• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ocuunuzun kayp olmasn lmesine yeler misiniz?

ayakları üzerinede basmasını bilen bir çocuğum olsaydı(gönüllü evden kaçan gibi) tabiki yaşaması derdim. ama savunmasız bir çocuğum olmuş olsaydı ölse daha iyi böyle kayıp olmasındansa derdim.
allah göstermesin allah korusun hepimizin evlatlarını:Saruboceq:
ne şeytana uydursun nede düşmana. şeytana düşmana fırsat vermesin:Saruboceq::Saruboceq:

sewgılı arkadasım bızım en hassas noktamıxa degındım oncelıkle tsk cook zor bı secım we etraf gıttıkce bozuluo yawrumuz bızden uzakta basına ne gelır bılınmez dusunmesı bıle benı cıldırtıoooo allah yawrularımızı bıze bagıslasın hıc bırımıze ewlat acısı yasatmasın ama kaybolması daaaaaa acı gun ay yıl gectıkce ondannn haber alamamak ınsan cıldırır yha bıde bıze sormussun ama yha sen hangısını tercıh ederdın jnm??

sewgılı arkadasım bızım en hassas noktamıxa degındım oncelıkle tsk cook zor bı secım we etraf gıttıkce bozuluo yawrumuz bızden uzakta basına ne gelır bılınmez dusunmesı bıle benı cıldırtıoooo allah yawrularımızı bıze bagıslasın hıc bırımıze ewlat acısı yasatmasın ama kaybolması daaaaaa acı gun ay yıl gectıkce ondannn haber alamamak ınsan cıldırır yha bıde bıze sormussun ama yha sen hangısını tercıh ederdın jnm??

:Saruboceq:aminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

ben hiç birisini tercih etmezdim....

zaten bu topiği açma sebebim anket değil...

tokat gibi çarparakta olsa çocuklarımızı korumak için ciddi önlemler almaya sevke çalışmaktır....

topik konusunun içeriğini daha dikkatli okursanız sevgili arkadaşım ne demek istediğimi rahatlıkla anlayacaksındır...

sevgiler....

ben hiç birisini tercih etmezdim....

zaten bu topiği açma sebebim anket değil...

tokat gibi çarparakta olsa çocuklarımızı korumak için ciddi önlemler almaya sevke çalışmaktır....

topik konusunun içeriğini daha dikkatli okursanız sevgili arkadaşım ne demek istediğimi rahatlıkla anlayacaksındır...

sevgiler....

arkadasım emın ol tek satır atlamadan hepsını harf harf okudum we tsk ettım farkında ısen anket sorusu gıbı algılayıpta a sıkkı weya b sıkkı demedım bende bı anneyım we kendımje jwp werdım ınss anlatabılmısımdır

ben zaten son olaylar yüzünden paranoyak olmuş durumdayım. kızımla elele biryere giderken bile acaba elimden kaparlar mı diye düşünüyorum..

Allah kimseye ikisini de göstermesin..

Bukadar guvensız bı dunyada yaşamak beni korkutuyor
cocuk istemek için bi kez daha dusunduruyo boyle olaylar
Çok üzgünüm çoook
inan bilemiyorum hangisini isterdim ama kaldırabileceğim bi durum değil ikiside
allah bu durumda olan annelere sabır versın :Saruboceq:

Eskiden annem okula getirir götürürdü arkadaşlarım bana süt bebesi derdi aynı bu şekilde..şimdi annemi çok iyi anlıyorum gerçekten en doğrusunu yapıyormuş.. çocuğum yok ama tv programı izledikçe çıldırıyorum elim ayağım titriyo hele o dilber var ya elime geçirsem dövmekten beter edecem nasıl anneler varya... 645 çocuk kayıp ki dediğiniz gibi daha bilmediğimiz görmediğimiz bissürü kişi var..köpek besliyorum bildiğiniz köpek ayağına bişey batsa panik yapıyorum koşuyorum ilerde çocuğum olsa düşünemiyorum kendimi valla ama allah hiç kimseye bundan sonra göstermesin böyle şeyler...

ölümü kabullenmek en kötünün bir iyisi sonuçta allah verdi allah aldı dersin ama kayıp daha zor.hep sorular hep düşünce acaba nerde acaba öldümü .acaba sağmı kim aldı kim götürdü kendimi gitti vs vs.allah sevdiklerimizle mutlu sağlıklı huzurlu uzuuuun bir ömür versin:nazar:

ölümü kabullenmek en kötünün bir iyisi sonuçta allah verdi allah aldı dersin ama kayıp daha zor.hep sorular hep düşünce acaba nerde acaba öldümü .acaba sağmı kim aldı kim götürdü kendimi gitti vs vs.allah sevdiklerimizle mutlu sağlıklı huzurlu uzuuuun bir ömür versin:nazar:

evet...yaşadığını bilip ne halde olduğunu bilmemek bilememek insanı en kötü hastalıktan bile kolay tüketir:çok üzgünüm:

bu nasıl konudur böle okuyunca bile içim daraldı bırakakkı ne olmesine ne kaybolmasına allah korusun hepinizin meleklerini:Saruboceq::Saruboceq::çok üzgünüm:

ay allah korusun her ikiside cok kötü rabbim hic kimseye evlat acisi göstermesin
rabbim cümlesinin evlatlarini korusun su zamanda evlatlarimiza cok dikkat etmemiz gerekiyor
hic kimseye güvenmemek gerektigini düsünüyorum zaman gercekten cok zor arkadaslar
rabbim böyle acilar yasayan her keze yardimci olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oflu yusuf bolulu samet kayserili 3 çocuk ve daha yüzlerce binlerce çocuk ardında en ufak bir iz bırakmadan kayboldular...yok yok kaçırıldılar...muhtelemen organ mafyası veya en az o kadar kötü şeyler geldi başlarına ....

anneler diyorlar öldüklerini bilelim razıyız...bir anne evladının ölüsüne sevinir mi!!!! işte kayıp öyle büyük bir acı ki anneler evlatlarının ölüsünün buluınmasına bile razılar....

eğer o güne yani evlatlarının kayboldukları o kara güne dönecek olsalar çocuklarını asla başıboş sokağa salmazlar...

bu ne biçim soru diyenlere; bu öyle güzel bir soru ki!!!!! empati yapmaya önlem almaya dikkatli olmaya sevkeden adam gibi bir soru.

oflu yusuf bolulu samet kayserili 3 çocuk ve daha yüzlerce binlerce çocuk ardında en ufak bir iz bırakmadan kayboldular...yok yok kaçırıldılar...muhtelemen organ mafyası veya en az o kadar kötü şeyler geldi başlarına ....

anneler diyorlar öldüklerini bilelim razıyız...bir anne evladının ölüsüne sevinir mi!!!! işte kayıp öyle büyük bir acı ki anneler evlatlarının ölüsünün buluınmasına bile razılar....

eğer o güne yani evlatlarının kayboldukları o kara güne dönecek olsalar çocuklarını asla başıboş sokağa salmazlar...

bu ne biçim soru diyenlere; bu öyle güzel bir soru ki!!!!! empati yapmaya önlem almaya dikkatli olmaya sevkeden adam gibi bir soru.

Değişik amaçlar için çocukları kaçıranlara - Yavrucaklara ve ailelerine hayatı zindan edenlere Lanet olsun - Kahrolsunlar.

kendi ölümümü tercih etme hakkım varsa onu alayım,ikisi içinde empati yapmaya bile kalbim el vermiyor benim....
yaşayanlara allah yardım etsin...:Saruboceq:

kendi ölümümü tercih etme hakkım varsa onu alayım,ikisi içinde empati yapmaya bile kalbim el vermiyor benim....
yaşayanlara allah yardım etsin...:Saruboceq:

bu konuyu açtığım günden beri ısrarla konu amacının dışına çekilmeye çalışıldı...

bu konu anket için açılmadı...bu konu kaç anne evladının ölmesini ister kaç anne evladının kayıp olmasını ister istatiğini belirlemek için açılmadı...!!!!

bu konu oturupta ciddi ciddi tercih yapmanız için hiç açılmadı!!!

bu konu sadece başa o büyük bela gelmeden uyarma amaçlı olarak olayın vahemiyetine uygun olarak tokat gibi çarpıcı bir başlıkla açıldı...bu kadar:teselli:

lütfen bana ölmesini veya kaybolmasını isterim diye cevap vermeyin :mymeka:
sadece düşünün ve önlem alınvereliniortak

bu konuyu açtığım günden beri ısrarla konu amacının dışına çekilmeye çalışıldı...

bu konu anket için açılmadı...bu konu kaç anne evladının ölmesini ister kaç anne evladının kayıp olmasını ister istatiğini belirlemek için açılmadı...!!!!

bu konu oturupta ciddi ciddi tercih yapmanız için hiç açılmadı!!!

bu konu sadece başa o büyük bela gelmeden uyarma amaçlı olarak olayın vahemiyetine uygun olarak tokat gibi çarpıcı bir başlıkla açıldı...bu kadar:teselli:

lütfen bana ölmesini veya kaybolmasını isterim diye cevap vermeyin :mymeka:
sadece düşünün ve önlem alınvereliniortak

iyide güzelim konuya herhangi bir eleştiri yapmamışım ki,sadece anne olarak hislerimi yazdım,nasıl bir handikap olduğunu tasavvur bile edemiyorum....yaşayanlara yardım diledim tanrıdan,bundan daha normal ne olabilir ki?

sitemine anlam veremedim doğrusu....:kahve:

Back