındamı....................... sorular uzar gider. her an her dakika bu acıyla kahrolur, tükenir insan. bence kayıp daha ağır.

ikiside çok kötü bi durum Allah kimseye yaşatmasın dilim ikisinede varmıyo ne yazıkki ama belirsizlik çok kötü ömür boyu bulunamazssa düşünün o acıyı öldüğü zaman hiç olmassa umut kesiliyoo noldugu belli oluyo ama diğeriii offf yaa çok acı şeylerrr...

en korktuğum şeydir.çocuğunun nerde ve nasıl olduğunu bilmemek bi anneye verilebilecek en büyük ceza bence.kaybolmadan sonra hayat 2 kelime etrafında döner herhalde; keşke ve acaba!!!keşke yalnız bırakmasaydım,acaba karnı tokmu,keşke sokağa salmasaydım,acaba beni özlüyor mu vs. vs.Ay Allahım yazdıysa bozsun.

böyle bişey başıma gelecekse çocuk sahibi olmamayı yeğlerdim ikiside çok acı allah kimseye yaşatmasın:Saruboceq:

ikiside berbat bi durum ana yüreği nasıl dayansın bu acıya Allah kimseye böyle bi acı yaşatmasın

Sizi bu konu için taktir etmemek mümkün deil bence nie bizi zor bi seçimde bırakıyosun demek yerine herkes teşekür etmeli

Sizi bu konu için taktir etmemek mümkün deil bence nie bizi zor bi seçimde bırakıyosun demek yerine herkes teşekür etmeli

canımsın çok teşekkürler:1hug: emin ol tatlım kimseden teşekkür beklemiyorum sadece tek bir çocuğun bile başına kötü birşey gelmesine engel olmak demeyeyim de gelmemesine vesile olabilirsem ne mutlu bana...

teşekkür beklemiyorum fakat linç edilmek de istemiyorum:1no2:...kötü bir şekilde suçlanmak yargısız infaz yapılmakta istemiyorum:çok üzgünüm:

fakat gel gelelim kim ne derse desin ben çocuklar için dikkat çekmek için çarpıcı başlıklarla çarpıcı konular açmaya devam edeceğima.s.

bilmiyorum ki hangisi iyi:(
ölse keşke yaşasaydı da uzakta olsaydı deriz yaşasa ama kayıp olsa bi ölüsünü bulsam yeter deriz.
Allah başımıza vermesin çok zor bir durum çocuğu kaybolan ya da çocuğu ölen her ikisini de dese
yadırgamam. Yürek bu ikisine de katlanmak ayrı zor.

nerde ne nasıl iyimi kötümü açmı tokmu bilmemek daha kötü
ölse dersin gideceğin bir mezarı var . öteki türlü çıldırır insan

allah hepimizin çocuklarını korusunŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Back