Anket ocuunuza domuz gribi as yaptracak msnz?

çocuğunuza domuz gribi aşısı yaptıracakmısınız??

• Ankete Katılan
    79
  • Anket Kapalı .
hayır asla yaptırmam....5 veya 10 yıl denenmemiş hiç bir ilacı aşıyı yaptırmam...

bu aşı bulundu hooop üretime geçilip aşılama başladı...oysa 5 yıl sonra bu aşının uygulanan kişiye ne yapacağı bilinmiyor..tamamen bir muaamma...

piyasaya sürülüp yıllarca sattıkları ilaçları daha sonra kansere veya vs. hastalıklara sebep olduğu için piyasadan toplatıyorlar üretimden kalkıyor...en 5 yıl denenmeden hiç bir ilacın aşının güvenilirliği yok...üstelik Almanya kendi aşısını üretiyor...italya üretiyor...

ve 4 yaş altı çocuklara uygulanmasın deniyor öte yandan hamileler ilk aşı olması gereken gruptalar...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!!!!???!!!

veeee en önemlisi madem bu domuz gribi kendisine karşı bulunan ilaçlara karşı son derece hızla mutasyana uğrayarak kendini geliştirip değişiyorsa domuz gribi virüsü 6 ay sonra uğradığı mutasyan sonucu aşıda ki virüsten çok kuvvetli ve değişik olacaktır...yani aşı etkisini yitirecek...madem öyleyse en az 5 yıl denenmemiş bir aşıyı oğluma asla vurdurmam.

valla ben olmadığım bi şeyi ne kendime ne de çocuğuma yaptırmam kim de denenmiş millet kendine özel aşılar yaptırıyo bizede alın sizde bunnu yapacaksınız diyo açıkçası bu durum çıktı çıkalı ben hiç taraftar olmadım aşı konusunda

arkadaşlar ben öğretmenim idare bugün bizden velilere izin kağıdı göndermemizi istedi.aşı yaptırmak isteyenler imzalayıp gönderecek telefonum hiç susmadı velilerim ne yapalım diye sordu.bu büyük bir vebal.yaptırın veya yaptırmayın diyemem dedim.şu da bir gerçek dünyada binlerce kişi öldü Allah korusun bizim ülkemizdede hızla yayılıyor.ölmekten de iyidir..isveçte insanlar tartışmayı bırakmış ya ölecekler ya da aşı olacaklar gibi bir durum ortaya çıkmış çok hızlı yayılmış..ben de vurdurmak istemiyorum yan etkileri çok fazla 160 dan fazla yan etkisinin olduğu söyleniyor..ama keşke demek istemiyorum..inşallah bu da kuş gribi gibi kendiliğinden biter ve unutulur...

İNŞALLAH CNM BNM..SENİN DURUMUNDA CİDDEN ZOR..biz sadece çocuğumuzla kafayı yedik..senin öğrencilerinde hepsi evladın sayılır..buraya yazdığına göre duyarlı bir öğretmensin..allah yardımcın olsun cnm bnm..ama bu durumda cidden farklı araştırmalara girmeli çocukların aileleri..hekimlere danışmalı desem ben bir üniversite hastanesinde çalışıyorum..burada bile her hekim farklı şey söylüyor..bu durumda yapılacak tek şey bireyin kendisinin artı ve eksileri kıyaslayarak değerlendirmesi ve sonuca varması oluyor..yani alınacak vebal değil gerçekten..bütün yavrucuklarımı korusun rabbim..allaha emanetler...

Yarin kizimin kontrolu var bakalim bu doktor ne dicek, unutmazsam buraya da yzarim, kizim 15 ayli, aman ya cildirtiyolar insani resmen ha, neyse sakin olmaliyiz, yoksa hepden yicez kafayi Allah korusun (

Ben kesinlikle yaptırmayacagım. Bu resmen bizim neslimize bir kasıttır diye düşünüyorum. Gelecegimizi mahvetmek için Amerikanın bir oyunu bu.Gerekli hijyeni sağladıktan sonra ve bağışıklık sistemini güçlendirdikten sonra bu iştende kolayca sıyrılabiliriz bence.Bu sadece benim fikrim.ınsan çocuk sahibi olduktan sonra herşeyi ince eler sık dokur hale geliyor.

Saglik personelin biri asidan sonra rahatsizlanarak hastaneye kosmus e nolduuuuuuuu kanin mi dondu, yaptirmayin die bagriyorlar offfff

kızlar burada ayrıntılı bir şekilde verilmiş belirtiler

tatlım teşekkürler cidden faydalı bir veri bu..opuyorumnanaktan

Saglik personelin biri asidan sonra rahatsizlanarak hastaneye kosmus e nolduuuuuuuu kanin mi dondu, yaptirmayin die bagriyorlar offfff

arkadaşlar yüzde yüz doğruluğundan emin değilim ama bugün öğleden sonra bir arkadaş dediki ; çalıştığım hastanede personele yapılmak üzre gönderilen 2000 doz aşı 2 gün boyunca uygulandıktan sonra nedense??sağlık bakanlığı tarafından geri çekilmiş...akannehirbu konuda net bir bilgi alınca yeniden yazarım buraya..var bu işte de bir işCADIARZU:1ninca:CADIARZU

merhaba arkadaşlar açıkçası bende yapyırmayı düşünmüyorum , ilkokul birinci sınıfa giden bi oğlum var öğretmeniylede konuştum benden habersiz kesinlikle yapılmasın diye .veli izni olmadan yapmıyorlarmış zaten ,ama korkuyorumda ya yaptırmadım diye bir şey olursa aşılarınada pek güvenmiyorum çok kararsızım.

ilk yapılanlar denek olacak.neden çocuğumu denek olarak kullandırayım.kesinlikle yaptırmayı düşünmüyorum.

Evet kizlar, doktora gittim, o kadar detayli falan soramadim, cunku zamanim KIsitliyi, cunku oglumu okuldan alma saati geliyordu, sordum asiyi yaptirayim mi diye, ne dusunuyorsunuz dedim,vurunabilirsiniz dedi:bbo: ben vurdurmam dedim, o da kiziniza oglunuza vurdurmazsaniz kendinize vurdurun dedi, size bulasmasin ki cocuga da olmasin dedi :1closedeyes:, nah olurum aha, neymis efenim
Paris'e gitmis seminere orda herseyi guzelcene anlatmislar, korkulcak bisey yokmus da neymis de, kulakdan dolma seylere inanmayi da vesayre vesayre, yok yaptirmam dedim mafoldumbenlmaz:

Ve asi ayin 19 da saglik ocaklarina felan gelcekmis aman banane yaptirmiyorum yaws Allah Allah istemiemmmmmmmmmm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…