- Konu Sahibi pinaripekci
-
aşı konusunda bilgisine güvendiğim bi doktor arkadaşımla konuştum. risk grubunda olmasına rağmen ilk parti aşıdan yaptırmayacak.çünkü sağlık baka. aşının ithal yerini firmasını ve içeriğini açıklamıyormuş.diyor ki belki de çocuğun bu virüsle hiç karşılaşmayacak .bu durumda çocuğa aktif virüsü vermenin gereği yok dedi.kendisi hacettepe mezunu bilgisine çoook güvenirim. şu an aşıyı düşünmüyorum.ayrıca yine tanıdığım bi eczacıda aynı görüşte diyor ki osman durmuşa güvenin onun eli uzundur. kesin firmaları biliyordur.dediklerinde gerçeklik payı var diyor. aşı hakkında olumlu konuşan bir fikir ehli olmadı . son kararım şimdilik bekle gör politikası uygulayacağım...
aşı konusunda bilgisine güvendiğim bi doktor arkadaşımla konuştum. risk grubunda olmasına rağmen ilk parti aşıdan yaptırmayacak.çünkü sağlık baka. aşının ithal yerini firmasını ve içeriğini açıklamıyormuş.diyor ki belki de çocuğun bu virüsle hiç karşılaşmayacak .bu durumda çocuğa aktif virüsü vermenin gereği yok dedi.kendisi hacettepe mezunu bilgisine çoook güvenirim. şu an aşıyı düşünmüyorum.ayrıca yine tanıdığım bi eczacıda aynı görüşte diyor ki osman durmuşa güvenin onun eli uzundur. kesin firmaları biliyordur.dediklerinde gerçeklik payı var diyor. aşı hakkında olumlu konuşan bir fikir ehli olmadı . son kararım şimdilik bekle gör politikası uygulayacağım...
ooof çok önemli bir konu ve ben çok kararsızım her kafadan bir ses çıkıyor işin doğrusunu nasıl ve nereden öğreniriz bilemiyorum
çok teşekkürler cnm bnm verdiğin bilgiler için..inşallah tüm yavrucukları teğet geçer bu virüs..
hekimlere güvenmek zorundayız..bende bir hastanede çalışıyorum..açık açık yaptırmayın demiyorlar ama biraz bekleyin.koruma önlemlerini alın ve bu açıdan tedbiri elde bırakmayın sonra gerekirse aşıyı düşünün şeklinde konuşuyorlar..hayırlısı bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?