- Konu Sahibi pinaripekci
Çok karasız kaldık bu konuda.. ama yaptırmayacağız.![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben öğretmenim idare bugün bizden velilere izin kağıdı göndermemizi istedi.aşı yaptırmak isteyenler imzalayıp gönderecek telefonum hiç susmadı velilerim ne yapalım diye sordu.bu büyük bir vebal.yaptırın veya yaptırmayın diyemem dedim.şu da bir gerçek dünyada binlerce kişi öldü Allah korusun bizim ülkemizdede hızla yayılıyor.ölmekten de iyidir..isveçte insanlar tartışmayı bırakmış ya ölecekler ya da aşı olacaklar gibi bir durum ortaya çıkmış çok hızlı yayılmış..ben de vurdurmak istemiyorum yan etkileri çok fazla 160 dan fazla yan etkisinin olduğu söyleniyor..ama keşke demek istemiyorum..inşallah bu da kuş gribi gibi kendiliğinden biter ve unutulur...
Yarin kizimin kontrolu var bakalim bu doktor ne dicek, unutmazsam buraya da yzarim, kizim 15 ayli, aman ya cildirtiyolar insani resmen ha, neyse sakin olmaliyiz, yoksa hepden yicez kafayi Allah korusun(
Saglik personelin biri asidan sonra rahatsizlanarak hastaneye kosmus e nolduuuuuuuu kanin mi dondu, yaptirmayin die bagriyorlar offfff