- Konu Sahibi Halikarnas
-
Tv kanallarının birisin de yılın annesi yarışmasına katılan acılı bir annenin dramı beni derinden sarstı...
o güne kadar tabiki bir çok kez duydum okudum izledim ve her seferin de uzun süre kendime gelemediğim sarsıntılar, duygusal çöküntüler yaşadım...
drama gelince; 4 yaşında ki oğlu akşamüstü oturdukları güvenliği olan sitenin bahçesine oynamaya iniyor ve çocuktan aradan 4-5 yıl geçmesine rağmen ne ölüsünden ne de dirisinden ses yok...
ölmesini mi tercih ederdiniz sorusuna yanıt veren kişilerin bir kısmı "ölmesini tercih ederdim" bir kısmı ise "hayır kaybolmasını" dediler...
Allah düşmanım başına vermesin .....
şimdi sizlere soruyorum, o annenin yerinde olsanız sizin tercihiniz ne olurdu?
bu konuyu açmama sebep, merakımı tatmin etmek için değil, çocuk kayıpları konusuna dikkat çekmek içindir...
düşünün ki güvenliği olan sitede bir çocuk 15-20 dakika içerisin de kayboluyor ve 5 yıl geçmesine rağmen hala en ufak bir iz yok...
artık çocuklarımıza çok daha iyi sahip çıkmamız gereken bir dünya da yaşıyoruz.
Tv kanallarının birisin de yılın annesi yarışmasına katılan acılı bir annenin dramı beni derinden sarstı...
o güne kadar tabiki bir çok kez duydum okudum izledim ve her seferin de uzun süre kendime gelemediğim sarsıntılar, duygusal çöküntüler yaşadım...
drama gelince; 4 yaşında ki oğlu akşamüstü oturdukları güvenliği olan sitenin bahçesine oynamaya iniyor ve çocuktan aradan 4-5 yıl geçmesine rağmen ne ölüsünden ne de dirisinden ses yok...
ölmesini mi tercih ederdiniz sorusuna yanıt veren kişilerin bir kısmı "ölmesini tercih ederdim" bir kısmı ise "hayır kaybolmasını" dediler...
Allah düşmanım başına vermesin .....
şimdi sizlere soruyorum, o annenin yerinde olsanız sizin tercihiniz ne olurdu?
bu konuyu açmama sebep, merakımı tatmin etmek için değil, çocuk kayıpları konusuna dikkat çekmek içindir...
düşünün ki güvenliği olan sitede bir çocuk 15-20 dakika içerisin de kayboluyor ve 5 yıl geçmesine rağmen hala en ufak bir iz yok...
artık çocuklarımıza çok daha iyi sahip çıkmamız gereken bir dünya da yaşıyoruz.
neyi ima ettiğinizi anlamakta zorlanıyorum....ne yapmak istedim veya ne yapmaya çalışıyorum ben peki? açıkca söyleyin de anlayayım...ben ne yapmak istediğimi açıkça anlattım...ikna olmadınız....peki madem sizce benim amacım ne?
şahsen ben hoşuma gitmeyen konuya giripde topik sahibine neden bu konuyu açtın demem....konuya yazmam gereken yorumlar varsa yazarım çıkarım...bende senden izin almam gerektiğini bilmiyordum canım.
neyi ima ettiğinizi anlamakta zorlanıyorum....ne yapmak istedim veya ne yapmaya çalışıyorum ben peki? açıkca söyleyin de anlayayım...ben ne yapmak istediğimi açıkça anlattım...ikna olmadınız....peki madem sizce benim amacım ne?
şahsen ben hoşuma gitmeyen konuya giripde topik sahibine neden bu konuyu açtın demem....konuya yazmam gereken yorumlar varsa yazarım çıkarım...bende senden izin almam gerektiğini bilmiyordum canım.
Çok ama çok zor bir soru:1no2:
Hiçbir anne,bende dahil evladının ne kaybolmasını ne de Allah korusun ölümünü yaşamak istemez senağlamaAllah evlat acısı yaşatmasın,herkesin evladını bağışlasın:Saruboceq:
Ölümde offf telafuzu bile içimi yakıyorsenağlama bilirsin ki Allah onu aldı ve ömrü o kadardı ki çok çok acı birşeydir,benim annem ortanca kardeşim öldüğünde deliriyordu, bilirim evlat acısına dayanmak ne zordur:çok üzgünüm:
Allahım hiçbirimize bu acıyı yaşatma Ya Rabbim:Saruboceq:
ama kayıp o bambaşka bir acı,yavrun aç mı susuz mu nerde kimlerin elinde,üşüyor mu,hasta mı oldu,yaşıyor mu öldü mü bu belirsizlik daha ağır bir travmasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?